Arama sonuçları: *

1. E

Çözüldü✓ GSB Yurt İnternetine Bağlanılamıyor

Kendi kendine düzeldi sebebini hala bilmiyorum.
  2. E

Türkiye’deki tüm kullanıcıların internet hareketleri, BTK’ya akıyor.

Devletime karşı hiç bir zaafım yok.
  3. E

Twitter'ın bilerek bıraktığı açıklar varsa -ki bir bilgim yok- bunun istismarı için btknın senin verilerine ihtiyacı yok zaten direkt olarak gidip açıktan faydalanır. Ve tabi ki bu tarz açıklar varsa kötü amaçlı da kullanılacaktır ama BTK'nın ISS lerden istedeği verilerin bunlarla hiçbir alakası...
  4. E

Dostum twittera attığın tweetleri falan okuyamazlar mahkeme kararı ile twitter'dan tweet sahibinin verilerini isteyebilirler sadece. Topladıkları veriler gayet basit şeyler. 1664402452 Link var mı hocam.
  5. E

Dostum bu logları tutmayan hiçbir ülke yok zaten. Herkesin de bunun bilincinde olduğunu sanıyorum. Ayrıca neleri izlediği belli zaten bu bilgiler öyle aman verim çalınmış denecek bilgiler değil sadece hangi siteyle veya uygulamayla ne zaman, ne kadar süre iletişimde kaldığını istemişler çok...
  6. E

Arkadaşlar adamlar oturup ya şu da nabıyormuş bi bakalım deyip sizi izlemiyor zaten ipniz veya kimliğiniz dijital bir suça karışırsa incelenmek için log tutuluyor ayrıca arkadaşın dediği gibi whatsappınızı falan okuyamazlar sakin olun :)
  7. E

1664400381 Gizli bir belge falan da değil bildiğiniz halka açık.
  8. E

ISS'ler ve devletler kullanıcıların internet trafiğini loglamak zorundadır. Senin hangi tarih ve saatte hangi siteye girdiğini görebilirler. Ancak mesela whatsapp üzerinden arkadaşınla yazışmalarına erişimleri yoktur. Çünki bu paketler şifreli olarak ulaşır. 1664398804 ISP'ler*
  9. E

evet evet onu biliyorum 1664398091 ama bizde zaten şuan giriş portalı yok yani wifi ben olduğumu bile bilmiyor
  10. E

GSB Okul yurdunda kalıyorum.(KYK değil okulun) GSB Wifi'a şifreyle giriyoruz ve kykdaki gibi bi giriş portalı kullanmıyoruz ama wifi kullanamıyorum. Bağlandı yazmasına rağmen internete giremiyorum. 1664397781 Ayrıca telefondan bağlandığımda bir sorun olmuyor.
Top Bottom