Evet, benim de canımı en çok sıkan nokta bu. İlave olarak şu rami alıp, 16 GB olarak kullanmayı düşünüyordum açıkçası.
https://www.n11.com/urun/samsung-m425r1gb4bb0-cqk0l-8-gb-ddr5-4800-mhz-cl40-notebook-ram-35287008
Trendyol 9 taksit yaptığı için, sadece oradan alabiliyorum. Bu model Trendyol'da yok maalesef. Ayrıca, Acer marka olarak hafızalarda iyi yer edinmiş değil. Kronik sorunlu mu yoksa düzgün mü bilmiyorum.
Arkadaşlar, şu iki bilgisayardan hangisini almalıyım? Veyahut önerebileceğiniz başka bir bilgisayar var mı? Oyunun yanı sıra, grafik tasarım için Adobe uyhulamaları, AutoCAD gibi programlar için de kullanılacak...
Arkadaşlar, ekip olarak Microsoft Office almak isteyen var mı? Birlikte Netfilx almak gibi düşünebilirsiniz. 6 kişi olursak, Aylık 51 TL'ye geliyor ücreti. Yıllık olarak aldığımızda ise, 516 TL tutuyor kişi başı ücreti. Buradan 6 kişi olabilirsek, crack belasına bulaşmadan Office uygulamalarını...
Forumda muhalif tayfa kadar boş insan yok. İki gram cümle kurma becerisine sahip değilsiniz. Araştırma nedir bilmezsiniz. Biz verilerle konuşurken, siz ise sosyal medyadaki uyduruk söylemlerden öteye gidemezsiniz. Araştırma kültürünüz yok. Kırmızı şerit üzerindeki beyaz yazılarla güdülecek...
Bunu denedim ve sorun çözüldü, kulaklık bilgisayara bağlanıyor. Ancak, bilgisayara bağladığımda telefona bağlamak için resetlemem gerekiyor. Telefona bağladığımda da, bilgisayara bağlamak için resetlemem gerekiyor. O kısmı biraz sıkıntılı olmuş.
Kulaklığın çoklu cihaz desteği de var oysa ki...
Ben de aynı sorunu yaşıyorum. Ugreen 5.0 aldım, görmedi diye iade ettim. Bugün TP Link 5.0 ile deniyorum, o da görmedi, onu da mecburen iade edeceğim. (Driverını falan kurdum, taktığım portu değişirip denedim ama yok, ne yapsam nafile.