Arama sonuçları: *

1. Hudzell

Bu ayarlar ile işlemcime overclock yapabilir miyim?

Clock tuner ile test yaptım sonuç olarak bu yazı çıktı: "Dıagnostıc results. AMD Ryzen 5 3600 6-Core Processor. CPU VID: 838. CPU tel: 1232. Max temperature: 67, 9° Energy efficient: 3,29 your CPU is Bronze sample. Recomended values for overclocking (p1 profile): Reference voltage: 1250 mv...
  2. Hudzell

Fotografları nasıl animasyona çevirebilirim?

Hesap açınca 4 video hakkı veriyor olması lazım.
  3. Hudzell

Fotografları nasıl animasyona çevirebilirim?

Kling 1.5 veya 2.0 olan versiyonu ile olabilir.
  4. Hudzell

Rtx 3060 ti vs rtx 4060

bence güncellik ve dlss 3 için 4060
  5. Hudzell

Hadi 2024 LoL şeysini (ne nedir bilmiyorum) paylaşalım

Varsa bizden iyisi o da bizden birisi.
  6. Hudzell

S23 Ultra ile 13 Pro Takas Edilir Mi ?

One ui 7 geliyor zaten.
  7. Hudzell

🔥İndirim AK680 Mekanik Klavye 690₺🔥🔥

Vergisi 673 TL. Toplam 1.4k ediyor neresi indirim hocam ?
  8. Hudzell

Arkadaşım bir kızı seviyor arkadaşım için kıza ben yazdım

Sen sevgili olacaksan sıkıntı yok kral.
  9. Hudzell

"Bir Kişi mi ölmeli?, Beş Kişi mi ölmeli? Ahlaki Kararınız Ne Olurdu?"

"zararlı kürt, afgan, suriyeli vb." Tekrar okuyun neyi ayrıştırdığımı görün. Türkiye'de bulunup da çevresine zararlı bulunan her bir etnik kesimden bahsediyorum.
  10. Hudzell

Hocam bilim adamını seçerim yine de arkadaşın dediği gibi işi şansa bırakmam.
  11. Hudzell

baydı ya herkes alıngan
  12. Hudzell

İzlenme saati neden artmıyor ?

Hocam shortslardan gelen saatler buraya eklenmez eğer öyle ise. Öbür türlü eğer bu izlenme süresine daha yeni ulaştıysanız 1 hafta içinde yansıyacaktır. Peki sorabilir miyim kanalınız nedir incelemek isterim ben de bu tarz şeylerle uğraşıyorum başkalarının performansını merak ediyorum eğer size...
  13. Hudzell

Bios dan yanlışlıkla bişeyleri sildim artık harici hard diskim görünmüyor

Tam olarak ne sildiğini söyleyebilirsen yardımcı olabilirim.
  14. Hudzell

Öneri 40-45k TL oyuncu laptop önerisi

Yani sonuç olarak gigabyte mı yoksa victus mu seçerdiniz hocam ? Anlamadığım şu şarjda iken 105 olacaksa aradaki RAM farkı performans farkını kapatır mıydı. Bilgisayarlara göre laptopların performans sonuçları biraz farklı gittiğinden kafada kestiremiyorum.
  15. Hudzell

Hocam ekstra soğutucu her türlü almayı düşünüyoruz çok önemi olur mu bilmediğinden soruyorum. Şarjda ve soğutuculu kullanılacak her daim öyle söyleyeyim.
  16. Hudzell

Performans önemli hocam. Bir de belirtmeyi unuttum ama ekranın boyutu. Mümkün olduğunca büyük olursa iyi olur. Arkadaşıma ne kadar izah etsem de performanstan önce ekran boyutu geliyor ona göre. Ne olursa olsun ekranı büyük olsun derdinde..
  17. Hudzell

Tasarım sunucum için yetkili arıyorum

Amacı budur da aradığınız yetkiliden beklentiniz nedir hocam ?
  18. Hudzell

Hocam bu nasıl ? https://www.hepsiburada.com/gigabyte-aorus-15-bkf-intel-core-i7-13620h-16gb-ddr5-ram-1tb-m-2-ssd-rtx4060-8gb-140w-15-6-qhd-165hz-freedos-p-HBCV000076ZHPU?magaza=Techburada
  19. Hudzell

Merhaba dostlar, arkadaşım için laptop bakıyoruz. Bütçe 40-45k arası olursa iyi olur. Tamamen oyun amaçlı kullanacak, mümkünse ekranı çok küçük olmamalı. Mümkünse Hepsiburada üzerinde satılan bir cihaz olursa sevinirim. Premium üyelik bakiyesini de kullanacağız. Teşekkür ederim.
  20. Hudzell

ISS Önerisi, detaylar konuda.

Atlantis derim hocam. Taahhüt dahilinde tek ödediğim aylık ücret paket ücreti 1000/1000 350 TL. Tabii şuan 500 olması lazım.
Top Bottom