Arama sonuçları: *

1. Emir Aydın

400-450 TL Bütçeye SSD Tavsiyesi

Selamlar, yakın zamanda güncel bir sisteme geçtim ancak Hard Diskimin durumu berbat olduğu için ilk açılışta çok bekliyorum Bir SSD almaya karar verdim ancak bayadır SSD'leri takip etmiyorum. Biraz bakındım ve gözüme iyi gözüken SSD'leri not aldım Bildiğim kadarıyla aşağıya bıraktığım SSD'ler...
  2. Emir Aydın

Öneri 150 TL Civarında SSD Önerisi

Selamlar 🙂 5400 RPM harddisk olan bilgisayarım açıldıktan 30 saniye sonra kendine geliyor. Bu yavaşlık da artık canımı sıkmaya. İçine Windowsu ve Google gibi programları kuracağım 120 GB'lik bir SSD istiyorum. Bütçeyi bir miktar aşabilir ancak minimum fiyata düzgün performans veren bir SSD...
  3. Emir Aydın

Öneri Neden Samsung Depolama Tercih Etmeliyiz ?

Selamlar :) Öyle detaya inerek şu özelliği var bu kadar potansiyeli var demeyeceğim. Basit örneklerle kendi kullandığım harddiskten bahsedeceğim. Şu anda elimde 10 yıllık bir Samsung 500 GB 5400 Rpm HDD var ve bu 10 yılda aktif olarak kullanılmış bir HDD. Bir çok kişiye Samsung belleklerin ne...
  4. Emir Aydın

Öneri Kingston A2000 500 GB SSD'yi Önerir misiniz?

Merhabalar ? Okuma ve yazma hızlarına göre oldukça makul bir fiyata bulunabiliyor. Sizin bu SSD hakkındaki görüşleriniz nedir ...
Top Bottom