Arama sonuçları: *

1. Öğretmen

R5 3600 ve 6600xt darboğaz sorunu.

Merhabalar. Bazı arkadaşların malumudur yeni rx6600xt aldım. Birkaç gündür Bannerlord oynuyorum ve dikkatimi çeken bir şey var. Oyun çok yüksek ayarlarda veya yüksek ayarlarda takılmalar yaşatıyor. Drop giriyor veya ekran dalgalanıp, bozulup tekrar düzeliyor. İşlemci ve ekran kartı arasında...
  2. Öğretmen

ekran kartı test sonucu nasıl sizce?

RX6600 XT test sonucu nasıl sizce?
  3. Öğretmen

Bu iki kart arasında fark var mı, hangisini sipariş edeyim?

Öncelikle forumdaki arkadaşlara teşekkür ederim. Fikrimi değiştirmemde yardımcı oldular. Bugün sipariş vereceğim sizce hangisini seçmeliyim. İki kart arasında fiyat farkı var ancak bu fiyat farkı performansa ne kadar etki eder...
  4. Öğretmen

İnno3d 2060 alınır mı sizce?

https://www.trendyol.com/inno3d/rtx2060-twin-x2-oc-12gb-192bit-gddr6-p-208446239?boutiqueId=596151&merchantId=124551 Normalde amazondan alacaktım ama 6 taksit yapıyorlar vade farkı koymadan.
  5. Öğretmen

Ekran kartı önerisi 10k

Arkadaşlar sistemime uygun bir ekran kartı almayı düşünüyorum. Amazon jp' da fiyatlar birkaç bin uygun olduğundan oradan alayım diyorum. Ben 3060 düşündüm ama siz ne önerirsiniz? Sistem ana bileşenleri: Asus b450mK anakart Ryzen 5 3600 işlemci
  6. Öğretmen

Satıcının veya ürünün herhangi bir sorunu var mıdır?

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-sifir-galax-geforce-gtx1650-super-exoc-4gb-956867441/detay Arkadaşlar bu ürün veya satıcının ilanında olan benzeri birkaç ekran kartını beğendim piyasaya göre fiyat şişirmesi de yapmamış anladığım kadarıyla. Sizce...
  7. Öğretmen

3000-3750 arası bir ekran kartı?

Arkadaşlar R5 3600 işlemcim için uygun bir ekran kartı arıyorum. Bütçem 3000-3750 TL arası. Dar boğaz yapmayacak bana orta sekment oyunları oynatacak bir ekran kartı önerir misiniz? Dolar daha da şişmeden sipariş vereceğim. Aklımda olan İnno3D- 1050Tİ siz ne dersiniz bu konuda?
Top Bottom