Arama sonuçları: *

1. Skynel

Playstation 5 almakta kararsızım yardım eder misiniz ?

Şahsen benim düşüncem gerek yok diye düşünüyorum GOW:Ragnarok Marvel's Spider Man gibi köklü oyunlar PC'e geliyor zaten artık getiriyorlar bu kadar iyi bir sisteminiz varken ben gerek kalacağını düşünmüyorum
  2. Skynel

Arctic Liquid Freezer II 420 Bedavaa 2.923 TL🔥🔥🔥

Bedavadan daha uygun olum fiyata bak
  3. Skynel

6000TL'e Oyuncu Koltuğu

Rahat bir koltuk mu peki sizce daha iyi bir seçenek bulabilir miyim biraz daha katıp
  4. Skynel

6000TL'e Oyuncu Koltuğu

Dostlar Hawk Fab V4 kullanıyorum 3.5 yıldır ama şöyle sorunlarım var 1-Amortisör gitti kendi kendine aşağıya düşüyor 2-Oturduğumuz yerin açı ayarı bozuldu kendi kendine oynuyor 3-Sırt kısmının ayarı gitti kendi kendine düşüyor 4-Bel desteği aldığından beri altta ki boşluktan yastığı aşağıya...
  5. Skynel

Asus rtx 3070ti mı yoksa asus rtx 4060 mı?

3070Ti 4060'dan daha güçlü DLSS3'ün bir esprisi yok 4060'da sizin yerinizde olsam ki oldum 3070Ti alırdım
  6. Skynel

🔥İndirim Cloud 3 Wireless YILIN EN DİP FİYATI 3250TL

Steelseries Nova 7'den iyi midir acaba ya çünkü nova 7 kafamdan düşüyor sürekli ses seviyesi de çok yüksek gelmedi bana bu nasıldır acaba Kendi mikrofonum var ayriyeten Nova7'i satıp buna mı geçsem
  7. Skynel

🔥SON DAKİKA 🔥 Yurt dışı alışveriş limiti düştü

Amınızı ***** ne istiyorsunuz **
  8. Skynel

Ofis koltuğu 3299 TL

3 yılda 1732690043 Her şeyi gitti ya kumaşı da gitti benim kedim olduğu için tırnakladı hep değişmesi lazım artık
  9. Skynel

Ofis koltuğu 3299 TL

Kendi kendine aşağıya düşüyor Ekstradan geriye yaslanma mekanizması kırık Ve o oturduğun yerin yaslanma yeri kırık ama kumaşta gitti artık
  10. Skynel

Ofis koltuğu 3299 TL

Hawk'a kaliteli mi diyorsun 1732613687 Fan V4 3 sene oldu
  11. Skynel

Ofis koltuğu 3299 TL

Benim hawk koltuk sizlere ömür acaba alsam üzer mi
  12. Skynel

The Last of Us™ Part I oynamak için ortak hesap almalı mıyım ?

Yani alabilirsiniz güvenilir yerlerden ben bir çok oyunu öyle bitirdim
  13. Skynel

❌İndirim Bitti! Amazonda 1999TL Corsair d3000 airflow rgb white kasa

Daha ferahtır spec deltadan
  14. Skynel

Temudan Aula F75 alamıyorum

Memnunum
  15. Skynel

Temudan Aula F75 alamıyorum

Beleş o fiyata gerçekten o klavye ben 2250'e aliexpressten almıştım
  16. Skynel

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Bedava 2400'e almıştım
  17. Skynel

Google Asistan Ekran Kilitli Sorunu

Woow nasıl çözdün lan
  18. Skynel

Google Asistan Ekran Kilitli Sorunu

Dostlar selam motor üzerindeyken kaskımda ki kulaklık sayesinde sohbet edip müzik dinleyebiliyorum Ama birini aramam gerektiğinde eskiden iPhone kullanırken hey Siri babamı ara Hey Siri spotify'dan şu müziği aç dediğimde telefon cebimdeyken bile bunu yapabiliyordu Ama Google asistanda hey...
  19. Skynel

Oyuncu Koltuğu Önerisi

Dostlar Hawk Fab V4 kullanıyorum tam 3 4 sene oldu gibi ama artık geriye yaslanma mekanizması kırıldı arkama doğru yaslanamıyorum direkt koltuk geriye doğru gidiyor ve 180 dereceden daha aşağıya düşmeye başlıyor kol dayamalarının biri alçakta biri yukarda kaldı falan anlayacağınız artık harabe...
  20. Skynel

TikTok Motor Videosu Paylaşamıyorum

Teker yok sadece aralardan geçme
Top Bottom