Arama sonuçları: *

1. Herucane

Texture shimmering flickering problemi nasıl çözülür ?

Herkes yaşadığı sorunu resim çekerek atsın ve karşılaştıralım ve çözüm bulmaya çalışalım. Bu lanet sorunu hiçbir donanım sayfası çözmeye çalışmıyor. Madem biz çözmeye çalışalım yabancılar bu konuyu öyle kafaya takmış ki? 200 sayfa konu vardı bu lanet sorundan. Çok sıkıldım bıktım 25k verdiğim...
  2. Herucane

Netflix görüntü kalitesi kötü ?

Telefondan bir sorun yok ama bilgisayardan görüntü çamur gibi bitratede baktım 1080p gösteriyor ama ekran sanki karıncalı bulanık görüntü var
  3. Herucane

Rx 6750 xt oyunlarda sorun ?

yok hocam ben 4k monitörde kullandım bak oyun 4kda bile aynı ya
  4. Herucane

ya o kadar para veriyoruz zevk alalım diye kanser oluyoruz hocam
  5. Herucane

çok saçma ya sıfır kartta bile aynısı oluyo işin kötüsü daha önceden ben böyle bişey hissetmiyordum
  6. Herucane

Ama o kadar sinir bozucu ki monitöre yumruk atasım geliyo valla
  7. Herucane

Abi anlamadım ya Asus dual rx 6700xt kartımız vardı sırf texture shimmering tırtıklı ve oynar cisimlerden degişim istedik kart geldi oyunlarda test ettim ulan ondada texture shimmering ve piksel piksel ekran sorunu var anlamıyorum ya sizdede oyunlarda varmı sorun artık herkeste oldugunu...
  8. Herucane

Rx 6700 xt Gaming gen tr degişim süreci

Pardon hocam dalgınlık 1703247082 Arkadaşlar model iyi mi?
  9. Herucane

Yanlış demedimki yardım edin dedim
  10. Herucane

Sistem mugello rx 6700 xt sistemi aldıktan 6 ay sonra sistem sorun çıkardı mavi ekran kasma donma oyunlarda yırtılma piksel piksel görüntüler bulanık görüntüler coilwhine sorunu yüksek sesle neyse Asus'a gönderdim garantiyle birlikte 5 gün sonra ürünün onarılamadıgını degişim veya iade için doa...
  11. Herucane

Kenar yumuşatma kenarları tam pürüzsüz yaparmı ?

nasıl kullanıcam
  12. Herucane

Aşık olduğunu nasıl anlarsın

Aşık olmak ölümcül bir hastalığa yakalanmak gibidir kurtulmak istersin ama kurtulamazsın
  13. Herucane

Kenar yumuşatma kenarları tam pürüzsüz yaparmı ?

Hitman absoulation oynuyorum 8x msaa açık halde tam pürüzsüz olmuyor ama baya bi fps düşürüyor 190 fpsten 75 80 fps neden ?
  14. Herucane

Furmark test sonuçlarım iyi mi? ?

Sonuçlar böyle
  15. Herucane

Mafia definitive edition grafikler kötü gözüküyor ?

Hikayeler farklı değil dostum 1 2 şeklinde gitmesi lazım
  16. Herucane

hayır açık degil
  17. Herucane

Oyun güzel zaten kanka hikaye olarak atmosfer olarak yüksekte fps alıyorum ama o grafikteki piksellikler araba sürerken olan pikseller canımı sıktı
  18. Herucane

Atmosfer falan muazzam oyun akıyo hikaye olarak ama sleeping dogs grafikleri valla daha iyi 2020 oyunu bu 2010 degilki
  19. Herucane

Anlamadığım nokta şu hocam oyun youtubeda güzel gözüküyor ben 2k en yüksek ayarlarda oynamama ragmen piksellik var 1700148355 denedim ondada aynı
Top Bottom