Arama sonuçları: *

1. RevenKalr

Samsung tablet önerisi

15 bin bütçeye veteriner öğrencisi için ne önerebilirsiniz? Samsung istiyor
  2. RevenKalr

20-24 arası laptop önerisi

20-24k arasında oyun + günlük kullanım için bi laptop önerebilir misiniz?
  3. RevenKalr

Bu laptop ne kadar eder?

Selam arkadaslar, elimde bi laptop var ne kadar eder yardimci olabilir misiniz? Ozellikleri; i3 4030U 4gb ram nvidia geforce 820m Modeli sanirim asus x554L
  4. RevenKalr

Yurt dışı poco x3 pro ne kadar eder?

arkadaşlar 1.5-2 yıllık bir poco x3 pro var, 256gb. Yurt dışı, kayıtlı değil, imei atılıp kullanıldı, bir sorunu yok sıfır gibi. Bu cihaz 2. el de ne kadar eder?
  5. RevenKalr

21k bütçe laptop önerisi

Maksimum 21500 olur üstü sıkıntı çıkarır önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler
  6. RevenKalr

18.5k butce laptop onerisi

Arkadaslar butce 18.5k, aşamıyoruz maalesef. En fiyat performans Laptop u atabilir misiniz?
  7. RevenKalr

Ders çalışmak için Laptop önerisi

Arkadaşlar YKS için kütüphaneye falan giderken kullanabileceğim bir laptop almak istiyorum. Bütçe belirlemedim ama aklımdaki fiyat 8-10k arası ekran kartı olmamasını tercih ederim çünkü ben ona oyun yüklerim gpu olursa, o yüzden bütçeyi düşük tutuyorum. apu su da kötü olmasın tabi :D iş görsün...
  8. RevenKalr

30 Bin TL bütçe ile laptop önerisi

Bilgisayar müh. okuyan bir arkadaş için laptop önerisi istiyorum. klasik işler yapılacak bu bütçeye en f/p sini önerirseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler
  9. RevenKalr

13k butce laptop onerisi

Bu butcede en iyi ne onerirsiniz? Butce 13k maks 14 olur Is icin falan kullanilacak
  10. RevenKalr

20K Oyun ve iş için laptop önerisi

Maksimum 20K bütçeyle içinde 3070 bulunan bir laptop var mıdır? 20k ya en F/P olan laptopu istiyorum önerilerinizi bekliyorum.
  11. RevenKalr

9k civarı laptop önerisi

Bir arkadaşım 9K civarına laptop arıyor. https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_s500-1021-8d50t-s-f-i5-10210u-8-gb-ram-240-gb-ssd-nvidia-mx230-2-gb-fhd-win10-home-laptop-metalik-gümüş-gri-1214118.html Bana bunu atmış bunu yorumlayabilir misin dedi de ben pek emin olamadım sizin önerilerinizi...
  12. RevenKalr

Sıfır/ ikinci el 5 k laptop önerisi

Arkadaşlar bir arkadaşım laptop almayi düşünüyor , bütçesi 5k sıfır , 2. El farketmez tasarım uygulamaları icin ve orta derecede gta 5 oynatsin yeter diyor. Önerilerinizi bekliyoruz
  13. RevenKalr

Ryzen 5 1600 AF + RX 570 Bilgisayarımı kaça satıp laptop alabilirim

İmzadaki sistem i monitör ile birlikte maks kaç a satıp üstüne ne kadar ekleyip bu sistemin gücü civarında bir laptop alabilirim? Ve hangi laptop olur bu
  14. RevenKalr

8500 TL bütçe Laptop önerisi

Arkadaşlar bir arkadaşım için Laptop bakıyoruz. buraya da bi sorayım dedim bütçesi 8500 TL ama çok fazla aşamaz 8000 bütçe maks 8.5 e çıkarım dedi. Oyun vs. oynar normal kullanım yapacak , önerilerinizi bekliyoruz.
  15. RevenKalr

Max 5k hemşirelik için laptop önerisi

Bir tanıdığım hemşirelik için Laptop arıyor. en az 500gb ssd veya m2 olması lazım. diğer özellikler size kalmış. 4-5 yıl götürsün illa 5k olmak zorunda değil 4k ya varsa da olur çok para vermek istemiyor
  16. RevenKalr

Excalibur G770 Alınır Mı?

https://ty.gl/pwfi0xnjw Bu alınır mı?
  17. RevenKalr

En Fazla 10.000 TL Laptop Önerisi

Arkadaşlar bir arkadaşım Laptop alıcak. Maksimum 10K bütçesi varmış. 10K ya ne önerebilirsiniz?
  18. RevenKalr

3500 TL Laptop önerisi

Arkadaşlar babamın bir arkadaşı laptop alıcak. normalde https://www.incehesap.com/lenovo-v15-ada-82c70061tx-15-6-full-hd-notebook-fiyati-48535/ bunu alacaktı fakat ödeme yerinde işlem yapmıyormuş. 3500 tl yi geçmeme şartıyla bu fiyat bandında ne önerebilirsiniz. amacı iş için kullanmak oyun vs...
  19. RevenKalr

max 3k laptop önerisi

Arkadaşlar babamın bir arkadaşı Samsun içinden maksimum 3000 TL ye laptop almayı düşünüyor. Kendisi İmam pek bir şey yapmayacak google dan yazı okumak word dan yazı yazmak video izlemek tarzı şeyler yapacaktır. maksimum 3000 tl ye ne önerebilirsiniz? sıfır olarak internetten de atabilirsiniz...
  20. RevenKalr

8.5k laptop önerisi istiyorum

8.5k bütçede en iyi f/p laptop önerebilir misiniz? bütçe aşağı yukarı biraz değiştirebilir. 1660 olursa ve en az 120hz ekran olursa güzel olur tabi siz daha iyi bilirsiniz önerilerinizi bekliyorum . şimdi alınacak
Top Bottom