Arama sonuçları: *

1. Remi

İnceleme Linux neden Windows'dan daha iyi?

Bir çok bilgisayar kullanıcısının gözüne Linux, korkutucu bir işletim sistemi olarak gelir. Neden halihazırda Windows gibi herkesin alışık olduğu bir işletim sistemi varken neden oldukça zor gözüken bu işletim sistemine geçelim ki? Tarzı sorulara sahip bir kullanıcı olabilirsiniz. Bu yazımda...
  2. Remi

İnceleme Spotify neden Youtube Music'den daha iyi

Selamlar herkese öncelikle, @Gri Caner 'in konusunu gördükten sonra karşı bir konu yazmak istedim öncelikle, başlıktan da anlayabileceğiniz üzere Spotify'in Youtube Music'e kıyasla avantajlarından bahsedeceğim. Eğer iki program arasında kararsız kaldıysanız bu iki konuyu okuyarak bir fikir...
  3. Remi

Rehber Steam profil güzelleştirme rehberi serisi - 6 - Favori oyuna İstediğiniz bir oyunu eklemek

Merhabalar, Steam rehber serimin 6. bölümündeyiz. Önceki bölümleri okumadıysanız okumanızı tavsiye ederim. Önceki bölümlere buradan ulaşabilirsiniz: Steam profil güzelleştirme serisi Ben Steam'ı ekleyeceğim Favori oyun kısmına. Öncelikle tarayıcınız üzerinden Steam'ı açınız. Daha sonra...
  4. Remi

Remi - Tüm rehberlerim ve araştırmalarım

Merhabalar dostlar. Tüm rehberlerimi ve araştırma yazılarımı bir arada toplamak için bu konuyu açıyorum yeni rehber yaptığımda yada araştırma yazısı yazdığım zaman bu konuyu güncelleyeceğim. Steam profil güzelleştirme rehberi serisi: Level Atlama Çizim Vitrini ekleme 1. bölüm Çizim Vitrini...
  5. Remi

Rehber Steam profil güzelleştirme rehberi serisi - 5 - Başarım vitrini ekleme

Merhabalar, bu rehber serimin 5. bölümündeyiz. Bu bölümde Steam başarım vitrininden bahsedeceğim. Önceki bölümler: https://forum.donanimarsivi.com/konu/steam-profil-guezellestirme-rehberi-serisi-1-level-atlama.556231/...
  6. Remi

Rehber Steam profil güzelleştirme rehberi serisi - 4 - Profile atölye vitrini ekleme

Merhabalar, Steam profil güzelleştirme rehberinin 4. bölümündeyiz Bu bölümde sizlere en kısa yoldan profilinize atölye vitrini eklemeyi göstereceğim. O zaman başlayalım. (Eğer 20 seviyenin altındaysanız 2. ve 3. bölümde gösterdiğim çizim vitrini ile atölye vitrini arasında tercih yapmanız...
  7. Remi

Rehber Steam profil güzelleştirme rehberi serisi - 3 - Profile çizim vitrini ekleme p2

Merhabalar, Steam profil güzelleştirme rehber serimin 3. bölümündeyiz. Şu an önceki bölümde sorduğum sorunun 2. devam yolundayız yani kendiniz uğraşıp çizim vitrininize eklemek isterseniz nasıl yapabilirsiniz bundan bahsedeceğim. (Bunun web üzerinden yapılacak bir işlem olduğunu vurgulamak...
  8. Remi

Rehber Steam profil güzelleştirme rehberi serisi - 2 - Profile çizim vitrini ekleme

Merhabalar, rehber serimin 2. bölümündeyiz önceki rehberimizde Steam hesabımızı 10 levele yükseltmiştik. Eğer önceki rehberi okumadıysanız ve 10 level değilseniz o rehberi okumanızı tavsiye ederim...
  9. Remi

Rehber Steam profil güzelleştirme rehberi serisi - 1 - Level atlama

Öncelikle merhabalar, bu rehber serisinde nasıl Steam hesabınızın daha güzel gözükebileceğinden bahsetmek istiyorum. İlk yapacağımız şey Steam hesabımızı 10 lvl yapmak. Normalde forumda level atlama rehberi var fakat rehber serimde 0 dan anlatmak istediğim için rehberimde bu konuya da değinmek...
Top Bottom