Arama sonuçları: *

1. Skynel

Dün aldığım RTX 5080'i RTX 4090'a değiştim.

Nvidia Reflex buna bir örnek teknoloji fazlasıyla gelişecektir Artık her şey Aİ üzerinden ilerleyecek göreceksiniz DLSS FSR’ın bulunmadığı oyun olmayacak 4x’lerden çok çok daha fazlasını göreceğiz daha düşük gelişmelerde bu daha bir devrimin başlangıcı
  2. Skynel

Bir de 9070xt al diyor bu çocuk harbi okuduğunu anlamıyor sen nasıl bu yaşa kaşar geldin **
  3. Skynel

Forum yazmama izin vermedi de yazdıklarımı gör diye attım aslan parçası
  4. Skynel

1738584395 Sence GT1030 mu kullanıyorum hala paşam he söyle bakim bana zeki çocuk
  5. Skynel

******* senin ağzını yüzünü he düzgün konuş amcık burada ki diğer kullanıcılara benzeyen bir halim mi var benim ****** git raporla siktirtme ağzını yüzünü bana
  6. Skynel

Olum sen harbi zırtapozsun he sıkıntılısın Banane o konuşanlardan ben bugün yaptığın olaydan bahsediyorum iki tane zırtapozu dinleyip video izleyip 5080'den 4090'a geçmişsin FG 3X 4X yapay mapay diyerek Geçen gün aynı şeyi düşünmeden 5080'i kuduz gibi övüyordun şimdi 4090'a geçtin diye 4090...
  7. Skynel

Ne zoruma gidecek la deneyim istiyorsam @Abdullah Hacıgül kartla ilgili yaptığı videoları izlerim senin gibi boş muhalif bir adamımı dinleyeceğim git bak işine oyna oyununu paşam
  8. Skynel

Siz derken benden mi bahsediyorsunuz komiksiniz :D Git bak bakayım kardeşim o açtığın konuya tek bir mesajım var mı Kendi kendini kapak etmişsin 5080'e geçtin şu kadar FPS bu kadar FPS alıyorum dedin sonra da gittin mesut çeviğin videosunu izleyip kartı 4090 ile değiştirdim diyorsun ahasdahahsa...
  9. Skynel

Maksimum 2000TL SSD Önerisi

En mantıklısı bu mudur Ama kartımda bu kadar limit yok bir de bir tık daha düşük olsa 2000'lere yakın
  10. Skynel

Arkadaş kısaca 4080 super'den 4090'a geçmek için 25k para harcamış
  11. Skynel

Yani adamlar sana 1 değil 10 kaynak gösterdi tartışmaya girdin çok önemli değil bak keyfine Sadece forumun zort konularından birini açtın yani
  12. Skynel

Maksimum 2000TL SSD Önerisi

Dostlar oyun oynuyorum genel olarak bilgisayarda pek iş yaptığım yok 500GB hali hazırda kullandığım bir SSD'm var ama oyun yükle sil yükle sil yapıp duruyorum can sıkmaya başladı bu durum bana önerebileceğiniz en uygun fiyatlı alınır fiyat performans 1TB SSD'i önerir misiniz
  13. Skynel

Niye hocam geçen açtığınız konuda saf güç ile ilgili konuşup aynı kartı yapmışlar diyen herkese laf ediyordunuz o.O2
  14. Skynel

2. El RX 6700XT mi sıfır Rx 7600 mü?

6700XT Ama o fiyatlara 6800XT'de bulabilirsin
  15. Skynel

MOTORSİKLET İCİN KASK ÖNERİSİ

O zaman güzel bir kask hocam bir bakabilirsiniz eğer bedeniniz uyuşuyorsa motul'un kask içi temizleme spreylerinden alıp sıkarsanız rahatlatır içini baya
  16. Skynel

Hocam Challenger 5k inanılmaz bir fiyat Ama ikinci el kask almanızı yine tavsiye etmem çünkü kaza yapmış mıdır yapmamış mıdır bilemezsiniz üstüne bunlar iç çamaşırı gibi ürünler nefesiniz saçınız hep orada adamın saçında ne var ağzımı kokuyor vs gibi soruları düşünürseniz anlarsınız demek...
  17. Skynel

Hocam 3'üde aynı sağlamlıkta Strobe 2 çene açılır listeye pek dahil edilemeyebilir kapalı kask kategorisinde bakarsak ama yine de yapacak olursam şahsi satıcı olarak kapalı kask alınmalı o yüzden benim sıralamam Stream 2 - Storm 2 - Strobe 2 olurdu Ama bu demek değil ki strobe 2 kötü bir kask...
  18. Skynel

Aynı kabuk kalitesine sahip görünüş ve iç pedler değişik bence stream 2 daha iyi Fiyat performans bakımından
  19. Skynel

Yardım İnterkom önerisi? 650tl

Hocam 2k'a bize bir intercom geliyor ama yeni SCS'nin bir ürünü siparişleri yeni verildi 6 7 ayı bulur gelmesi yani bulursun belki ama ne kadar iyi seni götürecek bir şey olur bilmiyorum KN6100'leri bile kullanan çok müşterim gelip arızalandığı için değiştirip cardo aldılar yani bilmiyorum inanın ki
  20. Skynel

Yardım İnterkom önerisi? 650tl

Hocam o fiyata intercom yok düzgün be 1738321423 Yani biz cardo satıyoruz şu an dünya üzerinde ki en iyi marka alıyorsun bir kere yıllar boyunca kullanıyorsun
Top Bottom