Arama sonuçları: *

1. kaanji

Raw Accel Ayarları Nasıl olmalı

Hafif bi ivme istiyorum şu an kendime göre bi şeyler yaptım hiç anlamıyorum r6 oynuyorum
  2. kaanji

Dar Boğaz Ve Stutter 5 5500 X RX6700XT

5500 ve rx 6700 xt sahibim ve 16 gb 3200 hızında ram var sistemimde darboğaz! çok fazla var oyunun takıldığını hissedebiliyorum stutter var bu sorundan nasıl kurtulabilirim 5600 alsam düzelirmi eskiden bu kadar fazla değildi çünkü Videoda 1080p en düşük ayarlarda oynuyorum en yüksek fps i...
  3. kaanji

Amd en stabil çalışan driver hangi sürüm

Asus marka rx 6700 xt kullanıyorum 9 lu bi sürüm kullanıyodsum yanlış hatırlamıyosam güncelledikten sonra takılıyomuş gibi hissediyorum oyunlarda en fazla fps alabileceğim sürüm hangisi acaba
  4. kaanji

Ekran kartının gücünü kısarak darboğazı azaltabilirmiyim?

amd 5 5500 bi işlemcim var 4.5 ghz oc yapıyorum ama yinede dar boğazın önüne geçemiyorum bazı oyunlarda takılma vb oluyor sorum başlıktaki gibidir
  5. kaanji

Başlangıçda bulduğum dosya virusmu

yeni geldi bunların ikisi dosya konumlarını IMF IME atıyor virus olabilirmi
  6. kaanji

Valorant hayvan gibi darboğaz yardım

Sistemim 5500 rx 6700 xt b 550a gaming 16 gb ram önceden 200 250 300 arası fps alıyordum fps 100 130 lara kadar düşmüş ben oynamıyorum valorantı kardeşim oynuyor ama oynanmıyorda kendi kendine böle oldu sanki masaüstünde gibi uykuda işlemci çalışmıyo gibi anlamadım
  7. kaanji

HDR ne işe yarar nerelerde kullanmalıyım Sarı gözükmesi normalmi

OYUN İÇİNDE HDR var onu açmak zorundamıyım sadece monitördeki hdrı açmam yeterli olurmu
  8. kaanji

Ubisoft connect Microsoft visual studio C++ runtime library hatası

Sabah 8 9 da oynuyordum hiç bir şekilde açılmıyor şimdi ytbdaki çözümleride denedim olmadı ekran akrtı sürücüsünü falan yeniden indirdim olmuyor çözümünü bilen varmı ?
  9. kaanji

Klavyeye su döküldü yardım

xgp summoner klavyeye su dökdülü en sağdaki ses açma kapama tuşu ve tekerleği gititaynanda tuşlara basıyo napmam lazım fön makinasıda yok evde
  10. kaanji

Yardim lütfen fan takamıyorum

fani soktum termal macun x seklinde surdym spatula ile dağıttım fan geri taktim ayni sekilde ama takamiyirum bosa gidiyor vidalar napmam lasim
  11. kaanji

Darboğaz yaşıyormuyum ısı değerleri normalmi?

5500 rx 6700 xt asus marka çift fan b 550 a gaming anakart 8+2 16 gb corsair ram sistemmim geçen sene eylül ayında aldım 500 tl bütçem var fan almalımıyım sizce alcaksam ne alabilirim termal macunda alıcam dar boğaz yaşıyormuyum 1691662002 İzmirde yaşıyorum bu arada hava deli gibi sıcak
  12. kaanji

Mavi Ekran İşlemci boşta 65 70 derece oyunda 95 derece kasa acil yardım

arkadaşlara amd 5 5500 rx 6700 xt var bende 5 5500 ü amd ayarlarından oc yapıyodum 0.2 ghz artıyordu ben 2 3 aydır öle kullanıyom şimdi masaüstünden sağ tık açınca amd çıkmıyodu yok oldu yeniden yükledim ayarları varsayılana getirmeye çalışıyorum başarısız diyor biosu default yaptım şimdide pc...
  13. kaanji

mw2 wattman hatası ve çökme

wattman hatası almaya başladım son güncelelemeden sonra pc donuyo kapatmak zorunda kalıyom siyah ekran düşüyor çözümü ne
  14. kaanji

speed testte 25 mb olup choromenin 500 600 kb indirmesi

sorunum başlıktaki gibidir elektrikçi geldi bügün kablolar sağlam modem bozulmuş artık ama böle bir şey yoktu modem değişiçek onu biliyorumda neden böle oluyor
  15. kaanji

bilgisayar çalışması için gereken kablolar

Yeni bir bilgisayar ve monitör alıcam 240 hz alıcam monitörü elimdeki kabloları yıllardır kullanıyorum f/p kaliteli kablolar önerir misiniz? almışken sağlam bir şey alıyım
Top Bottom