Arama sonuçları: *

1. Mert Özkaya

Öneri 4-5K Telefon Önerisi

Bütçe biraz esneyebilir. 5.5K civarı sorun çıkartmaz. Günlük kullanım için uygun olması yeterli.
  2. Mert Özkaya

2500TL Bandında Telefon Önerisi

Elimde Note 8 vardı, memnundum fakat anakartı kırıldı ve yapılmıyor. Note 8'den önermeyin. Değişiklik olsun aynı telefonu kullanmayı istemiyorum. Bütçe 2500-2600tl. Aklımda Note 9 var. Ne önerirsiniz?
  3. Mert Özkaya

Redmi Note 8 vs Redmi Note 9?

Beyler hepsiburada üzerinden Redmi note 8 6gb şu anda 2100tl. Redmi note 9 4gb ramli modeli ile 128gb hafızası şu anda 2600tl. Aradaki farka değermi note 9 mu almalıyım note 8 mi?
  4. Mert Özkaya

Android 2k Altı Telefon Önerisi

Beyler önerilerinizi bekliyorum.
  5. Mert Özkaya

Redmi Note 9 vs Redmi Note 8

Beyler şu an note 8 daha iyi gözüküyor ama note 9 un daha iyi olması gerekmiyormu?
  6. Mert Özkaya

Xiaomi Redmi Note 8'den Daha İyi Bir Telefon Varmı?

Beyler bu fiyatta daha iy bir telefon varmı yoksa bunu alayımmı?
  7. Mert Özkaya

Yardım Samsung M20 vs M11 Duos?

https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-m20-32-gb-samsung-turkiye-garantili-p-HBV00000HBKG6?magaza=Samsung%20T%C3%BCrkiye&wt_gl=cpc.6804.shop.elk.telefon-cep-telefonu-ssc&gclid=CjwKCAjwmMX4BRAAEiwA-zM4Jgy0BtwpzsBSHs3_u1EXqNMUqg59TxnfVNoh4w_zqVYaCSWFiBmOYBoCSsQQAvD_BwE...
  8. Mert Özkaya

Garantisiz Redmi Note 8 Kaç Lira Eder?

Beyler bir adam letgoda garantisiz redmi note 8 satıyor 1.9 k fiyat koymuş alınır mı? sizce?
  9. Mert Özkaya

Telefon Garantisi Ne İşey Yarar?

Beyler şöyle bir düşündüm xioami note 8 alacağım garantili 2.300 tl civarı garantisiz ise 1.600 tl civarı açılmış peki bu garanti ne işe yarar? Telefon kırılsa garantiye girmiyor jarj yeri bozulsa yine girmiyor tek yazılımsal bozulursa o da çok zor garanti neden var??
  10. Mert Özkaya

Sahibinden Telefon alınır mı??

https://www.sahibinden.com/cep-telefonu-modeller-xiaomi-redmi-note-8 Beyler fiyatları çok ucuz geldi sıfır diyorlar alınır mı? alan varmı burdan önerir misiniz??
  11. Mert Özkaya

Öneri Elephone Px Telefon Alınır mı?

Beyler 1.9 k fiyatı var işlemcisi kötü diyenler oldu bu konuda bilgi sahibi değilim. 4gb ramı 64gb depolaması var 1.9k hakediyormu telefon yardımcı olursanız sevinirm.
  12. Mert Özkaya

Android Telefon Önerisi?

Beyler bu konu daha önce açıldı bende açmak istemezdim fakat telefon fiyatları neredeyse 1k pahalandı o yüzden açmak zorunda kaldım. Max bütçem 2k samsung ve gm almayı düşünmüyorum. Telefon önerisi olan varmı?
  13. Mert Özkaya

Elepone Telefon alınır mı??

Beyler tel hakkında bilgim yok alınır mı? bu marka?
  14. Mert Özkaya

Telefonlar Neden Pahalandı?

Dostlar geçenlerde 4 ay önce 1600 olan telefon şu an 2400 tl neden?
  15. Mert Özkaya

Telefon önerir misiniz??

beyler 1500 tl ye felan alınabilecek telefno önerir misiniz?
Top Bottom