Arama sonuçları: *

1. XP-Pen Deco 01 V2 Çizim Tableti

XP-Pen Deco 01 V2 Çizim Tableti

Fotoğraflarda gördüğünüz gibi her şeyi eksiksiz kutusunda mevcuttur. Herhangi çizik, hasarı yoktur. Kutusundan sadece birkaç kez çıkarıp kullanmışımdır. Çizim Tabletin detaylarını internet üzerinden öğrenebilirsiniz. Ürünü 3 veya 4 yıl önce satın alınmış olup bana hediye gelmiştir. Fotoğraf...
  2. T

RYZEN 7 5700X3D aldım fikriniz?

AM4 soketi için alınabilecek en f/p işlemcidir oyun konusunda soğutma konusunda yeterli olur.
  3. T

Ben fakir miyim zengin mi anlamıyorum ?

Maalesef türkiye şartlarında fakir sayılıyorsun hocam. Türkiye de zengin olabilmek çok zor.
  4. T

Sistemim ne kadar eder ve nasıl satmalıyım?

13-14K eder.
  5. XP-Pen Deco 01 V2 Grafik Tablet

XP-Pen Deco 01 V2 Grafik Tablet

Fotoğraflarda gördüğünüz gibi her şeyi eksiksiz kutusunda mevcuttur. Herhangi çizik, hasarı yoktur. Kutusundan 3-4 çıkarıp kullanmışımdır. Grafik Tabletin detaylarını internet üzerinden öğrenebilirsiniz. 2 Yıldır kutusunda bekliyor. Sıfır ayarında. Sakarya/Adapazarı
  6. T

Yardım ASUS VG259QM HANGİ AYARLAR

Hocam monitörlük bir durum yok burda :D
  7. T

280hz de 80 overdrive en iyisi hocam daha az gecikme sağlıyor
  8. T

hareket bulanıklılığını gideriyor. Ama açmaya gerek yok
  9. T

280hz - 80 overdrive yap. Adaptysync i aç
  10. T

Çok Eski Bir Forum Geleneği Hadi Masaüstünüzü Görelim...

Selamlar konudan bağımsız olacak ama arkadaşımdan bir sistem alıyorum özellikleri imzandaki sistemle aynı. CS2 oynuyorsanız düşük ayarlarda kaç fps alıyorsunuz?
  11. T

BenQ 360hz VS Dell 360hz 24 İnç

ASUS 540hz modeline paranız çıkıyorsa bakın bi bence. İnternet kafede saatlerce deneyimledim bambaşkaydı gerçekten aşık oldum monitöre.
  12. T

AMD Ryzen 9 7950X3D İşlemci ile Asus prime B650M-K anakart olur mu?

Takabilirsin. Ama işlemciyi alırken ne için almayı düşünüyorsun? Eğer oyun odaklı alacaksan 7800X3D dışında almana gerek yok.
  13. T

asus 360 hz kullanamıyorum

G-SYNC veya FREESYNC açın monitör ayarlarından.
  14. T

Vatan Bilgisayar İş Görüşmesi

Hocam selamlar bende vatan bilgisayara başvuru yapmayı düşünüyorum. Hala çalışıyor musunuz? Ayrıldıysanız deneyimlerinizden bahseder misiniz.
  15. T

Oturarak çalışacak iş önerir misiniz ?

Eğer yapabilirseniz. Çağrı merkezlerinde iş arayabilirsiniz. Evden çalışma imkanı da olduğu için sizin için iyi bir seçenektir diye düşünüyorum.
  16. T

...

Steam i boykot edelim diyenler bile çıkar bu kafayla :D
  17. T

BU XPG KASA ALINIR MI?

https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-adata-xpg-pylon-650b-bkceu-650-w-fiyati,949542759.html büyük ihtimal bu vardır. Çoğu XPG kasalarında bunu kullanıyor.
  18. T

cs2 de max kaç fps görürüm

O sistemle CS'yi hiçbir şekilde oynayamazsın.
  19. T

TX 4080 Super + 7800X3D Parça Uyumluluğu

PSU-KASA kötü. Psu olarak MSI A750GL'yi alın. Kasa olarak MSI 320R Airflow kasasını alabilirsin.
  20. T

Yardım 3080ti + 7800x3d cs2 performansı normal mi?

Sorunuza cevap olarak herhangi bir sorun gözükmüyor.
Top Bottom