Arama sonuçları: *

1. KasapBey

Android Ekran yanığı nasıl engellenir.

Ailemde redmi note 10 pro max kullanan var ekran yanığı var. Çözümü varmıdır. Ayrıca bende note 12 pro var ekran yanığı olmaması için nelere dikkat etmem lazım. Ekranda bazı simgelerin silüetleri var yani. Şarj wifi vb.
  2. KasapBey

Yardım Redmi note 12 pro 4g drop sorunu

Çok basit bazı oyunlarda anlık drop giriyor. Bilardo oynarken tam vuracam drop giriyor. Ve 1 oyundada böyle. Ama carx pubg gibi oyunlarda olmuyor. Sebebi nedir
  3. KasapBey

Yardım Telefonumun kamerasında leke var.

Yeni aldığım telefonumun kamerasında leke var. Çekilen fotoğraflarda da çıkıyor. Ama normal dolaşırken gözükmüyor. Resim attım bakabilirsiniz. 0.6X de gözükmüyor ama 1x ve 2xde gözüküyor. Kamera lensinde leke var gibi. Uzağa giddikçe sola kayıyor. Redmi note 12 pro. 1703146371 (sağda çıkan...
  4. KasapBey

Yardım İphoneden redmiye nasıl wp mesajları aktarılır.

İphone telefonun wp deki tüm mesajları redmiye nasıl aktarabilirim. Kablo ile deniyorum smartswitch ile ama MTP hatası veriyor. Nasıl yapabilirim. 1698937818 1698938058 yokmu yardım edebilcek. 1698943719 Telefon Redmi 13t pro
  5. KasapBey

Ekranda kalan tiktok işaretleri.

Annemin telefonunda çok tiktok izliyor. Ve tiktok ana sayfa tuşu ve + işareti ekrana işlemiş. Her yerde görünüyor. Çözümü varmıdır. Samsung A70
  6. KasapBey

Telefonda anlık ne kadar İnternet harcıyorum.

Telefonum android. Anlık ne kadar İnternet harcıyorum nasıl görebilirim. Bir program varmı bildirim olarak görünen falan.
  7. KasapBey

Whatsapp dan gelen garip mesaj.

Peru'ya kayıtlı telefondan mesaj geldi. Bu nedir. Usdt falan diyor. Direk engelledim ama sürekli 2 aya bir ailemize böyle mesajlar geliyor. LİNKE GİRMEYİN, NE OLDUĞUNU BİLMİYORUM.
  8. KasapBey

Telefon parlaklığım sonda ama hâla karanlık.

Telefonumun parlaklığı en yüksekte ama hâla karanlık. Çözemedim. Huawei P20 Lite
Top Bottom