Arama sonuçları: *

1. Ysufe

ea24 menü geçiş yapamama sorunu

merhaba, ayarlar kısmına girdiğimde oyunda hiç bir şekilde alta veya üste götüremiyorum buglu gibi oluyor çözümü nedir bilen var mı ?
  2. Ysufe

Yardım cod mw2 warzone networking offline sorunu

arkadaşlar böyle bir sorun alıyorum networkıng offline diye çözümünü bilen varmı
  3. Ysufe

Öneri Call of duty oynamak

Arkadaşlar Call of duty nin hiç bir oyununu oynamadım cod mw2 yi almak istiyorum hikaye açısından vs sıkıntı olurmu
  4. Ysufe

Yardım assetto corsa nasıl online girilir?

assetto corsayı indirdik concent manageride indirdik ama arabaların toplu bir modu yok nasıl yapacağız bilen varmı?
  5. Ysufe

Yardım marvel spıderman türkçe yama

marvel spıderman türkçe yama çıktımı çıktıysa özelden link atabilirmisniz
  6. Ysufe

Marvel spıderman torrent

Merhaba Marvel spıdermanın torrent linkini atabilecek varmı
  7. Ysufe

Yardım Gta 5 fıvem sunucu bulma

Merhaba dün bir sunucuya girdim ama balık tutup para kazanmak haricinde pek olayı yok o yüzden yeni sunucu arıyorum böyle mafyaların fln olduğu sunucular nasıl bulınur
  8. Ysufe

Yardım tomb raider goty donma

Merhaba arkadaşlar tomb raider de gemideki deve geldiğimde son hamleyi yapacakken oyun donuyor çözümü varmıdır epic gamesten indirdim
  9. Ysufe

Yardım tomb raider goty donma

MERHABA tomb raider de gemideki deve geldiğimde oyun birden dönüyor ve hareket edemiyorum çık gir yapıyorum yine aynı epic ten indirdim çözümünü bilen varmı
  10. Ysufe

HİKAYELİ OYUN ÖNERİSİ

Gow ve tomb raider serisini oynadım yine o tarzlarda oyun önerir misiniz?
  11. Ysufe

Valorant hesabım çalındı

Valorant hesabım çalındı sonra riota ticket gönderdim onlarda geri dönüş sağladılar bir tane gmail hesabına bağlamışlar altınada kendine yeni şifre belirledikten sonra girebilirsin dediler ve bir link gönderdiler linke girdim şifre belirlemek için kullanıcı adını bileml gerekiyo ama çalan kişi...
Top Bottom