Arama sonuçları: *

1. Whoose11

BİLGİSİYAR OYNATIRMI

Millete verdiğin önerilerden belliydi zaten
  2. Whoose11

🔥İndirim Seiko 5 Snxs73k 5413Tl

Yedik yine sübliminali 💀 Aula her yerde.
  3. Whoose11

🔥İndirim I3 14100F RTX 4060 Sistem 17.199 TL

Geçmiş olsun
  4. Whoose11

🔥İndirim I3 14100F RTX 4060 Sistem 17.199 TL

Piyasadaki en makul fiyat bu sanırım 4060 için. Daha ucuz ram seçimi ile 16.5k iyi fiyat.
  5. Whoose11

Çözüldü✓ Everest parley klavye alınır mı?

Everest al. Kendini şımart. Sonuna kadar hak ettin.
  6. Whoose11

Müstahak işte yorulma
  7. Whoose11

Sen parley siparişi ver stoğu bitmek üzere olabilir. Kaçırma fırsatı. Müstahak. Müstahak.
  8. Whoose11

Sen parley al tertemiz devam et. Boş ver.
  9. Whoose11

Bu bütçeye bu klavyeyi nasıl bulabiliyorsunuz inanılmaz gerçekten. O kadar seçenek varken aralarından buna göz kestirmek küfür gibi geliyor. Araştırma yapın.
  10. Whoose11

🔥İndirim MSİ İ5-12450H 16GB 512GB SSD RTX 3050 LAPTOP 🔥22.999 TL (Vade Farksız Taksit)

Bütçesi olmayan ve laptop arayanlar için sıcacık fırsat. Zira bu fiyata ekran kartsız laptop dolu.
  11. Whoose11

Yardım EPOMAKER X AULA KLAVYE GÜMRÜK SORUNU ?

Hiç vakit kaybetmemeniz çok iyi olmuş. Umarım hızlı şekilde geri dönüş yapar ve sorunu hallederler. Konuyu takipteyiz. Gelişmeleri bekleriz.
  12. Whoose11

Max 1.5k gamedap önerin

gamedap gamedap
  13. Whoose11

Yardım EPOMAKER X AULA KLAVYE GÜMRÜK SORUNU ?

Hocam niye böyle bir işe giriştiniz anlamadım. Başta klavyeye çamur atmaya çalışan elemanlar için ironi yapıyorsunuz zannettim. Bu fiyat ile gümrükten geçmesinin olasılığı bile yok. Belki bir ihtimal faturayı düşük gösterecek bir şey yapmış olabilirler Türkiye standartlarının farkındalarsa ama...
  14. Whoose11

Aula F75 Vs Logitech Pro x60 Lightspeed ?

Razer ve Logitech klavyede senin için kısas ise seninle polemiğe girmeye dahi gerek yok. Sen devam et.
  15. Whoose11

Yardım FUXI-H3 ADAMLARIN SESINI ALAMIYORUM

L = left = sol R = right = sağ kulak içindir.
  16. Whoose11

❌İndirim Bitti! Anker Soundcore Q21i NC Beleş 1199TL

Aaa burayı "geçen ay 700 liraydı zaten dip fiyat değil" tayfa basmamış daha. Klavyede Aula Q21'de "dip fiyat" muhabbeti Yılın özetine girer.
  17. Whoose11

Razer Atlas - Cam Mousepad

Bu mouse pad ile o farenin skatezi uymuyor zaten. Kullanıcı hatası diyip yollamaları içten bile değil. Gerçi böyle bir ürün satışa çıkıyorsa her türlü teste tabii olması lazım zaten. Camcıdan buzlu cam alsan 2 aydan fazla dayanır. Alacak arkadaşlar skatez tipini göz önünde bulundursun.
  18. Whoose11

UYGUN FİYATLI PROFESYONEL OYUNCU MONİTÖRÜ ARAYANLARA TAVSİYE

Komik değil, uygun değil. Sağlam dikkat çekme çalışması, kaliteli PR. Tebrikler.
  19. Whoose11

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Üç seçenek yüzünden bu şekilde 1- Neredeyse her kargo paketi ücreti desi üzerinden hesaplanıyor. Hepsi aynı pakette olsaydı desi fazla olacaktı belki de ürünlerin kârını bile düşürecekti 2- Temu yerelleştirilmiş depolar kullanıyor. Bahsedilen ürünler ayrı depolarda stoklanıyor olabilir. Aynı...
  20. Whoose11

30 Euro Yurtdışı Alışveriş Limitine KARGO ÜCRETİ DAHİL EDİLDİ

Yine Aula'ya maruz kaldık Yerelleştirilmiş Rick Roll resmen 💀
Top Bottom