Arama sonuçları: *

• Users: Xx-xX
  • Order by date
  1. X

eski laptop için ram önerisi

samsung r540 cihazım var içinde 2+2 4gb ram var ve ben arttırmak istiyorum. cihazın 8gb ram kapasitesi var. cl7, ddr3, ramlerden biri 1066 diğeri 1333 ve 2 ram slotu var. ram tavsiye eder misiniz? kaliteli marka olması önemli değil
  2. X

Samsung R540 Laptopuma hangi rami almalıyım

samsung r540 cihazım var içinde 2+2 4gb ram var ve ben arttırmak istiyorum. cihazın 8gb ram kapasitesi var. cl7, ddr3, ramlerden biri 1066 diğeri 1333 ve 2 ram slotu var. ram tavsiye eder misiniz? kaliteli marka olması önemli değil ek olarak aynı şekilde windows için ssd de almak istiyorum...
  3. X

PS4ü laptopa bağlama?

teşekkür ederim
  4. X

PS4ü laptopa bağlama?

anlamadım
  5. X

PS4ü laptopa bağlama?

ps4üm var ama evde tek televizyon olduğu için çok kullanamıyorum eski bir laptopum var özellikleri böyle ps remote player kullanmak için sistem önemli midir? çalıştırabilir mi
  6. X

14tlye steamden oyun önerisi

sonbahar indirimleri geldi ben de şu an ki oyunlarımdan biraz sıkıldım dışarı çıkıp ininale para yatırcak sürem yok ve steamimde 14.40 kuruş var ne önerebilirsiniz hikayeli değil de diğer tür bütün oyunlar olabilir KISACA 14TLYE OYUN ÖNERİSİ
  7. X

4gb rama Windows tavsiyesi

şunu da söylemeyi unutmuşum laptop
  8. X

4gb rama Windows tavsiyesi

merhaba ben eski bilgisayarımı (laptop) zoom vb şeyler için kullanacağım içinde 4gb ram i5 420 var sizce Windows 10 mu Windows 7 mi kurmalıyım
  9. X

max 200tl klavye önerisi

200tl bütçem var 250 olabilir ama 200 olsa daha iyi olur klavye önerir misiniz
  10. X

max 5000tl sistem tavsiyesi sadece kasa

5000 tl bütçem var monitörüm klavye maude vs var sadece kasa önerilerinizi bekliyorum (site fark etmez 1600373550 5500 e kadar çıkabilirim
  11. X

max 150tl kulaklık önerisi

o kadar mı kötü sadece şarkı ve video izleme için kullanıcam
  12. X

peki ne kadar süre gidiyor şarjı ve kaç yıl kullanabilirim büyük ihtimalle onu almayı düşünüyorum
  13. X

airdots nasıldır
  14. X

telefon için 150tlye kablosuz kukaklık önerebilir misiniz
  15. X

50tlye oyun önerisi

fark etmez her şeyi oynarım
  16. X

50tlye oyun önerisi

50tlye oyun önerebilir misiniz sistemim gtx1650 ekran kartı 16gb ram
  17. X

laptopu full şarjda mı kullanmalıyım

gömülü batarya değil batarya çıkabiliyor 1597399609 bende de öyle onu yükseltemiyor muyuz heralde yetmiyormuş güç
  18. X

bir yerde bataryayı çıkarırsan elektrik gittiğinde zarar görür pc demişti doğru mudur
  19. X

yaklaşık 1 - 1.5 ay önce monster abra A7 V12.1.5 cihazı aldım full şarjda batarya çıkarmadan kullanıyorum sorun olur mu bir de birinden 15 günde bir bataryanın şarjını full bitir diye bir şey duydum doğru mudur
  20. X

ssdye kurulu Windowsun açma süresi

bir sorun yoktur dime m2 ssd bu arada
Top Bottom