Arama sonuçları: *

1. Y

KASAMIN RGB IŞIKLARI YANMIYOR

POWER BOOST VK-P3302B 500W ARGB Strip USB 3.0 Mid Tower Kasa bu model kasam hem önde hemde arka fanda rgb ışıkları var videolar izledim sata kablasonu güç kaynağından çıkan kablolara takıp denedim arka fandan çıkan kabloları da kasanın önünden yine sata kablosuyla aynı yerden çıkan kablolarla...
  2. Y

Yardım kulaklığım çalışıyor ama mikrofonum çalışmıyor

kanka şimdi dc de mik test etme şeyini yaptım miki ağzımın içine sokup bağırınca ses geri geliyor yani mik çalışıyor ama bi sıkıntısı var sesimi tam alamıyor nasıl ypacam
  3. Y

yok kanka sadece dcde değil zoomda cs de lolde ses kaydedici de hiçbir yerde çalışmıyor
  4. Y

merhabalar dün gece csden çıkıp dc girdim ve dc de sesim gitmedi arkadaşlarıma sonra ses kaydedicisinden miki denedim sesim gitmiyor du driver ı güncelledim vs vs çoğu şeyi yaptım kulaklığa ses geliyor ama mikim çalışmıyor kulaklık modeli gamebooster h03 mikrofonun ışığıda yanıyor kapalı da...
  5. Y

SİZCE BİR RAM DAHA ALMALI MIYIM

mhz de marka da farklı en iyisi almıyım o zaman
  6. Y

cla değerlerine nerden bakabilirim
  7. Y

merhabalar ben yaklaşık 2 hafta önce sistem topladım ve şu an kullanıyorum ama xpg nin 8 gb 3000 mhz bir ram i var sadece bugün letgo da 0 Apacer Panther AH4U08G32C28Y7GAA-1 8GB (1x8GB) DDR4 3200MHz CL16 Black-Gold Gaming (Oyuncu) Ram bu ram i gördüm ve uygun fiyata satıyordu sizce almalı...
  8. Y

Sistemim de ssd varken m2 ssd takabilir miyim

Evet var yani sorum 2 tane ssd olsa sorun çıkmaz dimi
  9. Y

Sistemim de ssd varken m2 ssd takabilir miyim

Hepinize merhaba yaklaşık 1 ay önce bi sistem topladım sisteme eski tip ssd lerden koydum ve hard disk almadım şu an alan yetmiyor m2 ssd ya da hard disk almayı düşünüyorum ama eski tip ssd varken m2 ssd yi kullanabilir miyim yani ikisini aynı anda eğer kullanabiliyorsam m2 ssd alacağım yoksa...
  10. Y

Monitörümün ekranı kırıldı :(

Paneli nasıl değiştireceğim acaba ya da ne kadara alabilirim
  11. Y

Valla kulaklığımın üst kısmı demirdi monitörün kablosuna takıldım monitör masada duran kulaklığa düştü ve malum hal ortada
  12. Y

Abi panel değişimi tam olarak nedir ve ne kadar tutar ortalama biraz bilgilendirirsen sevinirim
  13. Y

Evet fotoğraftaki açık hali monitöre biraz dokununca windows ekranı gelip gidiyor ama yeşil şeyler falan oluyor 1607091187 Teşekkürler
  14. Y

Merhabalar 3 4 gündür kullandığım rm-344 144 hz 1 ms 23.8 inch full sync ekranım bugün. Trajik bir kaza sonucu kırıldı vatandan almıştım bugün götürdüm garantiye almadılar kullanıcı hatası yüzünden servis ücreti içinse neredeyse monitörün 0 ı kadar fiyat istediler sizce ne yapmalıyım lütfen...
  15. Y

RM-344 MONİTÖR HOPARLÖRÜ VAR MI

Merhabalar ben 3 4 ay önce rm-344 144hz 1 ms monitörü aldım vatandan ama kutusundan çıkarıp kurmak bugüne nasip oldu monitörün alt kısmında hoparlöre benzeyen delikler var acaba bu monitör hoparlöre sahip mi sahipse nasıl aktif ederim
  16. Y

5000 TL bütçe ile toplama oyuncu bilgisayar?

Önerdiğin bir sistem var mıdır acaba
  17. Y

5000 TL bütçe ile toplama oyuncu bilgisayar?

Merhabalar ben elazığda yaşıyorum ve yaz ayları gerçekten çok sıcak oluyor hissedilen 50 55 dereceleri görüyor bu yüzden amd ryzen tabanlı bir sistem kurmak istemiyorum çünkü amd nin ısınma problemi olduğunu duydum yine de tüm fikirlere açığım 5000 tl gibi bir bütçeyle nasıl bir sistem...
Top Bottom