Arama sonuçları: *

1. donanım arşivi c2

donanım arşivi c2

donanım arşivinin hazırladığı sistem ryzen5 5600 16gb 3600mhz ram 1tb m2 ssd gefroce rtx3060 ekran kartı a520m k anakart
  2. G

bilgisayar interneti kullanamıyor vpnsiz çok az çekiyor

vpn olmadan hiç birşe açılmıyor ne yapmam gerekiyor
  3. G

Valorant, ekran kartı sürücüsü çöktü hatası?

beyler alla rızası için ekran kartı sürücüsü çötktü hatası çözümü bilen varmı valorantta
  4. donanım arşivi c2 hazır sistem monitör ile birlikte benq zowie xl2411k

donanım arşivi c2 hazır sistem monitör ile birlikte benq zowie xl2411k

teknik özellikeler: ryzen 5 5600 ekran kartı gigabyte eagle rtx 3060 ankart:a 520 m k gigayte 1 tb m2 ssd li version kasa rampage sailor 600 w power supply ile ÜNİVERSTİYE GİDİCEM LAPTOP ALMAK İÇİN SATIYORUM GELEN TÜM KUTULARI SİZE VERİLCEK
  5. G

Yardım Ryzen 5 5600 boşta 96-80 derece oluyor ne yapmalıyım ?

sıcaklık değerli nasıl olur hocam bunun ile
  6. G

Yardım Ryzen 5 5600 boşta 96-80 derece oluyor ne yapmalıyım ?

önerebilirmisin bende r5 5600 için fan alıcamda
  7. G

Çözüldü✓ reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot

hocam bios ta yanlış ayar yapmıştım bios pilini değiştirdim düzeldi
  8. G

Çözüldü✓ reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot

hatası alıyorum ve kasam farem ve klavyemi görmüyor
  9. G

A520m dahili ses çıkışı yokmu

merhaba donanım arşivinin son çıkardığı sistemi aldım bügün evime geldi ama ses çıkışı cihazı yok diyor fakar anakartta dahili ses var yazıyor
  10. G

LGS için 4 Ay yeter mi??

şimdi ben fende okuyorum knka konu eksiğine bağlı her şey ben sürekli konu çalıştığım (tamamlamak için test çözüyordum) son 1 ay full evde deneme yaptım kendime matematik sadece zorluyabliir gerisi basit knka
  11. G

15000 TL bütçe ile hangisi mantıklı ?

ayneno biyat bandında çok iyi bir sistemdi 1649187303 knka gamegaraj da şöyle bi sistem https://www.gamegaraj.com/urun/leo-3t11-6500xt/ bide bu...
Top Bottom