Arama sonuçları: *

1. esancash

600 tl kulaklık önerisi

daha ucuzu var mı hocam 1720043100 bu kulaklığı attılar aslında combatry kodu ile 500 tl oluyo dediler ama kod çalısmadı
  2. esancash

600 tl kulaklık önerisi

600 tl ye gaming kulaklık arıyorum önerilerinizi bekliyorum
  3. esancash

400-600 tl bandında oyuncu kulaklığı önerisi

bu combatry kodu geçersiz diyor ama? 1720041756 süresi mi doldu acaba
  4. esancash

usta pahalı ya
  5. esancash

400-600 tl arası bi bütçem var gaming kulaklık önerilerinizi bekliyorum
  6. esancash

Juul şarj standı ve podları alabileceğim güvenilir bir site arıyorum

hangi gruplara bakmam lazım tam olarak ne olarak aratmam lazım yani
  7. esancash

Juul şarj standı ve podları alabileceğim güvenilir bir site arıyorum

elimde uk version bir juul bulunmakta fakat şarj ünitesi yok ve yeni pod almak istiyorum ama güvenilir site bulamadım doğrusu bilip alışveriş yaptığınız bir site var mıdır yada istanbul içinde nereden temin edebilirim acaba?
  8. esancash

gümbür gümbür ses verecek kulaklık arıyorum

ya o lafın gelişi dostum doğrusu hani db si kulak sağlığından dolayı fazla kısık olmayan kulaklıklardan bahsediyorum
  9. esancash

2500 işte 1715694336 bütçe kısmına yazmıştım zaten ama
  10. esancash

görünüşü tuhafıma kaçtı doğrusu basstan ziyade ses yüksekliği db olarak daha önemli benim için 1715692962 oyuncu kulaklığı aramıyorum hocam 1715692996 biraz daha bütçem var almışken biraz daha katıp daha da kaliteli bir şey alabilirim aklınızda varsa bekliyorum önerilerinizi
  11. esancash

kulak için gümbür gümbür ses verecek bi kulak içi veya parasına değecekse kulak üstüde olabilecek şekilde kulaklık arıyorum 2k kadar bi bütçem var kaliteli temiz ses veren basları güzel olan taktığımda beni kulüpte hissettirecekmiş gibi dünyadan bağımı kesecek bir şey arıyorum önerilerinizi...
  12. esancash

Mekanik klavye önerisi

800 tl gibi bi fiyata hepsiburada kalbimi çaldı bunu aldım...
  13. esancash

Mekanik klavye önerisi

evet gerçekten belkide problem benim çok sık pc başında olup 4 senede switchlerin ömrünü doldurmuş olmamdan olabilir
  14. esancash

Mekanik klavye önerisi

saber i sevmiyorum ben doğrusu 1715557239 önyargı değil aslında hocam ben 2020 de alırken de klavyede kronik sorun var takılıyor kullandıktan sonra diyodular ki öyle oldu gerçekten uzun kullanım sonrası yoksa ürün ilk başlarda fıstık gibi hiçbi sıkıntım sorunum yoktu ki 300 tl ye almıştım:(
  15. esancash

Mekanik klavye önerisi

yada 1000 tl vermek yerine 50 tl ye çakmak gazı almak mı :ROFLMAO:
  16. esancash

Mekanik klavye önerisi

Merhabalar 2020 den beri kullandığım ogre rgb klavyem ne kadar çabalasamda temizlesemde tuşlar takılmaya başladı. yeni bir klavye almak istiyorum, 1k bütçem var switch olarak mavi switch kesinlikle düşünmüyorum ama ucuza sadece mavi varsa olabilir onun dışında daha sessiz red veya brown gibi...
  17. esancash

çamaşır kurutma makinası öneri

çekme olayının yoğuşturmalı makinalardan dolayı olduğunu biliyorum acaba makinanız yoğuşturmalı mı yoksa ısı pompalı mı?
  18. esancash

çamaşır kurutma makinası öneri

10-20k arası bütçem var ısı pompalı kıyafetleri çektirmeyecek bir kurutma makinası arıyorum yardımcı olabilecek anlayan birisi varsa çok yardımcı olur
  19. esancash

valo için ekran kartı önerisi

2.k fazla hocam ya peki işlemci öneriniz nedir yada daha düşük fiyatlı bi ekran kartı
  20. esancash

valo için ekran kartı önerisi

Merhabalar küçük kuzenim valo için yeni bir ekran kartı almak istiyor yükseltebileceğim Max 1.5k civarlarında olan 2. el fiyatlarıyla bi ekran kartı almak istiyoruz. güncel sistem bilgilerini bırakıyorum. 1712847545 Nvidia ekran kartı istiyorum öncelikle bu arada
Top Bottom