Arama sonuçları: *

1. NaberlaneNEsbAtUr

DD Olan Dersi Tekrar Alırken Devam Zorunluluğu Var Mı

evet hocam ortalamayı yükseltmek için tekrar almak istiyorum 1739522470 dersi geçmiştim ortalama yükseltmek için tekrar alacağım
  2. NaberlaneNEsbAtUr

DD Olan Dersi Tekrar Alırken Devam Zorunluluğu Var Mı

Geçen yıl DD olan 2 dersi tekrar almak istiyorum ama bu dönemki derslerimle çakışıyorlar bu yüzden derslere çok giremeyeceğim devam zorunluluğu var mı? Okuldan net bilgi alamıyorum mail attım birkaç hocaya net bilgi alamadım. yardımınız için şimdiden teşekkürler.
  3. NaberlaneNEsbAtUr

🔥İndirim AMD Ryzen 5 9600X 8.549TL

sanmıyorum ama geçse bile 2 nesil sonra, yine toplam 4 nesil yapıyor fena değil
  4. NaberlaneNEsbAtUr

Aldığım bu laptop çok mu pahalı

pahalı. o zamanlarda 4050 li laptop bulunurdu o fiyatlara çok rahat.
  5. NaberlaneNEsbAtUr

Klasse Longteng VS İkea LÅNESPELARE

https://www.klassegear.com/products/klasse-longteng-huoyun-gaming-mousepad-outlet?srsltid=AfmBOoodfbbys8FFYlSAM_tEVq5gdHkSXUZij6u0-GXKJmHYWjTEUNbT
  6. NaberlaneNEsbAtUr

En ucuz RTX 5080 53.499TL(Fiyat Güncellendi)

4k da 6900xt için yetiyor ama yeni ekran kartlarına geçmem için önce ddr5 gerekiyor gibi
  7. NaberlaneNEsbAtUr

hocam önce işlemci değişmem lazım can çekişiyor
  8. NaberlaneNEsbAtUr

yetiyorsa hiç gerek yok bence
  9. NaberlaneNEsbAtUr

Baskı Hatalı Klasse Mouse Pad alınır mı?

valorant gibi fps oyunları için çok iyi ama apex gibi hızlı oyunlar için speed daha iyi olabilir. ben valorant 0.4 sens 800dpi oynuyorum gayet iyi.
  10. NaberlaneNEsbAtUr

ben 1.5 yıl önce outlet olmayan aldım ama outlette çok büyük bir hata olmuyor sadece baskıda ufak bir detay oluyor. çok memnunum öneririm.
  11. NaberlaneNEsbAtUr

aynı outlette %50 olan vardı aktif kullanıyorum çok iyi mousepad 1738147352 https://www.klassegear.com/products/klasse-longteng-huoyun-vaxee-gaming-mousepad-baski-hatali-v2?variant=41648213950554
  12. NaberlaneNEsbAtUr

sanırım Tr den geliyor birde speed yüzey ona göre alın. 1737956112 pardon %90 kontrol diyor yani yavaş bir mousepad. yüksek sens için iyi olur.
  13. NaberlaneNEsbAtUr

🔥İndirim Huawei Matebook 14 Ultra 5 125H 16/512 32.999 TL

alakası yok. yakındak baktığımız cihazlar olduğu için piksel yoğunluğu çok önemli. 14 inç laptopta 2k ekrana baktığım zaman iyi piksel yoğunluğunda olduğunu düşünüyorum ama hala pikseller gözüküyor ayrıca.
  14. NaberlaneNEsbAtUr

Asus Rog Clavis Ses Kartı Nasıl ?

gaming ürünlerin fiyatları genelde abartılı oluyor. hifi ses dünyasına girince dediklerimi daha iyi anlıyorsunuz. tusq kaç ohm olduğunu göremedim ama eminim çok güç istemeyen bir kulaklıktır. bu ses kartı yerine kulaklığa yatırım yapmak daha mantıklı olur.
  15. NaberlaneNEsbAtUr

Öneri MAKS 13-14K İŞ İÇİN LAPTOP ÖNERİSİ

https://www.epey.com/laptop/lenovo-v15-g3-82tv004mtx.html
  16. NaberlaneNEsbAtUr

Sadece FPS Oyunları İçin İkinci Monitör Önerisi 8000tl

şimdilik dell en iyi seçenek gibi duruyor
  17. NaberlaneNEsbAtUr

Sadece FPS Oyunları İçin İkinci Monitör Önerisi 8000tl

var var. curved monitör tercih etmiyorum sonra başka ekranlara bakınca tüplü tv izliyormuş gibi oluyor :kekw:
Top Bottom