Arama sonuçları: *

• Users: Light
  • Order by date
  1. Light

Öneri Stardew Walley ile ilgili...

19-20
  2. Light

Ekleyebilirsin beni. Arkadaş grubumla coop oyunlar oynamayı seviyoruz bizle beraber oynayabilirsin.
  3. Light

https://www.eneba.com/steam-my-time-at-portia-steam-key-global?enb_campaign=Main%20Search&enb_content=search%20dropdown%20-%20products&enb_medium=product%20card&enb_source=https%3A%2F%2Fwww.eneba.com%2F&enb_term=3
  4. Light

Ek içerik, dlc gibi düşün. Birkaç yeni npc, balık ve diyaloglar gibi şeyler ekleniyordu.
  5. Light

Modlu oynuyorum şuan oynarsam. Expandedle oynadıktan sonra eksik geliyor biraz.
  6. Light

7. Light

Başta modsuz oyna bence de. Oyun başta sıkıcı gelebilir ama sonradan baya açılıyor yapacaklarına yetişemiyorsun. Tam kafa dağıtmalık mükemmel bir oyun.
  8. Light

❌İndirim Bitti! - TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

Kapalı kutu kaça gider sizce? Ben de satmayı düşünüyorum.
  9. Light

Mutlaka bitir dediğiniz oyunlar

Undertale, Celeste Katana Zero, Hollow Knight gibi oyunlara bakabilirsin. Bilgisayarın kaldırıyorsa Disco Elysiumu kesin oyna.
  10. Light

Terraria indirime neden girmedi?

İndirime girer mi bilmiyorum ama key sitelerinde ucuza bulabilirsin. Doğru hatırlıyorsam Kinguin'de baya ucuzdu.
  11. Light

Güzel online oyun önerisi

Sadece sana özel değil ki bu herkes bunlarla karşılaşarak istediği ranklara çıkabiliyor. Kaldı ki 30 vurduğun maçı kaybediyorsan hile ne işine yarayacak 50 falan mı vuracaksın anlamadım. Vurursan da göze batmayıp ban yememe ihtimalin yok.
  12. Light

Hayday Facebook bağlantısı kaldırılmış hesabıma nasıl erişebilirim

Ben destekle görüşmüştüm, maalesef geri alamıyormuşuz. Siz de destekle bir şansınızı deneyin derim yine de.
  13. Light

2 Kişilik Chill Oyunlar?

Bölünmüş ekran bozmazsa remote playle Travellers Rest sarabilir. Old Market Simulator olabilir. Fena değil, tam oturmamış bir oyun sadece .
  14. Light

Kingdom Come Delivarence II Epic Games Desteklemiyor

İlk oyunu oynamış mıydınız? Ben önce ona başlayım diyorum da herkes kanser ediyor, oynanmaz diyor.
  15. Light

Oyun oynarken aniden fanın aşırı hızlanması

Hangi oyunda oluyor? Fps sınırı koymak çözebilir durumu bu arada.
  16. Light

2 Kişilik Chill Oyunlar?

Oynanış için Cuphead, hikaye ve oynanış için hikayeleri pek iyi olmasa da Dying Light serisi olabilir. Cupheadi birinizin steamdan alması yetiyor sonrasında remote play ile oynuyorsunuz. 1738621680 Pardon chill demişsin. Sun Haven, Kingdom Two Crowns, Medieval Dynasty olabilir.
  17. Light

❌İndirim Bitti! - TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

Ben eski hesaptan deneyince olmamıştı. Yeni hesap açıp annemin telefonundan reklam linkine tıklayarak girdim öyle oldu. Az önce verdim siparişi konu sahibine teşekkür ediyorum.
  18. Light

Müslüman birinin Black Metal dinlemesi günah mı?

Görüş belirtmeye bile gerek yok bence. Atamın ruhunu, fikirlerini benimseyebiliyorsak; saygıyla anıyorsak ne mutlu...
  19. Light

Müslüman birinin Black Metal dinlemesi günah mı?

Yanlış dediğin bilgiler nedir, doğrusuna nereden ulaşabiliriz?
Top Bottom