Arama sonuçları: *

1. N-sar

Yardım AMD Software:Adrenalin edition warning hatası

Arkadaşlar böyle bir hata alıyorum yardımcı olabilirmisiniz?
  2. N-sar

RX 580'i satıp T600 almak mantıklımı?

arkadaşlar elimde msı armor rx 580 var bunu 4k 4,5k gibi fiyatlara satıp quadro t600 almak mantıklımı genelde oyun oynanayan birisiyim sizce sadece güncel olması açısından böyle bir şey yapmak mantıklı olurmuydu?
  3. N-sar

Yardım AMD software hata veriyor

Arkadaşlar bilgisayar açıkken bir anda 3-4 kez aygıt çıkma takılma sesi geldi sonra yeniden başlattım ve şuan software böyle bir hata veriyor Ekrankartım:MSI RX580
  4. N-sar

Yardım Elektrik kesintisinden sonra wattman hatası

Arkadaşlar pc yi kullanırken elektrik kesildi geri geldi pc yi tekrar açtıktan sonra ekran kartı wattman hatası verdi bu durumda bunun olması gayet normal bir şey geliyor bana ama ekran kartına zarar verdimi diye düşünüyorum sizce bir şey olurmu?
  5. N-sar

Yardım Güncelleme Paneli kayboldu msı rx580

Arkadaşlar gene guncellemeleri kontrol et paneli kayboldu yaklaşık 5-6 ay oncede oldu win 10 güncelleme yaptıktan sonra şimdi gene aynısı oldu ne yapmam lazım?
  6. N-sar

rx580 artık güncelleme almayacak mı?

Arkadaşlar önceden güncellemeleri kontrol et paneli varken artık yok yeni fark ettim noldu bir bilginiz varmı?
  7. N-sar

Ekran kartı fanlarının bir ömrü varmıdır?

arkadaşlar ekran kartı fanlarının bir ömrü varmıdır ve çok hızlı çalışmaları ömürlerini azaltır mı?
  8. N-sar

Yardım amd freesync'yi açınca ekran kartının boştaki sıcaklığı arttı

arakadaşlar msı rx580 8gb kulanıyorum monitörden freesync özelliğini açınca boşta sıcaklık 31-32 iken 37-38 oldu normal mi ve açmalımıyım
  9. N-sar

Msı armor rx580'hala amd tarafından destekleniyormu?

Soru başlıkta.
  10. N-sar

saphire rx5500xt almak istiyorum nasıl ulaşırım

arkadaşlar 8gb model lazım hiç bi yerde stok yok.
  11. N-sar

coilwhine sesi nedir?

bu arada cahillime verin bilmiyorum yani napıyim.
  12. N-sar

5500TL Ekran kartı önerisi

5500TL bandında bir kart önerir misiniz?
  13. N-sar

saphire rx5500xt ve rx5500 nitro+ ile arasında ne kadar farkvar

arkadaşlar soru başlıkta sizce hangisini alıyım nitro+ yoksa normal 8gb lik modelmi?
  14. N-sar

msı armor rx580 sataıyım mı?

arakdaşlar piyasada msırx580lerin fiyatları 7k lara kadar dayanmış bende de armor rx580 ver ne diyosunuz 3k ya satıp rx5500xt almalımıyım
  15. N-sar

Ekran kartım için destek aparatı gerekirmi?

arakdaşlar ekran kartımın modeli msı armor rx580 destek aparatı almalımıyım sizce?(buarada ekran kartının linki tıklayarak tam gorebilirsiniz)https://www.vatanbilgisayar.com/msi-rx580-gaming-armor-8g-oc-8gb-gddr5-256bit-amd-radeon-dx12-ekran-karti.html
  16. N-sar

msı afterburner hata veriyor yardım.

arkadaşlar msı afterburner i açtığım da boyle bir hata ile karşılaşıyorum.Ekran katımın dırıver ini guncellememe rağmen aynı hatayı veriyor msı afterburner ve fps olçme sıcaklık olçme falan hatasız çalışıyor ancak neden boyle bir hata alıyorum anlamadım lutfen yardımcı olurmusunuz.
  17. N-sar

ekran kartı kulanımı bi anda %100 oluyor

arakadaşlar ekran kartım msı rx580 radeon software yi açıp ekrankartı kulanımına baktığım da bazen bi anda %100 e falan çıkabiliyor normal mi sizce yadasizde de aynısı oluyor mu
  18. N-sar

MSI GTX 1050Tİ mı yoksa MSIMSI Radeon RX 580 ARMOR 8G OC mi

evet arkadaşlar yorum sizin bu arada bahset diğim 1050ti su kırmızı olan varya o rx580 ise beyaz olan (başlığı yanlış yazmışım sorry)
  19. N-sar

GTX 1080ti dan daha iyi amd ekran kartları nelerdir

GTX 1080ti dan daha iyi amd ekran kartları nelerdir?
  20. N-sar

saphire rx5500 xt mi yoksa msı rx580 mi lutfen bilen yazsın

bana msı rx580 daha iyi dediler umarım kazıklanmamışım dır
Top Bottom