Arama sonuçları: *

1. tardigrade34

Corsair 4000D airflow + RM850e PcKolik'ten 6999 TL'ye alınır mı?

Hatırlattığın için teşekkürler. Bu konuyu düşünmemiştim. Ama baktım şimdi sığıyor. Maximum cooler height 170mm denmiş. Benim fan 157mm. Pckolik sitesine güvenebilsem aslında çok iyi fiyat gerçekten ama kararsızım.
  2. tardigrade34

Başlıkta yazdığım PSU işte kasayla birlikte geliyor. Corsair RM850e. Yeni nesil. PCIe 5.0 falan destekliyor. 1737229275 Ben sıvı soğutma kullanmıyorum. Arctic Freezer E-sport duo 34 kule tipi fan var. Ama attığınız linki de bi inceleyeyim.
  3. tardigrade34

Merhaba. 12 sene önce ilk sistemimi toplamıştım ve o günden beri parçaları zamanla güncelledim. Geriye sadece kasanın kendisi ve PSU kaldı. :) Artık bunları da değiştirmenin vakti geldi diye düşündüm ve bakınırken Corsair 4000D Airflow'un RM850e PSU ile birlikte satıldığını ve bu şekilde uyguna...
  4. tardigrade34

Starfield Balonu Patladı

Bak kardeşim benden sana bir tavsiye. Eğer insanlara bir fikri aşılamak istiyorsan yapman gereken en önemli şey insanları önce objektif olduğuna inandırmaktır. Senin objektif olduğuna inanmayan bir insanın senin başka herhangi bir sözüne ikna olması olasılıksızdır. Ve çöp, möp gibi lafları...
Top Bottom