Arama sonuçları: *

1. K

İ5 13400f soğutma öneri

Arkadaşlar merhaba işlemcim i5 13400f bunun için sıvı soğutma mı alayım yoksa hava soğutma mı render yapmıcam oyunlarda ultra grafikler oynamak istiyorum sizin öneriniz nedir
  2. K

750w Full Modüler Psu Önerisi 2-2.5k

Senede bir veya. İki kez elektrik gider voltaj dalgalanması olması çok düşük ihtimal kullandığım model buydu FSP Hyper Pro H3-650 650W 80+
  3. K

Fsp den korkuyorum artık çünkü yeni sistem fsp Psu bozuldu hatta yanık kokusu geldi
  4. K

Arkadaşlar merhaba modüler Psu önerebilir misiniz 750 wat tercihen yeni Psu bozulda
  5. K

Pc açılmıyor yazdım eder misiniz?

Onuda denedim ama sonuç alamadım Psu dan koku geldi kısacası onu iade edicem full mödüler Psu düşünüyorum
  6. K

İlk defa böyle bir şey başıma geldi nedense çoğu forumda fsp iyi marka diyorlar
  7. K

Sistemime göre kaç Wattlık psu almalıyım

Fsp güç kaynağım arızalandı yeni hazır sistemimde 650 wat 80+ olmasına rağmen fsp den korkuyorum artık
  8. K

Hocam sorun güç kaynağı diğer parçalar sorunsuz çalışıyor
  9. K

Çok teşekkür ederim yardımınız için
  10. K

Onu denemedim daha önce belki bir umut ama yarın servise geri göndercem 1682898744 550 wat psu var gamepower marka zarar verir diye korkuyorum 1682898765 Kesinlikle gelmiyor ne kadar denersem deneyim
  11. K

arkadaşlar merhaba yeni hazır sistem aldım dün akşam oyun oynarken bilgisayar birden bire kapandı bütün parçalara baktım herhangi bir yanık izi yok bütün parçalar sağlam ama hiç bir şekilde açılmıyor servise göndermeli miyim acaba bu konuda Yardımcı olabilir misiniz ¿ 1682897295 İşlemci i5...
Top Bottom