Arama sonuçları: *

1. zerolite

Yardım Temu projeksiyon alınır mı? Sadece perde mi?

Ağzını topla ağzını başka yerine sokarım dostum bilgin olsun 1739734358 Aynen oraya bakınca fark ettim zaten eyvallah.
  2. zerolite

Evet bende ilk başta cihaz sandım ama sanırım perde. 4K falan yazması kafa karıştırıyor.
  3. zerolite

Dostlar selam, bunu almayı düşünüyorum odam için ama buna yansıtmayı nasıl yaparım ve alınabilir mi ? Yoksa sadece perde mi? https://share.temu.com/Icj6jOFwpDA
  4. zerolite

Kombi suyu ısıtmıyor

Hocam 1-2 hafta kullandık diyorum, peteklerde ısınıyor bir problem yok. Ayrıca ev sahibi ödemesin değil ev boştu zaten biz geçtik sonra üstümüze geçirmek yerine aradaki günler üşümemek için direkt ilk ay onun üstünden ödemeyi teklif ettik olay bu. dünden beri var yani bu sorun. normalde...
  5. zerolite

Kombi suyu ısıtmıyor

Dostlar selam, başka bir eve taşındım ilk haftalarda bir problem yoktu gayet güzel bir şekilde kullanıyorduk ancak dünden beri sıcak su akmıyor. sıcak şekilde ilk açtığımda 1-2 saniye sıcak su akıtıyor daha sonrasında buz gibi su akıtıyor. Bunun hakkında bilgisi vs olan var mı? Şöyle de bir not...
  6. zerolite

Yardım Vizyon bilgisayar güvenilir mi?

Tamamdır teşekkür ederim
  7. zerolite

🔥İndirim - TEMU - TÜM İNDİRİMLER (Sürekli Güncellenecek)

Kanka projeksiyon bulursan atar mısın
  8. zerolite

Yardım Vizyon bilgisayar güvenilir mi?

Dostlar selam, aşağıdaki monitörü alacağım ama güvenilir mi emin olamadım bilginiz var mı ...
  9. zerolite

Vizyon Bilgisayar güvenilir mi?

Nedir durum ? Bende almayı düşünüyorum
  10. zerolite

Çözüldü✓ Vizyon bilgisayar güvenilir mi?

Çözüldü demişsin aldın mı güvenilir mi ?
  11. zerolite

2. Sistem için 4060 yeterlimi

tamam paşam koyu tema kullanırız bütün forum
  12. zerolite

2. Sistem için 4060 yeterlimi

full beyaz yaz kankam görmeyelim
  13. zerolite

Yardım Kumtel minibuzdolabı iyi midir?

Dostlar selam, dubleks evin üst katına küçük bir buzdolabı almak istiyorum ama sesli mi sessiz mi çalışır emin olamadım, mutfağın yanında direkt bir oda bulunuyor ve uyurken çok ses yapsın istemiyorum...
  14. zerolite

Yardım Temu referans paylaşılan bir konu var mı?

Dostlar selam, sanırım direkt üye olmaya gerek yok linkten tıklasak yeterli bunun için bir konu var mı?
  15. zerolite

Oyun oynarken fps yüksek olmasına rağmen 30 fps gibi hisetirmesi

Büyük ihtimalle bazı oyunlarda veya masaüstünde kullandığında 240 FPS'e yakın bir değer alıyorsun, daha sonra 90FPS bir oyun oynadığında elbette kasma hissiyatı hissedersin.
  16. zerolite

Yardım Next HD 2000 FTA Q ayarı %10

Dostlar selam, Next HD 2000 FTA marka uydu alıcım var. Uzun zamandır kullanmıyordum ama yeni eve taşınınca kullanmak istedim. Ancak TV kablosunu bağlayınca sinyal %65-75 arası ama Q artmıyor. Ne yapmam gerekiyor?
  17. zerolite

🔥İndirim 100 CM Kumandalı RGB Aydınlatma 177 TL ( 500 CM 500 TL)

temuda minimum 1.500TL Alışveriş limiti yok mu
  18. zerolite

PROFESYONEL OYUNCU KULAKLIĞI ÖNERİSİ

cloud 3 wireless çek gitsin çokta para vermeye gerek yok
  19. zerolite

Yardım 16-17bin TL için alınabilecek en mantıklı televizyon önerisi

Dostlar selam, genel olarak amazon,netflix vb şeyler kullanıyorum. Tabii TV kanalları da olması önemli bu bütçede alınabilecek en mantıklı TV nedir?
Top Bottom