Arama sonuçları: *

1. Yumuklu Sucurta

15K bütçe ile DDR5 parça önerisi

peki ram olarak f/p en iyi önerebileceğiniz o muydu
  2. Yumuklu Sucurta

bir düşüneyim hocam duruma göre ama taksitle sıfır almayı hedefe koymuştum. Eğer güzel bir şeylere denk gelirseniz eskişehir içi atın sizden ricam aklıma yatarsa parayı ayarlayıp alabilirim
  3. Yumuklu Sucurta

A620'de AM5 ama çok fiyat farkı var. Anlamlı bir performans farkı olur mu önerdiğiniz anakartı alırsam? Ve Ramler hakkında konuşacaktım. Çok fazla ram görüyorum hangi marka ve neden? bunların çipleri önemliydi sanırım. 1731788924 Evet aslında doğru diyorsunuz denk gelinebilir anlamlı bir fiyat...
  4. Yumuklu Sucurta

Eskişehir hocam videographer olarak bir yerde çalışıyorum sürekli video montajı ile uğraşıyorum boş zamanlarımda valorant oynuyorum
  5. Yumuklu Sucurta

15k bütçe için bir tık fazlaya kaçmaz mı hocam ya
  6. Yumuklu Sucurta

hocam onun için de ayrı bir araştırma gerek ve şansınız varsa iyi istediğiniz parçalara denk gelmek biraz daha zahmetli 1731788311 evet bir tık fazlaya kaçıyor hak veriyorum, ikinci el alma serüveni de biraz çok zahmetli geliyor. Hem parçalara denk gelecek, deneyeceksin, araştırma iletişime...
  7. Yumuklu Sucurta

yukarıda anakart için bambaşka bir şey söylendi hocam ne düşünüyorsunuz? 1731788148 bir tık fazla pahalı buldum, 32gb ram almam lazım üstüne. Ama dediğiniz çok mantıklı.
  8. Yumuklu Sucurta

muhteşem duruyor ve çok güzel bir fikir, teşekkür ederim böyle yönlendirmelere ihtiyacım var
  9. Yumuklu Sucurta

çok teşekkür ederim hocam ama kasaya ve ssd'ye ihtiyacım yok şimdilik elimde var. Onların bütçesiyle bu saydıklarımdan iyi şeyler alınabilir mi?
  10. Yumuklu Sucurta

Hepinize merhaba arkadaşlar, 15.000 TL bütçe ile DDR5 Anakart, İşlemci ve Ram önerisine ihtiyacım var. Ram 32 GB olması lazım. *Render - Video montajı ve oyun için kullanacağım. 1080Tİ Ekran kartı ile kullanacağım. En Fiyat/Performans dediğiniz ürünler neler ve Ryzen olursa sevinirim. Bir...
  11. Yumuklu Sucurta

Yardım Ebay ve Vergilendirme

muhtemelen almanyadaki akrabaların evine söyleteceğim onlar da türkiyeye geldiklerinde bana getirirleri, kendi evime sipairş vermekten daha iyi sanırım ne düşünüyorsun?
  12. Yumuklu Sucurta

Yardım Yurt Dışı Alışverişin de 30 EURO VERGİ DAHİL Mİ ?

şu videoyu izledim ve bela okumak istiyorum resmen tüm özgürlüklerimizi elimizden almışlar şok içindeyim ben!!!
  13. Yumuklu Sucurta

25k mı? o nasıl oluyor ya? emin misiniz?
  14. Yumuklu Sucurta

muhattap birilerini bulursam en kesin yöntem olur gibi
  15. Yumuklu Sucurta

Net bir cevap alabilsem ona göre bütçemi aşmaya hazırım ama bir belirsizlik var
  16. Yumuklu Sucurta

anladım dostum ama net bir bilgi lazım birazını kabul edebilirim
  17. Yumuklu Sucurta

gerekirse ürün linkini paylaşabilirim sizinle.
  18. Yumuklu Sucurta

Ürünün fiyatı 213 dolar, Kargosu 35 dolar. Ebayden alıyorum amerikadan gelecek. Buna ne kadar vergi öderim yeni sistemde 250 dolar ürün ve kargo parası dışında?
  19. Yumuklu Sucurta

Mail üzerinden birilerine ulaşmak çok zor ama internet üzerinden birkaç bilgiye ulaşabilirim belki. Üründen ekstra vergi alırken sadece ürünün fiyatı mı yoksa kargo dahil fiyatını mı alıyorlar acaba
  20. Yumuklu Sucurta

Gözlük çerçevesi sanırım aksesuara girer diye düşünüyorum. Ama ürürnün fiyatına göre bir % almıyorlar mı? Bunu net olarak nereden nasıl öğrenebiliriz?
Top Bottom