Arama sonuçları: *

1. S H I V A & Emekli Global

Ufak bir yardım istiyorum

Beyler odadan salondaki tvye kablo çekip bilgisayarı bağlıyacaktım ama kablo yetmedi Elimde şuan 5 metre + 1 metre hdmi kablosu var napabilirim sizce
  2. S H I V A & Emekli Global

Kamp seti sitesi güvenilir mi? Airsoft

Beyler burdan daha önce alışveriş yapam var mı? Ödeme havale falan dediler güvenemedim. Şunu almayı düğünüyorum https://www.kampseti.com/urun/ekol-akl-550-havali-tufek-siyah-kahve-5-5mm
  3. S H I V A & Emekli Global

1.000.000.000$ dolarınız olsa nereye saklarsınız?

Beyler parayı sigortalatmak dışında nasıl saklarsınız? Ama parayı da ömrünüzün sonuna kadar ufak ufak harcayacaksınız. Ormana gömemezsiniz mesela doğal afet nedeniyle gibi. Ben düşündüm bi yer bulamadım
  4. S H I V A & Emekli Global

PUBG`den KEYCAP Kazandim beyler :DD

7. yıla özel ekran görüntüsü etkinliği vardı beyler. işte pastanın önünde ss al instada vs paylaş diye bende yapıyım dedim belki bişeyler çıkar diye. Şansıma böyle mail attılar keycap kazanmışım. Bu şeyin fiyatını bilen var mı?
  5. S H I V A & Emekli Global

GTA 4 Adanalı Trailer

Geçtiği seneleri hesaba katarsak uyumlu oldu bence
  6. S H I V A & Emekli Global

İlk defa PUBG yüzünden korktum

abi saat gece 2. atlamşım haritanın sonuna yaylana yaylana loot yapıyom kimse yok diye. lan oyunun atmosferi beni bi gerdi şöyle bi etrafa bakıyım sonrası videoda. elim ayağım birbirne girdi
  7. S H I V A & Emekli Global

Hepsiburada Paylaş kazan (Influecer)🤑

Ürün seçip paylaşıyorsunuz PC ürünlerinden %5 para veriyor size. 1000 liralık ürün paylaşsanız forumdan 10 kişi sipariş etse 500 TL kazanırsınız kısaca. https://www.hepsiburada.com/link-gelir
  8. S H I V A & Emekli Global

Ortaokul mezunu askerlik tecil

beyler kardesim ortaokuldan mezun. Liseye gitti 9. sinifin yarisinda birakti mezun degil yani. Tecil ettirme hakki var midir?
  9. S H I V A & Emekli Global

Multinet Trendyolda geçiyor mu? (Psu alıcam Acil)

beyler iş yeri 3000 tl ramazan çeki verdi. Multinet kart olarak. Bu kart trendyolda geçiyor mu? Psu almam lazım da cuma günü maaş yatacak o zaman sipariş verirsem bayram sonrasına kalabilir. o yüzden soruyorum (acil)
  10. S H I V A & Emekli Global

Youtube izlenme alma taktikleri

Beyler anlık 275 abonem var. Belli bir içerik üretmiyorum ama çoğunluk oyun. Öyle milyonlara ulaşma gibi bir hedefim yok. 500-1000 izlensem yeterlidir. Bi tık öndeyim gibi zaten. Arama kısmına kanal adını yazınca başta çıkıyorum. Bildiğiniz taktikler var mı? Şunu yaparsan öne çıkarsın veya...
  11. S H I V A & Emekli Global

PUBG Böyle vuruş görülmedi✍️

Bazukayı ağzına bi atmışım o biçim
  12. S H I V A & Emekli Global

CS 2 Altına benzer Sticker önerisi

beyler aklıma bi sticker craft kombosu geldi. Şimdi 10 dolara Ak 47 Kartel alıyım diyorum şarjör kısmına altın rengine benzer sticker yapıştırmak istiyorum şöyle bildiğiniz ucuz varsa direkt sarı renkte olabilir. Sticker önerisi bekliyorum https://steamcommunity.com/id/shivacsgo/ mukemmel ya
  13. S H I V A & Emekli Global

TF 2 Skin yapmak ban sebebi mi

beyler TF 2’de cs 1.6 gibi skin indirip oynasam ban yer miyim? 1.6da herhangi biraey olmuyor Spy’a bayonet falan yapmak istiyorum
  14. S H I V A & Emekli Global

Youtuber kanalı önerisi

Oyun ya da bilgi tarzı kanallar ilgimi çekiyor görseldeki gibi. Önerisi olan var mı?
  15. S H I V A & Emekli Global

GTA 4'e Donanımarşivi modu yaptım.

Nası olmuş beyler :D Oyundaki tabelaları değiştiriyorum komple. O zaman ki reklamlar var Testere 3, İphone 4 gibi. İsteyene modu atarım
  16. S H I V A & Emekli Global

2024ün ilk editi hayırlı uğurlu olsun..

Bugün 1 Ocak anı olsun diye böyle bir şey yaptım. Sizce nasıl olmuş? Kısa gibi geldi bana, yorumlarsanız sevinirim.
  17. S H I V A & Emekli Global

CS 1.6 Liminal space

bi garip hissettim kendimi
  18. S H I V A & Emekli Global

Müzik düzenleme hakkında bir sorum var

beyler bi müziğe sanki arabanın içinde çalıyormuş gibi ses efektini nası verebiliriz? örnek
  19. S H I V A & Emekli Global

Ekşisözlük "pedofili" olayı

beyler ne düşünüyosunuz bu konu hakkında.
  20. S H I V A & Emekli Global

A101 5000 TL ne alınabilir?

beyler 5000 tl hediye cekim var yiyecek icecek haric ne alabilirim?
Top Bottom