Arama sonuçları: *

1. Omeraslan93

Yardım 35 dolar oyuna 1254 tl çekti bu normal mi ea appte

Normalde 1.2 tl falan cekmesı gerek mıyor mu 50 lıra vergı mi alındı ne oldu beyler? Aldıgım oyun fc 25 ea pc app uygulamasından aldım
  2. Omeraslan93

Tomb raider oyun kodu yetişen alır

Gog sitesinden etkinleştirebilirsiniz.Yetişen alır. YTLH1FF61EF73FDDC9(goty edition)
  3. Omeraslan93

Fallout 76 oyun kodu yetişen alır

Microsoft storedan kodu etkınlestırıp oyunu ındırebilrsiniz GTHM6Y6YM7MG4HVTY44DGXR7Z
  4. Omeraslan93

Yardım fc 24 ara sahnelerde anlık drop

Kartım 6600 işlemci r5 5500 ram 2x8 3000 mhz ve ssd var.Düşükte ve otoda sorun yok ama ultraya alınca sebepsiz yere ara sahnelerde ve gol sevinçlerinden anlık droplar oluyor.Oyunda drop olmuyor.Amd kart kullanan fc 24 kullanıcısı varsa amd ve oyun grafik ayarlarını paylaşırsa seviinirim...
  5. Omeraslan93

Fallout 2 kod yetisen alır

DGY554ABDF7CDE6E90 gog sitesinde entkınlestırın
  6. Omeraslan93

fallout kodu isteyen alsın

M8ARF6D66258246A61 süresi geçmediyse gog hesabından kodu etkinleştirin.Süresinden emin değilim
  7. Omeraslan93

Fc 24 ms sorunu ile ilgili sorum var

Ortalama 48 ms ile oynuyorum her maçı bu rakiplerim için avantaj sağlar mı? Kullandığım gamepad Xbox 9. Nesil Bluetooth ile bağlı. Ayrıca gamepad etkisini ne kadar olur gecikmede
  8. Omeraslan93

Fc 24 pc hariç her yerde indirime girmiş

Neden pcde indirim yapmadılar?Böyle saçmalık mı olur?
  9. Omeraslan93

Ea fifa 23 crosplayi kapattı

Buna gerçekten inanamıyorum. Nasıl kapatırsın arkadaşlarımla fifa keyfim vardı. Sırf yeni oyun alsınlar diye bunuda yapmazsın . Yazıklar olsun
  10. Omeraslan93

Yardım FIFA 23 "bu oyuncu mevcut oyun moduna katılma şartlarını karşılamıyor" hatası

Bu hata nedir. Önceden arkadaşlarla oynuyorduk online şimdi olmuyor?
  11. Omeraslan93

Yardım Nfs Heat açılmama sorunu

İlk yüklediğim de açılıyor .Bilgisayarı kapatıp açtığım da oyun açılmıyor .Tekrar crack yapıyorum oyun açılmıyor.
  12. Omeraslan93

Yardım fifa 23 tekrar açılmıyor

Güncelleme geldi tekrar acılmıyor :(
  13. Omeraslan93

Yardım fifa 23 açılmıyor yardım

Arkdaslar son guncellemden sonra steamden fıfa23e basıyorum acılmıyor.antı chat gelmıyor her sey yaptım cıldırcam yardım edın lutfen.
  14. Omeraslan93

Yardım fifa 23 dünya kupası modu hata

online dunya kupası modu oynanılmıyor tek bende mı boyle sureklı kadro guncelle falan dıyor
  15. Omeraslan93

Yardım Fifa 23 tepki vermiyor

Steamde açıldı olarak gorunuyor ama hıc bisey yok.Aldıgımdan itiaberen bu oyun benı cıldırtacak her acılısta problem bazen acılıyor bazen acılmıyor.Antichati silip yukleyınce duzelıyordu sımdı hıc acılmıyor
  16. Omeraslan93

fifa 23 ilginç hata açılmıyor

Bu iki hatayı alıyorum sistemim altta yazılı neden acaba?
  17. Omeraslan93

Yardım Fifa 23 ea play deneme

Şu an oyunu 10 saatlik deneme için indiriyorum.İnince oynayabilecek miyim yoksa saat 12den sonra mı oynayabilirim?
  18. Omeraslan93

Öneri Fm 22 kodu isteyen var mı

Amazon almayan vardır belkı ben fm 22 oynamayacagım ısteyen varsa kodu verebılırım.
  19. Omeraslan93

Yardım Fifa 22 mikrofon sorunu

Arkadaşımla fifa 22 yapıyoruz oyundan konusuyoruz dcsiz ama benım sesım bana ıkı defa gelıyor yankı yapıyor bunun cozumu var mı? Razer kraken x kulaklıgım.
  20. Omeraslan93

e football 22 fps hakkında

Tamam oyun tam oturmadı ama aşağıda olan sistemle 45 fps almak çok saçma değil mi sistem gereksınımlerı mı arttı? Oylesıne ındırıp denedım oynayacagımdan degıl
Top Bottom