Arama sonuçları: *

1. T

35K Bütçeye Gaming Laptop Mu Yoksa Pc Mi Alınmalı?

Bende max 35k ya laptop arıyorum. https://www.hepsiburada.com/lenovo-loq-15arp9-83jc00crtr-amd-ryzen-7-7435hs-12gb-ddr5-1tb-ssd-rtx4050-6gb-15-6-inc-144hz-full-hd-freedos-gaming-laptop-p-HBCV00007C7LDF gözüme bunu kestirdim.
  2. T

Abimin kütüphanesinden oyun oynamam kul hakkına girer mi?

Şu forum da daha neler görürüm diyordum. Her gördüğüm de şaşırmaya devam ediyorum.
  3. T

HYPERX CLOUD 3 MİKROFON SORUNU

Aynı durum bende de var mikrofon farkında olmadan sesi kısılıyor arkadaşlarım beni çok az duyuyor.
  4. T

Asus rog strix XG259CMS alınır mı?

Güzel monitördür. Aynı modeli bir arkadaşıma önerdim memnun kendisi.
  5. T

R5 5600 R7 7800X3D Hangisini seçmeliyim ?

Mantıksız olmaz hocam ana amaç FPS oyunununda yüksek fps almak olduğu için ellemese de sorun olmaz. Tabi ki yükseltmek isterse iyi olur ayrı bir konu.
  6. T

evet anakart ve ram değişimi gerekicek
  7. T

7800x3d alabiliyorsanız alın hocam bir süre işlemci ihtiyacınız kalmaz
  8. XP-Pen Deco 01 V2 Çizim Tableti

XP-Pen Deco 01 V2 Çizim Tableti

Fotoğraflarda gördüğünüz gibi her şeyi eksiksiz kutusunda mevcuttur. Herhangi çizik, hasarı yoktur. Kutusundan sadece birkaç kez çıkarıp kullanmışımdır. Çizim Tabletin detaylarını internet üzerinden öğrenebilirsiniz. Ürünü 3 veya 4 yıl önce satın alınmış olup bana hediye gelmiştir. Fotoğraf...
  9. T

RYZEN 7 5700X3D aldım fikriniz?

AM4 soketi için alınabilecek en f/p işlemcidir oyun konusunda soğutma konusunda yeterli olur.
  10. T

Ben fakir miyim zengin mi anlamıyorum ?

Maalesef türkiye şartlarında fakir sayılıyorsun hocam. Türkiye de zengin olabilmek çok zor.
  11. T

Sistemim ne kadar eder ve nasıl satmalıyım?

13-14K eder.
  12. XP-Pen Deco 01 V2 Grafik Tablet

XP-Pen Deco 01 V2 Grafik Tablet

Fotoğraflarda gördüğünüz gibi her şeyi eksiksiz kutusunda mevcuttur. Herhangi çizik, hasarı yoktur. Kutusundan 3-4 çıkarıp kullanmışımdır. Grafik Tabletin detaylarını internet üzerinden öğrenebilirsiniz. 2 Yıldır kutusunda bekliyor. Sıfır ayarında. Sakarya/Adapazarı
  13. T

Yardım ASUS VG259QM HANGİ AYARLAR

Hocam monitörlük bir durum yok burda :D
  14. T

280hz de 80 overdrive en iyisi hocam daha az gecikme sağlıyor
  15. T

hareket bulanıklılığını gideriyor. Ama açmaya gerek yok
  16. T

280hz - 80 overdrive yap. Adaptysync i aç
  17. T

Çok Eski Bir Forum Geleneği Hadi Masaüstünüzü Görelim...

Selamlar konudan bağımsız olacak ama arkadaşımdan bir sistem alıyorum özellikleri imzandaki sistemle aynı. CS2 oynuyorsanız düşük ayarlarda kaç fps alıyorsunuz?
  18. T

BenQ 360hz VS Dell 360hz 24 İnç

ASUS 540hz modeline paranız çıkıyorsa bakın bi bence. İnternet kafede saatlerce deneyimledim bambaşkaydı gerçekten aşık oldum monitöre.
  19. T

AMD Ryzen 9 7950X3D İşlemci ile Asus prime B650M-K anakart olur mu?

Takabilirsin. Ama işlemciyi alırken ne için almayı düşünüyorsun? Eğer oyun odaklı alacaksan 7800X3D dışında almana gerek yok.
  20. T

asus 360 hz kullanamıyorum

G-SYNC veya FREESYNC açın monitör ayarlarından.
Top Bottom