Arama sonuçları: *

1. Hudzell

Yine Gümrük Fiyatları Düşürülüyor Düşünceni Paylaş

İçerideki "yabancı" pardon sözde yerli pazar için güzel hamle. Ne yazık ki çüş diyeceğimiz fiyatlar görebileceğimizi düşünüyorum.
  2. Hudzell

Darbe günü ve gecesi ne yapıyordunuz

Çocuktum dostum. Sağolasın.
  3. Hudzell

Darbe günü ve gecesi ne yapıyordunuz

11 yaşındaydım. O gün haberlerden bağımsız uyku tutmamıştı beni. Geceleyin bunu öğrenince kuran okumaya başlamıştım. Kuran okumayı biliyordum. Çocuk aklı evdekiler de panik olduğundan bu gelmişti aklıma.
  4. Hudzell

Rtx 3060 var ama assesin cred odesay kasma var

Çözümü bilmiyorum ama bende de 3060 var. Çok araştırdım ve varabildiğim tek sonuç oyunun optimizesinin aşırı berbat olması. Kartta vs sorun yok grafikler en düşükte olsa da beklenen performansı alamazsın.
  5. Hudzell

Sevdiğim kız, bu şekilde reddetti.

Gayet kibarca reddetmiş. Bazıları gibi korkak davranmayıp açılarak kendin kazanmışsın. Boşver sağlık olsun daha ömrün uzun inşallah.
  6. Hudzell

6600XT vs 3060 hangisi alınmalı?

Kız arkadaşıma sistem almıştım. Benimkine denktir ama aramızdaki fark bende 3060 onda 6600xt var. Performans farkı 10-15 fps denilebilir aralarında. Ortalama olarak dedim testini yapmadım. Ama şunu diyebilirim DLSS ve RTX özellikleri konusunda 3060 benim daha çok işimi görüyor.
  7. Hudzell

Aklınıza gelen Ülke - hayvan çeşitleri

Hocam teşekkürler ama Sivas ülke değil ki :D
  8. Hudzell

🔥İndirim Samsung Tab S9 FE 11.600T

Hocam kaymak gibi valla. Özellikle ödev için çoklu program kullanılması gerekiyor genelde. Tablet ekran süresinin çoğunu aynı anda 2 3 uygulama açık şekilde geçiriyor. Isındığını hissedemezsin bile pili de rahat 2 günü çıkarıyor bu kullanımla. Bu kullanım dememin sebebi daha ağır kullanıldığı için.
  9. Hudzell

Alınıyor hocam. Kalem çipli değil ama hava hareketlerini desteklemese de üzerinde kendi düğmesi var özel fonksiyonlarını 3 cm boşluktan bile kullanabiliyorsun.
  10. Hudzell

Sevgilime nasıl sigarayı bıraktırabilirim

Ciddi ilişki falan değil bu sevgilin sigarayı bırakamaz ama sen sevgilini bırakabilirsin bence. Bu kadar aşağılanma fazla.
  11. Hudzell

Kız arkadaşıma plus versiyonunu aldık herhangi bir sorun varsa yardımcı olurum. Kılıf olarak kapaklı ve katlanabilir kılıf daha iyi. Bunun gibi.
  12. Hudzell

Aklınıza gelen Ülke - hayvan çeşitleri

Bir konu için olabildiğince fikir toplamam lazım. Aklınıza gelen herhangi bir ülke ve o ülkeye göre yakıştırdığınız bir hayvan ismi lazım. Ülke - hayvan şeklinde yazarsanız sevinirim. 1 tane yazmak zorunda değilsiniz aklınıza gelenleri yazarsanız sevinirim.
  13. Hudzell

Sevdiğim kızla, sevdiği çocuğa açılma teklifi düşünüyoruz

Kimse seni friendzone'a almaz. Sen kendini oraya sokarsın. Ya karşındaki seni kabul edecektir ya da reddecektir. Siz bunu göze alamadığınız için kendinizi bu hale soktunuz ve acısını çekiyorsunuz.
  14. Hudzell

Oyunlara para yatırma hastalığım var ve yardıma ihtiyacım var

Bu hastalık değil şımarıklık/çocukluk. Paranın kıymetini öğrenmeni tavsiye ederim. O zaman kurtulursun.
  15. Hudzell

Pasif öğrenciyken tecil yaptırıp yatay geçiş yapsam sıkıntı olur mu?

Sebebi şu abi ben zaten bilgisayar teknolojisi bölümünde 1 sene okudum. Eğer imkan varsa bununla beraber şuan okuduğum bölümü ikisini birden diplomasını almak istiyorum. Bunu yapmak için de bu bahsettiğim üniversite kaydını sildirmemem ve tecili oradan yaptırmam gerekiyor. Zaten onlara...
  16. Hudzell

Pasif öğrenciyken tecil yaptırıp yatay geçiş yapsam sıkıntı olur mu?

Merhaba, öncelikle benim durumum biraz karışık. Bir vakıf üniversitesinde ön lisans bölümünde 1. sınıfımı bitirdim ancak 2. sınıfa devam etmedim. Ben de bu esnada kendime ikinci açık üniversite kaydı yaptım. Yoklama sürem 2024 sonunda doluyor. Bu vakıf üniversitesinde okumaya devam etmeme rağmen...
  17. Hudzell

Kardeşim için tablet önerisi

Dostlar özür dilerim yanlış duymuşum büyük kardeşime bakacağım o yüzden okul ihtiyacı youtube vs vs her şeyi rahatça açan bir şey arıyoruz. Teşekkür ederim.
  18. Hudzell

Kardeşim için tablet önerisi

Bütçe belirli değil ama okul ihtiyacı vesaire şeyleri karşılasın kasmasın pek. Youtube günlük ihtiyaçları rahatça karşılasın istiyoruz. edit : yanlış kişiye bakıyormuşum babam kardeşime olduğunu söyledi kusura bakmayın dostlar.
  19. Hudzell

Yardım Termal macun iyi surmusmuyum

Öyle sürüp bırakmaya ne gerek var bir şeyle yaysana
  20. Hudzell

Video(Yayın) İçeriği Hakkında Fikrinizi merak ediyorum 🙂

Kesinlikle doğa içinde yemek yapma videoları üretirdim. Youtube'da karadenizli diye bir adam vardı tam nickini hatırlamıyorum. İçeriklerindeki ses görüntü kalitesi çok iyi ve mükafatını beğeni, izlenmelerle alıyor zaten.
Top Bottom