Arama sonuçları: *

1. Hudzell

Aklınıza gelen Ülke - hayvan çeşitleri

Bir konu için olabildiğince fikir toplamam lazım. Aklınıza gelen herhangi bir ülke ve o ülkeye göre yakıştırdığınız bir hayvan ismi lazım. Ülke - hayvan şeklinde yazarsanız sevinirim. 1 tane yazmak zorunda değilsiniz aklınıza gelenleri yazarsanız sevinirim.
  2. Hudzell

Pasif öğrenciyken tecil yaptırıp yatay geçiş yapsam sıkıntı olur mu?

Merhaba, öncelikle benim durumum biraz karışık. Bir vakıf üniversitesinde ön lisans bölümünde 1. sınıfımı bitirdim ancak 2. sınıfa devam etmedim. Ben de bu esnada kendime ikinci açık üniversite kaydı yaptım. Yoklama sürem 2024 sonunda doluyor. Bu vakıf üniversitesinde okumaya devam etmeme rağmen...
  3. Hudzell

Açıköğretim Üniversite'de Tecil Olur mu ?

Bir vakıf üniversitesinde 1. sınıfı bitirdikten sonra maddi sebeplerden ötürü ikinci sınıfa devam etmedim. Okulda kaydım beklediği için fırsat bilip açıktan 2. üniversite kaydı yaptım. Açıktan ünideki öğrenci işleri kaydı devralıp yapabileceklerini söylediler. Ama sorum şu tecil süresi olarak...
  4. Hudzell

Roller bıyık sakal çıkarır mı ?

Bıyık sakal adam akıllı yok sayılır yüzümde, derma roller gibi ürünler gerçekten de işe yarıyor mu denemiş veya bilgisi olan var mı ? Olumlu sonuç alanlar ürün ve yöntem önerisinde bulunursa sevinirim.
  5. Hudzell

Sokak röportajına katıldım ama bir sorum var

Röportaj denir mi bilemem soruyu başlığa sığdıramazdım. 2 gün önce 3 eleman ben bir AVM bahçesinde dururken biri takım elbiseli diğeri tripodlu telefon biri boşta olmak üzere geldiler. Birden bire bana ve sevgilime soru sormaya başladılar. Başta rahatsız olduğumdan iptal etmelerini istedim kız...
  6. Hudzell

Vatan Bilgisayar'da çalışılır mı ? *Beklediğim gibi çıkmadı.

Daha yeni ayakkabı satış danışmanı işimden çıktım şartlardan çok fazlası istendiği için. Amele gibi kullanıldım uzun hikaye. Şimdi notebook bölümünde çok işlek yerde olmayan bir Vatan şubesi için görüşmeye gideceğim yarın, çevrenizde orada çalışmış veya tecrübeniz olan bana bildiklerini...
  7. Hudzell

Hayatımda alacağım önemli bir karar hakkında danışmak istiyorum

Konu benim için önemli olduğundan en özet haliyle sıkmadan tarif etmeye çalışacağım. Konuyu okumayıp da yorum yapan veya okuyup yorum yapan herkesin düşüncesi benim için ayrı ayrı önemli. Okumanız daha önemli tabii. Yine de görüşlerinizi düşünerek yazarsanız troll olmazsanız sevinirim. Önümde 2...
  8. Hudzell

Yetişkin-Yaşlı bireylerin sapkınlığı ve tacizlerinden bıktım artık

Direkt konuya gireceğim. Başlığa bakınca bunu ben mi yaşıyorum diyebilirsiniz, hayır. Benim bayan akrabalarım, kız arkadaşım ve kız kardeşim var. En çok da kız arkadaşımla dışarıda gezinirken bu konudan bezdim artık. Metrobüste, metroda herhangi bir toplu taşımada, AVM'de her yerde bu tarz...
  9. Hudzell

Nusret'te çalışılır mı ?

Dostlar merhaba. Kariyernet'de kendime iş bakmak için profil açmıştım doldurmuştum ve bunu yapalı 3 gün oluyor. Bugün bir numara beni aradı ve Nusret'te çalışıp çalışmayacağımı sordular. Detayları henüz konuşamadım sizi sonra arayayım dediğim için. Orada çalışmış bildiğiniz birisi var mı...
  10. Hudzell

ING halka arz lotlarım yansımadı ?

