Arama sonuçları: *

1. M

İşlemci yükseltmesi yapmak

aksiyon arama gereksiz 9600x 9700x'e bile değeceğini sanmıyorum ben. 9800x3d olur bence onun üstüne ancak. o da şuan değil fiyatları yüksek biraz. 1736673839 Sessiz çalışacağı şekilde kullan işte o şekilde yapılandır. Almışsın kullan kendine iş çıkartma.
  2. M

Format Atmaya Çalışırken Çıkan Sorunlar

rufus mufus gerek yok artık bilmiyorum doğru yapılandırdın mı da. istersen windowsun kendi sitesindeki media tool ile dene bir de link paylaşıyorum. https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows11
  3. M

Format Atmaya Çalışırken Çıkan Sorunlar

Nereden indirdin windows'u nasıl yaptın usb'yi ? Yüklemeye çalıştığın bilgisayar ne bir de ?
  4. M

Çözüldü✓ 2k IPS Monitör önerisi

240 hz kullanan biri olarak gerek yok diyorum. https://www.gpnteknoloji.com/urun/msi-g274qpf-e2-27-wqhd-flat-rapid-ips-180hz-1ms-adaptive-sync-pivot-gamin
  5. M

PNY RTX 4080 SUPER XLR8 Gaming VERTO 16GB Ekran Kartı 42.970 TL

he he. 1734846654 böyle fiyat avantajlarıyla her türlü alınır. 5000 serisi gelene kadar fiyatların vergilerle birlikte nasıl kökleneceğinden de haberin yok.
  6. M

Öneri 1.350.000 Araç tavsiye

Okuduğunu da anlamıyorsun ki diyalog kuralım. Alâkaya kel konuşuyorsun da anlam yok. Kendi kendine çal oyna sen ötede.
  7. M

Anlayacak kapasiten olmadığı için gerekli görmüyorum. Senin dilinden anlatayım 3 kuruşluk adama 5 kuruşluk değer vermiyorum. Millete muhalefet olacağına önce tavsiye ver bir yararın olsun.
  8. M

c5 aircross 1.5 bluehdi kronik sorunu ne var bir anlatsana ? c4 - c4x ile fark sadece bagaj hacmi mi var :kekw: Seni mühendisler affetsin. Özlü sözler yazacağına elle tutulur bir şey söylesen keşke.
  9. M

@Whoose11 komik olan ne anlat biz de gülelim.
  10. M

2020 model c5 aircross
  11. M

7800 XT ve 5700X3D Piyasa ?

hotspot değerinin ne olduğunu bilmediğine eminim. eğer stock bir kart kullanıyorsan öyle değer alan kart yok. Gpu-z ile hot spot değerini yük altında ss al max değeri göster inanalım.
  12. M

7800 XT ve 5700X3D Piyasa ?

Amd ekran kartı tarafında gigabyte aramak nedir anlam veremedim , vermekte istemiyorum. Genel olarak traktör gibi çalışan ekran kartları yapıyorlar çünkü. amd 7000 serisi kartların çoğunun hotspot değerleri 80+ derecelerde geziniyor asus tuflar hariç bilgin olsun.
  13. M

❌İndirim Bitti! Ryzen 7 9800X3D işlemci 22.509 TL

Ülkede fırsatçılığın kol gezdiği bir zamanda yaşıyoruz. Çok doğru fakat dünya piyasasında anlık minimum 600 $ olan bir ürünün , bir çok yerde stoğunun kalmadığını görmüyormuş gibi , arz talep dengesinin kurulduğu bu dünya piyasasını okumadan , işlemcinin msrp fiyatına bakıp "479 $ dan çıkmış...
  14. M

Yardım AMD ekran kartı ile mangal keyfi...

Ekran kartı alırken soğutma performansına bakmadan alıp sonradan bu konudan yakınmak bana saçma geliyor asıl. Amd pişmanlık değildir. Her şey için geçerli olan bilinçsiz alış-veriş sonucu oluşan tecrübenin yaşattığı acılar vardır.
  15. M

7800x3d & 4070ti süper Fps drop sorunu

güncel olması temiz kurulum yaptığın anlamı taşımaz da. DDU ile silip kurar mısın her seferinde ? 1731870599 latencymon adlı programı dene mutlaka gecikmelerle ilgili test programı o da
  16. M

ram testi yaptın mı , ramlerin hangi slotlarda ? sol baştan olacak şekilde. 1731869569 Bios sürümün güncel mi ? DDU Uninstaller ile varolan ekran kartı driver'ını silip , sonra temiz kurulum yapmayı denedin mi ?
  17. M

sistem detaylarını yazar mısın ? display port kablon dahil
  18. M

Termal macun kapağı açıldıktan sonra ne kadar dayanır?

Rica ederim. Kaldı ki mx-4'ün orijinalse en uzun dayanımı olan termal macunlardan 10 yıla kadar yolu var :kekw:
  19. M

Termal macun kapağı açıldıktan sonra ne kadar dayanır?

Kendi deneyimlerime göre şunu söyleyebilirim. Yeni üretim bir termal macun'u satın aldın. Son kullanma tarihine tam 2 yıl var. Kullanıcağın kadarını sürdün. Kapağını güzel kapattın ve ışık almayan kutuya koydun ve max. oda sıcaklığında kaldı. Bu şartlarda o termal maacunun kullanılabilirliği en...
Top Bottom