arkadaşlar şuanda kullandığım gamepower klavyem hakkı rahmetine az önce 5,t,g,b tuşlarının gitmesi ile kavuştuğundan 2500 tl lik klavye arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum
arkadaşlar incehesaptan bu gece gaming gecesi indirim ve puanla 420 ye aldım sizce iyi mi kötü mü bütçem 500 tl den yukarı çıkmazdı membran demeyin antighosting olması benim için çok önemliydi tuş ömrüde aynı şekil sizce hayırlı mı olsun geçmiş mi olsun
geçmiş olsun diyenler sebepleride...
GameBooster GB-G908 Bolt Red Switch Rainbow Mekanik Gaming Klavye alınır mı arkadaşlar ürün linki aşağıda bu bütçedeki biri için önerdiğiniz başka bir model falan klavye var mı
https://www.itopya.com/gamebooster-gb-g908-bolt-red-switch-rainbow-mekanik-gaming-klavye_u13266
Klavye mouse kulaklık ve mousepad önerinizi alabilirmiyim anakartımda ses kartı kötü ses kartı olan bir kulaklıkla önerirseniz sevinirim klavye olarakda mekanik numpad i olan bilek desteği olabilen önerirseniz sevinirim
Arkadaşlar ben yazılım mühendisliği okumayı düşünüyorum ve çok fazla oyun oynayan biri olarak bir klavye arayışına geçtim arkadaşlar bir klavye'de aradığım özellikler bunlar ;
Numpad Olmak zorunda
Ses açma döngüsüne sahip olan bir yuvarlak olabilir zorunlu değil
Red Switch veya blue switch...
arkadaşlar 400 tl bütçem mavi switch bir klavye istiyorum mekanik olması önemli çınlama sorunu olmamalı kaç para harcamam gerekir intten siparişmi etmeliyim yoksa kendim vatana falan gidipmi almam lazım sizce napmam lazım
arkadaşlar msi hyperx gamepower gibi markaların 350 tl ve altı kaliteli mekanik olan valorant oynadığım için ağır tuşlara basan biriyim komşuları ve ailemi rahatsız etmicek f/p bir klavye istiyorum sizden seviliyosunuz