Arama sonuçları: *

1. Mırnav

Stardew Valley Gibi İçine Çeken Başka Oyun Var mıdır?

Bi girim dedim çıkamadım. 2 pixel oyun beni baya baya içine çekti. PC başında geçirdiğim tüm zamanda oynamaya başladım. Şimdiden 120 saati geçmişim. Expanded moduyla beraber oyunu neredeyse bitirdim diyebilirim. Oyundaki cutscenes lerin %95'ini bitirdim sanırım. Bir yerden sonra yapacak...
  2. Mırnav

Elden Ring Son Grace e Nasıl Hızlı Işınlanılır? Klavyede

Farmdayım, boss bir türlü bırakmıyor. Grace e hızlıca nasıl ışınlanırım?
  3. Mırnav

RPG Olmyan Oyun Önerisi

Kaliteli olan her oyunu sevebilirim. Oynadıklarımı yazmaya uğraşmayacağım yazarım.
  4. Mırnav

Yardım LOL İngilizce Olmuyor

10 a yakın tanesine baktım. Hepsi aynı şeyi anlatıyor. Bendeyse İngilizce olmuyor. Sıkıntı ne olabilir? oldu awk. 20. denemem de oldu. Kısayolu açmdan kodu girmeyi denedim.
  5. Mırnav

Yardım Steam Oyun İadesi Yapıldı Fakat Hesabıma Para Gelmedi

Crysis remastered almıştım. Ardın orjinalinin zaten bende olduğunu fark ettim. İade etmek istedim. İade ettim hatta iade edildi fakat papara hesabıma para gelmedi. Sıkıntı nerede olabilir?
  6. Mırnav

Katana ZERO Alınır mı?

16,5 TL al at köşeye diyesim geliyor. Aldıklarımın yanında 2-3 tane 2D oyun alasım var. Çok kısa sürüyormuş, hikayesi cuk diye bitiyormuş, oynanış ve hikaye cillop gibiymiş...
  7. Mırnav

Yardım Ori 2015 ile 2020 Hikayesi Bağlantılı mı? Oynanış bağlantılı mı?

2015'i gamepass de denedim ama sarmadı. Çok eleyiciyim Castlevania oyunlarında. Ori 2020; 2015'teki eksiklerini kapattı filan diyorlar, boss savaşlarıyla da nirvanaya oynuyor diyor bazı elemasnist parti kurulu başkanları. 2020'ye de bakacağım ama 2015 ile hikaye olarak bağlantısı var mı...
  8. Mırnav

Yardım Last of Us Serisi Oynanır mı?

Soru başlıkta. HEr açıdan değerlendirebilirsiniz.
  9. Mırnav

RDR 2 Ne Zaman İndirime Girer veya Ucuza Almak İçin Yöntemler?

RDR 2'yi XBOX Gamepass'ten kalkmadan birkaç gün önce oynamıştım. Aşşırı aşşırı sarmıştı ama gitti. Şu anda 350 TL vermek bana enayilik gibi geliyor. Sık sık 100 TL civarı görebiliyorum. Şu anda bulunan bir fırsat veya gelecek bir fırsat var mı?
  10. Mırnav

Yardım Left 4 Dead 2 Steam Kodu Olarak Satılır mı? Satılırsa Nereden Alınır?

Kısaca güvenli Key satan site...
  11. Mırnav

Dying Light 1 FPS Sorunu

Oyunun 2 bölümünü de aldım fakat dying light 1 oynarken çok kasıyor. RTX 3050 OC (Kendim de OC yaptım) + i3 12100f kullanıyorum. RDR 2 de yüksek ayar 60 fps veren oyun 30 fps ye düşüyor. En iyi grafiklerde en yüksek fps'İ almam için ne yapmam lazım. Grafiklerle oynayınca değişmiyor. Yİne 30fps
  12. Mırnav

Survival Oyunu Önerisi

Bütçe 26 TL 58 kuruş
  13. Mırnav

Yardım Minecraft Mod Paketi Önerisi (RPG ve Macera)

Şimdi bir Minecraft sardı. Mod sayısı filan önemli değil. Sürümü güncel olması tercihimdir. PvP atabilecek ortamlar olması da tercihimdir.
  14. Mırnav

Apex Legends vs COD War (OYUNCU SAYISI OLARAK)

----- Bilgisi olan. Hangisi daha çok insanın oynadığı e spor oyunu?
  15. Mırnav

Ücretsiz E - Spor PC Oyunu Önerisi?

Valorant, LOL, PUBG harici pop online oyun önerisi lütfen.
  16. Mırnav

The Witcher 3 Türkçe Yama Nasıl Yapılır (Steam)

-----
  17. Mırnav

Oynadığınız En İyi 5 Oyun

Benim için: 1 - Minecraft (çocukluğumun oyunu) 2 - RDR 2 (anlatmaya gerek yok) 3 - Witcher 3 (atmosferi ve diyalogları mükemmel sarıyor) 4 - Resident Evil Village (beni korkutan 2 oyundan biri ve gerilimi dibine kadar hissettiriyor) 5 - Tüm Zelda Oyunları (benin için Nintendo'nun baş...
  18. Mırnav

Oyunlarım Ne Zaman İade Edilir?

Heart Of İron 4 ve Day of the Defeat Source almıştım ve beğenmedim. İki oyunu da 2 saatten az oynadım. İade taleplerini başlattım ve 10 saat geçti aradan. Hala iade edilmedi. Sizce ne zaman iade olur. STEAM!
  19. Mırnav

Valve Complete Pack Alınır mı?

260 TL den 23 TL ye düşmüş alınır mı? Ne katar bana?
Top Bottom