Arama sonuçları: *

1. KasapBey

Twitch Obs yayın bitrate nasıl ölçerim.

Obs bitrate nasıl ölçerim. Bitrate calculator 9000 diyor ama yayın donuyor. Anlık olarak internet hızım.
  2. KasapBey

Youtube ÇÖZDÜM YouTube tıklamalı etkileşimler çalışmıyor.

Youtubede video tıklaması hariç hiçbir tıklama yeri açılmıyor. Hesap değiştiricem, bildirimlere bakıcam ama tıklıyorum açılmıyor. Tıklıyorum ama etkileşim yok. Tıklayınca resimdeki gibi oluyor. 1697918062 Aklıma geldi. YOutube pop-up göstermemesi için bir uzantı ile kod eklemiştim. Kaldırınca...
  3. KasapBey

Youtube YouTube videolarım çok kötü.

Oynadığım oyun çok güzel ve kaliteli. Video alınca çamura bulanmış 3310 kamerası gibi çıkıyor. Xbox game bardan kayıt alıyorum. 5dklık kayıtı 2.1gb lık kayıt alıyor. Neden oluyor. Nasıl çözerim veya güzel kayıt programı varmı. Obsden kaydedincede yapamıyorum yine çamur gibi. örnek video
  4. KasapBey

Twitch Twitchte Telif Nasıl İşliyor?

Yayın yaparken arkada istediğim şarkıyı açabilirmiyim. Nasıl işliyor acaba bu işler. Bilenler yardım edebilirmi. 1679152160 Bilen yokmu ?
  5. KasapBey

1080p60 dan aşağı kalite düşürme.

Twitch yayını yapıyorum. 1080p60 yayın yapıyorum. bazıları izleyemiyor, kalitede düşmüyor. Sadece 1080p60. Nasıl 720p 480p ekleyeceğim ?
  6. KasapBey

Bongo cat oyunlarda gözükmüyor.

Bongo cat'ı kurdum masaüstünde falan gözüküyor. Ama oyunlarda hiç gözükmüyor. Yönetici olarakda çalıştırıyorum normal olarakda. Neden olabilir ? OBS Twitch yayını yapıyorum.
  7. KasapBey

Canlı yayında kameraya video koyma.

Bazılarını görüyorum valorant oynarken kamera yerine bir valorat karakteri fln koyuyorlar. Mouse klavyeyle oynuyor. Onu nasıl yapabilirim ?
  8. KasapBey

OBS Ses yankı yapıyor. ÇÖZÜLDÜ :D

OBS Twitch yayını yapıyorum. Masaüstü sesi alıyorum. Ses 1 kez geliyor, obs sesi tekrar bana verdiği için ve masaüstü sesi aldığım için ses sürekli yankı yapıyor ve sonsuz kez tekrarlanıyor. Nasıl çözeceğim bir türlü yapamadım. 1677918295 Yokmu bilen ya ?
  9. KasapBey

Twitch'de yayınlara başlamak istiyorum.

Twitch'den ufak ufak yayınlara başlamak istiyorum. Nasıl yapılır ne yapmam gerek. Ekran kartım veya işlemcim yeterlimi. Ömürleri azalır veya zarar gelir mi?
Top Bottom