Arama sonuçları: *

1. S

elimdeki tronları katlamak istiyorum yardım

arkadaşlar merhaba yardım ederseniz sevinirim. bildiğiniz tron yatırımı yapıp katlayabileceğim yerler varmı acaba sağlam olan ödemesini veren siteler.
  2. S

Bana bir laptop önerisi

ben bunu 6700 e aldım :D :D
  3. S

Telefondan mining yapma altcoin felan

24 saatte 2 ye katladıgın bir bot var ve odemesini yapıyor
  4. S

fifa 2020- fifa 2021

özelden yazdıysan bir şey gelmedi bana
  5. S

fifa 2020- fifa 2021

ters ters cevap vermeyebilirsin yada korsan yasak diyeceğine diger arkadaş gibi desteklemiyoruz korsanı diyebilirsin
  6. S

fifa 2020- fifa 2021

param yok
  7. S

fifa 2020- fifa 2021

fifa 20 crackli verisyonu varmı bedava indirebileceğim yada fifa 21
  8. S

9000 tl laptop önerisi

Ben de o acero almayı düşünüyorum da testleri falan varmı acaba ben bulamadım ama 1650ti lı 8gb ramli olan versiyonları izledim ama darboğaz olmuyordu
  9. S

Ikinci el bu fiyata degermi yardim lazim

Anladım teşekkürler çok fazla anlamiyorumda ben kaziklanmiyim diye hemen açtım konuyu ben bekliyim ozaman bir kaç ay daha
  10. S

Ikinci el bu fiyata degermi yardim lazim

ANAKART : ASUS PRIME A320M-R EKRAN KARTI : RADEON RX 570 SERİES İŞLEMCİ : AMD RYZEN 5 2600 SİX-CORE PROCESSOR RAM : 64 BİT DDR4 8GB MONİTÖR : ASUS 23.6" VP247HAE MS HDMI/VGA FU KLAVYE : EXCALIBUR X800 Toplam 6000tl sizce alınır mı?
  11. S

Elwind Silver Pc alınır mı??

Sistem zaten 14 bin tl değil indirim olmuş gibi gözükmesi için satilmadigindan dolayı yüksekmiş gibi gösteriyorlar satilsin diye
  12. S

Yeni Fiyat Performans Sistemim İçin İstekleriniz

Abi 1660superli dar butceliler için bir sistem olursa çok iyi olur @Abdullah Hacıgül
  13. S

Cyber-10400F Hazır sistemi almayı düşünüyorum alınır mı daha iyi bir tavsiyeniz var mı?

Bende bu sisteme bakıyorum sürekli alınır mı? arkadasin dediği bu sistem
  14. S

Çözüldü✓ 9K Bütçeye Elimdeki Masaüstü PC ayarında performans verecek oyuncu notebook tavsiyesi!!!

Bütçeyi biraz aşabilirseniz bu var https://m.n11.com/urun/acer-nitro-5-nhq7qey002-156-i7-10750h-16-gb-512-gb-ssd-6-gb-geforce-rtx2060-dizustu-bilgisayar-1739739?magaza=bozdanteknoloji&utm_source=comp_epey&utm_campaign=epey_genel&utm_medium=cpc
  15. S

7400TL HER OYUNU ULTRADA AÇAN SİSTEM

Cyber 10400f sanırım bu sistem demi bende buna bakıyorum günlerdir alacakmisiniz sız bu sistemi
  16. S

Bu fiyata Alınır mı? yardim edermisiniz

Benim attığımda aynı sistem işlemci ekran kartı anakart ssd ram yukselttim bende
  17. S

Tahmini rtx li bir pc almam için ne kadar beklemem gerekir monitör dahil almam gerek birde
  18. S

Monitör ile 9300 oluyor monitör olmadan 7700 oluyor daha iyi bir sistem biliyorsanız eğer önerileri bekliyorum
  19. S

Denk gelemedim bir türlü ya arkadaşta demişti ama şans işte
Top Bottom