Arama sonuçları: *

1. A

🔥İndirim 🔥🔥İtopya Süper Cuma İndirimleri Başladı 🔥🔥

indirim aradım bulamadım buraya geldim bura daha vahim dfsgsdgfdsgdsgds
  2. A

🔥İndirim Modart combo sistem şov yapmış

eskiden iyi sistemler çıkarıyordu şimdi kötüleşmeye başladı artık bu sistem güzeldi bu zamanlarda tabi🥲
  3. A

Corsair voit elite wirelles ingilizce bişeyler söylüyor

mikrofonu açtın kapattın sekme actın kapattın yardım edinn :ROFLMAO:
  4. A

Corsair voit elite wirelles ingilizce bişeyler söylüyor

yardım edin kulaklık kendi kendine bişeyler söylüyor napcam lan kafayı yedim
  5. A

Pablo Escobar zamanında ailesini Türkiye'ye kaçırsaydı nasıl olurdu?

kızını ben alırdım:cool:
  6. A

Valorant sizde de çöktümü ? (düzeldi)

evet beyler internet kısıtlaması yedik galba tüm her şey yavaş büyük ihtimalle bişey oldu
  7. A

Dikişliyken halı sahaya gidilir mi?

ameliyat derecesine gelmesini hatta kopmasını istiyorsan git
  8. A

🔥İndirim Crucial 4TB P3 PLUS M.2 SSD | 9,409₺

eyvallah hocam teşekkürler 😘
  9. A

hocam stok video depolayacağım sıkıntı olmaz dimi kulağını çınlatmıyım :ROFLMAO: :ROFLMAO:
  10. A

@ssdcanavari seni görmüşken bana da 5 k civarı taşınabilir 5k civarı da m2 ssd önerir misin?
  11. A

Halep'in Fethi mübarek olsun

12. A

Mevcut sisteme alınan ekran kartı uyumlumudur ?

Daha mantıklı olur ama En kötü 4060 11k sistemi satıp üstüne ekleyip alınabilir yinede ekran kartı sıkıntı çıkarmaz
  13. A

Mevcut sisteme alınan ekran kartı uyumlumudur ?

Alma hocam sistemi sat direk Fp sistemleri takip et öyle al
  14. A

180 hz 75 hz gibi fark yok

Normal şartlar altında, sıradan görüntüleri 18-25 fps civarında görürüz. Ancak eğer ki bir görüntünün "sanal gerçeklik" olacak kadar gerçekçi olmasını istiyorsanız, 500 fps'den yüksek bir değer kullanmanız gerekir
  15. A

TRENDYOL.COM TUKETICI HAKEM HEYETI RAPORUNU UYGULAMIYOR. KANUNLARA UYMUYOR

o zamanki aldığın fiyattan verilecek iade ürün eski olduğu için o fiyattan satılıyor boşuna uğraşmışsın
  16. A

Asus Rog Falchion RX Low Profile Klavye Visa kart + Mağaza Kuponu ile 4526TL

direk balon yapar bu ürünler teste tabi tutulur madem sorunlu neden satışa çıkar. kar etmek için mi acaba sonra bütün bozuk ama çalışan vaziyette ürünleri birleştirip indirim adı altında satışa çıkarmak ve bir çok kişiyi bile bile mağdur etmek örnek bak adama
  17. A

Ajazz Aj159 Apex gıcırtı

nazar değmesin bende yok :ROFLMAO: kopmalar kablo yüzünden onu çözdüm
  18. A

Yardım Aula f75 klavyenin driverındaki debounce 0 ayarını yaptım

Yorumsuz madem çalışıyor yazılımı neden elliyorsunuz sonra bozuldu diye bir ton konu dene reset
  19. A

Asus Rog Falchion RX Low Profile Klavye Visa kart + Mağaza Kuponu ile 4526TL

Ne zaman Asus ürün aldıysam benden fazla serviste durdu Asus rog xg249cm monitör (ışık sızması,oc sonra göz kırpma kararma ) Asus rog rx6750xt (Mavi ekran,donma,sürekli çökmesi,cw) Asus 4060 dual (Çökme,donma) Asus h610mk (Anakart soket yerinden elektrik sesi geliyor) Balon benim için birden...
  20. A

Yardım Esnaftan alınan fişli garantili Telefon iade

tek çaren thh benim bi akrabam fitnesa kayıt oldu kaza geçirdi parasını geri istedi işletme vermedi thh verdi kazandı geri aldı
Top Bottom