Arama sonuçları: *

1. Mustafa Arpa

Yardım TURUCU MOTOR TAKİP SİSTEMİ

Merhaba arkadaşlar 2 yıldır kullandığım turuncu mts cihazım MT-07 motorumun aküsünü bitirmiş durumda 4 günde öncelikle sorum daha önce başına gelen oldu mu ? Cihaz içerisindeki batarya öldüğü için çabuk bitiyor ve aküden şarj oluyor cihazı uyku modunda ölçtüm 0.010 ma ile 0.007 ma çekmekte bu...
  2. Mustafa Arpa

Çok kararsızım 4 motor arasında kaldım

r9 800 binden aşşağı olmaz kanka 1730744758 R7 bence bu motorların yanına konulcak motor değil elektronik destekler konusunda bütçen varsa CBR 650 R daha mantıklı bende 07 var muazzam gücü var ama imkan olsa 650 r alırım
  3. Mustafa Arpa

Kanka sanmıyorum ya çok iyi uzuyor baya götürür beni 1730281737 Kanka çok güçlü ya
  4. Mustafa Arpa

Yardım MT 07 22 MODEL QUİCKSHİFTER

Valla bende anlamadım trendyol dadaş motor yamaha soru cevap kısmında böyle bi yanıt vermiş bende anlamadım :D ( MERHABALAR.2021 MODEL İÇİN EKSTRA TESİSATINI ALMANIZ GEREKİR.BU ÜRÜN 2022 VE 2023 MODEL İÇİN TESİSATA GEREK KALMADAN TAKILABİLİR.)
  5. Mustafa Arpa

Bazı sitelerde 2022-2024 mt 07 quick shifter satılıyor yamahanın orjinal nasıl oluyor peki soket yoksa yamaha satıyor üstelik ?
  6. Mustafa Arpa

Merhabalar 22 MODEL MT 07 QUİCK SHİFTER takan var mı ? Motor üstünde fabriika çıkışlı soketi var mı qs için ?
  7. Mustafa Arpa

Kardeş daha yeni 07 aldım ilk defa biniyorum 0 aldım r25 ten geçtim ehliyetim bile yok aşırı güçlü motor ama alabiliyorsan cbr 650r al 4 silindir başka
  8. Mustafa Arpa

Çözüldü✓ G923 iade olur mu (HEPSİBURADA)

Ürünüm iade edildi arkadaşlar ☺️
  9. Mustafa Arpa

Yardım R25 TEN MT 07 GEÇİŞ ?

Hayal o zaten de bütçe yetmiyor
  10. Mustafa Arpa

Başlangıç İçin Tourning Motor Tavsiyesi?

Çok güzel knk tam tur motoru
  11. Mustafa Arpa

Aynen öyle hocam hornette kötü değil de gönlüm 07 den yana
  12. Mustafa Arpa

0 almayı düşünüyorum 2. el almam asla Büyük konuşmayim de 1728215983 0 almak niyetim az fazla olsun 0 alırım yine de
  13. Mustafa Arpa

Yardım KTM DUKE 250 VS YAMAHA MT 125

Kanka çok seviyorum o motoru aşırı hoşuma gitti de tipi falan on numara ama piyasa da önemli benim için aynı fiyat ikiside hornet daha iyi hatta 1728215833 Hacı sen Adana da mı oturuyon
  14. Mustafa Arpa

Merhabalar tecrübe olarak 2 seneye yakın motor sürüyordum 5 ay RS 200 - 8/9 AY MT 25 - 6-7 AY R25 tecrübem var artık güç olarak tatmin etmiyor hem de uzun yolda 110-120 sonra bağırması beni soğuttu amacım apaçilik değil arasıra tabi gazla yanladığım oluyor ama 07 almayı düşünüyorum çok güçlü...
  15. Mustafa Arpa

Başlangıç İçin Tourning Motor Tavsiyesi?

Kanka KTM adventure 250 lik motoru var touring olabilir
  16. Mustafa Arpa

Yardım KTM DUKE 250 VS YAMAHA MT 125

Kanka Yamaha piyasası olan bi motor iphone gibi düşün alsan bile çok az zararla satarsın MT 125 ile KTM 250 karşılaştırılacak motor değil aradaki cc farkından dolayı hemde KTM 250 daha teknolojik ama alsan bile satmakta zorlanırsın benden sana tavsiye bende motora ilk MT-25 ile başladım 0 aldım...
  17. Mustafa Arpa

Benden önce açılmış zaten kutu ? :D
  18. Mustafa Arpa

Aslında iade etmicektim hem kutunun daha önce açılmış olması hemde tatmin etmemesi beni vazgeçirdi şuan iade ettim hb gitmesini ve incelebip iade edilmesini bekliyeceğim
  19. Mustafa Arpa

Kardeş bende 0 diye aldım o nasıl olcak kutu daha önce açılmış ?
  20. Mustafa Arpa

abicim çalışıyorum gidip denicek zamanım yok kafana göre kudurmuşsun hayatımda ilk defa ürün iade edicem ayrıca kutu hasarlı ve açılmış şekilde geldi gören de sürekli keyfi ürün alıp iade ediyorum sanacak
Top Bottom