selamlar 2 ay önce 3000mhzlik bir ram taktım kasama.Ardıdan bu hafta aynı model aynı mhz değerli bir ram daha söyledim ve bugün taktım bios'a girip herhangi bir ayar yapmam lazım mı yoksa iki ramde aynı frekansta otomatik olarak çalışır mı ?
görev yöneticisi-performans kısmında 3000mhz 16gb...
Merhabalar sabah PC ile işim bittiğinde kapattım akşam açmaya çalıştığımda otomatik onarım başladı bekledim bekledim ama her seferinde yeniden başlat demeye başladı Windows 10 ile devam ettiğimde ise sorun oluştu yeniden başlatın diyor nasıl çıkıcam bu paradokstan
Merhabalar bu sabah telefona bildirim geldi kargo takip ve teslim kodu diye arattım bu çıktı açılımını bilen var mı bu arada kargo bize ait değil biz söylemedik
Selamlar iyi aksamlar ufak bir sorum olacak bilgisayarim servise gitti bende amd A6 5400k apu islemci var ekran kartim yok stok fan ile apu calistirsam kac derece olur lol ve dizi izlemek icin kullanacagim 4gb ram bu arada
Selamlar kendime retro bir dizi buldum be bu dizinin bölümlerinin Türkçe altyazısı yapılmamış kendim yapmak istiyorum hangi uygulamaları kullanmam lazım anlatabilecek var mı çok sevinirim