Selamlar dostlar. ING'den entra için 110 lotluk talepte bulunmuştum 85 lot kabul olunca kalan miktar (250 tl) hesabıma yansıdı. Lakin portföyüme bakınca entra'nın listelenmediğini görüyorum. Sizce beklemeli miyim bu konuda ne yapmam lazım ? Daha önce ING üzerinden halka arzlara katıldım ancak...
  11. Hudzell

İstanbul Avrupa yakası mekan önerisi

14 şubat için mekan önerisi yapabilir misiniz kapalı mekan arayışındayım. Fiyatları çok abartı olmayacak şekilde her türlü öneriye açığım.
  12. Hudzell

Heteroseksüellik nedir, ne değildir ?

Merhaba 👋 Bu konuda "Heteroseksüellik nedir, ne değildir?" başlığıyla ilgili kendi bakış açımdan bir şeyler söyleyeceğim. insanların çok boş vakti olunca canlarının sıkıldığını fark edip açma gereği duydum. Özellikle "No3" :D Heteroseksüellik nedir? Heteroseksüellik, kişinin karşıt cinsiyetten...
  13. Hudzell

Biber gazı taşıyan birisinin AVM'ye girmesi yasak mı ?

Soru başlıkta ki kadar basit. Kız arkadaşıma ben yokken güvenlik amaçlı biber gazı spreyi vermiştim. Hangi kaynağa baktıysam herhangi bir sorun teşkil etmediği yazıyor. Ancak kendisi güvenliklerden geçerken sürekli sorun çıkartıyorlar. Bazı AVM'lerde ise kimse bir şey demiyor. Türkiye'de bir...
  14. Hudzell

Yaklaşık 10 bin karakterlik özet ezberlemek

Dersim ezbere dayalı olduğundan (ağ temelleri) epey bir not çıktı, pcden anlasam da bunlar daha teknik olduğundan bazı şeyleri ezberlemek şart. Dolayısıyla bir tekniği var mı diye merak ettim. Var mıdır bir yolu ? @Furkan Karagülle
  15. Hudzell

SMA destek standlarının yasaklanması gerektiğini düşünüyorum.

Dipnot : Tanrı bu ailelere tabii sabır versin ve yardım etsin benim demek istediğim başka okuyarak yorum yapınız. Dostlar bilmem siz nerede yaşıyorsunuz ve çevrenizde var mı ama ben İstanbul/Esenyurt'ta oturuyorum. 4 yıldan beri sürekli Beylikdüzü, Haramidere, Avcılar taraflarına gidip...
  16. Hudzell

Savaş Cebeci Dayağını yedi

Dostlar biliyorsunuz Kaan Kazgan ile kavgaları vardı. Şu an kavganın videosu telegram gruplarında dolaşıyor ben izledim. Boyutuna göre Kaan yine iyi dövmüş, siz ne düşünüyorsunuz :D ? Bence cüssesine göre ego kasıp boş yapması doğru değildi Savaş Cebecinin.
  17. Hudzell

2 kişilik indie oyun için fikir önerisi istiyoruz.

Selamlar dostlar. Partnerimle beraber bir yolculuğa çıkma kararı aldık. İndie bir oyun yapmak istiyoruz. Bread and Fred gibi bir 2 kişilik sakin ve eğlenceli bir oyun yapmayı düşünüyoruz. Henüz oyunu tasarlama aşamasındayız, bundan ötürü oyuna dair her türlü önerilerinize açığız. En çok...
  18. Hudzell

Hisse al-sat uygulaması önerisi

Dostlar varsa kullandığınız güvenilir hisse alımı için uygulama önerebilir misiniz
  19. Hudzell

Bir tane yazı vardı orjinalini bulur musunuz ?

Dostlar bir yazı vardı hangi siteden paylaşıldığını hatırlamıyorum. Bir kadın üye yazıyor.. Eşimi aldattığımdan beri hiçbir işim rast gitmiyor eşim mit ajanı tarzı bir şey yazıyordu devamını hatırlamıyorum bilen varsa atarsa sevinirim.
  20. Hudzell

İstanbul'da nasıl iş bulurum ? (başlığa göre cevap verme)

KONUYU LUTFEN DİKKATLI OKUYUN BAŞLIĞA GÖRE CEVAP VERMEYİN. 05 doğumluyum ekimde doğduğumdan kurumsal hiçbir yer beni işe almıyor. Bir wp grubu aracılığıyla nadiren çıkarsa günlük işlere giriyorum komilik baristalık garsonluk gibi, onda bile sigortamı ayarlamıyorlar ama parası iyi neyse. Yaşıma...
Top Bottom