Arama sonuçları: *

1. NaberlaneNEsbAtUr

Türk Telekom Mobil Taahhüt Bitince Ne Oluyor?

1 yıllık tt taahhütüm bu hafta bitiyor turkcell geçmek istiyorum ama taahhüt bittikten sonra yeni taahhüt gelmez benim onayım dışında değil mi?
  2. NaberlaneNEsbAtUr

MİLLENİCOM HIZIM YÜKSELDİ

merhaba millenicom 50/8 mbps tarifeyi kullanıyordum hız testi yaptığımda 47 download, 7.5 upload alıyordum. son 1 aydır speedtestte hızım 55mbps d. 14mbps u. olarak çıkıyor sizce neden kaynaklanıyor olabilir?
  3. NaberlaneNEsbAtUr

80mbps altyapı için sağlayıcı önerisi

şuan millenicom 50mbps kullanıyorum fiyat yüksekliği ve 75 mbps hıza çıkaramadıkları için değiştirmek istiyorum 75 veya 80mbps hız verebilecek uygun fiyatlı internet sağlayıcı önerirseniz çok iyi olur. sadece türktelekom altyapım var. şimdiden herkese teşekkürler. 1688375334
  4. NaberlaneNEsbAtUr

Altyapım 77mbps destekliyor 100mbps paket alırsam kopmalar olur mu

Sorum başlıkta türktelekomdan millenicom a geçiyorum görüştüğüm yetkili bana kopmalar olabilir dedi bu doğru mudur
  5. NaberlaneNEsbAtUr

türktelekomdan hangi internet sağlayıcına geçeyim

arkadaşlar merhaba şu anda 24bmps download 6mbps upload türktelekom kullanıyorum çok memnunum hatta valorantta pingim 20 15 arası ama fiyatı fazla olduğu için değiştirmek istiyorum hangi sağlayıcıya geçersem ping ve kayıp konusunda üzmez (bu arada 22.5 download 5.8 upload alıyorum)
Top Bottom