Arama sonuçları: *

1. Fevkelade1i

Destiny 2 arkadaşla nasıl oynanıyor ?

Hocam, oyunu hâlâ aktif oynuyorsan birkaç şey danışabilir miyim?
  2. Fevkelade1i

Lenovo LOQ mu HP Victus mu Almalıyım?

Kesinlikle, her ikisi de önemli. Bu yüzden Lenovo'ya aklım daha çok yatkın duruyor. Teşekkür ederim yorumunuz için.
  3. Fevkelade1i

Evet, benim de canımı en çok sıkan nokta bu. İlave olarak şu rami alıp, 16 GB olarak kullanmayı düşünüyordum açıkçası. https://www.n11.com/urun/samsung-m425r1gb4bb0-cqk0l-8-gb-ddr5-4800-mhz-cl40-notebook-ram-35287008
  4. Fevkelade1i

Maalesef, bulabildiğim en iyi seçenekler bunlar. Lenovo'ya karar kıldık ama hâlen içimde bir kuşku var.
  5. Fevkelade1i

Trendyol 9 taksit yaptığı için, sadece oradan alabiliyorum. Bu model Trendyol'da yok maalesef. Ayrıca, Acer marka olarak hafızalarda iyi yer edinmiş değil. Kronik sorunlu mu yoksa düzgün mü bilmiyorum.
  6. Fevkelade1i

Arkadaşlar, Pazartesi günü sipariş vereceğim. Şu 2 bilgisayardan hangisini almalıyım sizce? Lenovo alırsam, ilave 8GB ram takacağım. https://www.trendyol.com/lenovo/loq-15irx9-83dv00hntr-i7-13650hx-8gb-ddr5-512gb-rtx4060-8gb-15-6inc-144hz-fhd-gaming-laptop-p-835479357...
  7. Fevkelade1i

lenovo LOQ vs ASUS TUF GAMING F15?

Bu da güzel duruyor hocam. Asus Tuf ile bunun arasında kaldım şu an.
  8. Fevkelade1i

lenovo LOQ vs ASUS TUF GAMING F15?

Arkadaşlar, şu iki bilgisayardan hangisini almalıyım? Veyahut önerebileceğiniz başka bir bilgisayar var mı? Oyunun yanı sıra, grafik tasarım için Adobe uyhulamaları, AutoCAD gibi programlar için de kullanılacak...
  9. Fevkelade1i

Microsoft Office 365 Kardeşliği - Aylık 51 TL / Yıllık 516 TL

Öğrenciyim, hesabı oluşturdum şimdi. Bizim üniversite ücretsiz veriyormuş, o şekilde aldım.
  10. Fevkelade1i

İOS uygulaması üzerinden alıp, normal pc'de kullanabilir miyim acaba?
  11. Fevkelade1i

Mantıklı, buna bakabilirim. En kötü ihtimalle kendim satın alırım. Aylık ücreti iki yemek parası, çok bir şey değil.
  12. Fevkelade1i

Bunları biliyorum hocam, kendi mailinin üzerine alamıyorsun. Her seferinde yeni mail veriyorlar sana. Onunla uğraşmak istemiyorum.
  13. Fevkelade1i

Arkadaşlar, ekip olarak Microsoft Office almak isteyen var mı? Birlikte Netfilx almak gibi düşünebilirsiniz. 6 kişi olursak, Aylık 51 TL'ye geliyor ücreti. Yıllık olarak aldığımızda ise, 516 TL tutuyor kişi başı ücreti. Buradan 6 kişi olabilirsek, crack belasına bulaşmadan Office uygulamalarını...
  14. Fevkelade1i

15-50 Yaş arası Iraklılar Türkiye'ye Vizesiz girebilecek!

Forumda muhalif tayfa kadar boş insan yok. İki gram cümle kurma becerisine sahip değilsiniz. Araştırma nedir bilmezsiniz. Biz verilerle konuşurken, siz ise sosyal medyadaki uyduruk söylemlerden öteye gidemezsiniz. Araştırma kültürünüz yok. Kırmızı şerit üzerindeki beyaz yazılarla güdülecek...
  15. Fevkelade1i

bluetooth, kulaklığı görmüyor

Bunu denedim ve sorun çözüldü, kulaklık bilgisayara bağlanıyor. Ancak, bilgisayara bağladığımda telefona bağlamak için resetlemem gerekiyor. Telefona bağladığımda da, bilgisayara bağlamak için resetlemem gerekiyor. O kısmı biraz sıkıntılı olmuş. Kulaklığın çoklu cihaz desteği de var oysa ki...
  16. Fevkelade1i

Ben de de FreeBuds 5 var. Bir sıfırlamayı deneyeyim, teşekkürler.
  17. Fevkelade1i

Ben de aynı sorunu yaşıyorum. Ugreen 5.0 aldım, görmedi diye iade ettim. Bugün TP Link 5.0 ile deniyorum, o da görmedi, onu da mecburen iade edeceğim. (Driverını falan kurdum, taktığım portu değişirip denedim ama yok, ne yapsam nafile.
  18. Fevkelade1i

Bluetooth Adaptör Tavsiyesi 5.0 vs 5.3 vs 5.4

Az önce sipariş geçtim hocam. Bir de bunu deneyelim bakalım. Ugreen 5.0 adaptörü de iade ettim.
  19. Fevkelade1i

TP Link deneyeceğim veya dandik bir 5.2 bundan sonraki siparişte.
  20. Fevkelade1i

Hepsini denedim. Kasanın portuna taktım, olmadı. Anakartın USB 3.0 ve USB 3.2 portlarına takıp denedim, yine olmadı. Çözemezsem ürünü iade edeceğim.
Top Bottom