Arama sonuçları: *

1. erencavdarr

F/P Uygun Fiyatlı telefon önerisi [10k-13k]

11k 256gb uygun fiyat gibi bu fiyata daha iyisi var mıdır
  2. erencavdarr

Evet incelemesini izlemiştim. Ben bunu benden sonra kardeşime falan veririm muhtemelen bilindik marka tercihim 1730835960 Hocam konu poco x3'ün kötü olması değil telefonda sim yuvası bozuk, ses tamamen bozuk, ön kamera açılmıyor anakartta bi sıkıntı çıkmış belli
  3. erencavdarr

:( Vatana göre en uygunu A25 zaten .d
  4. erencavdarr

17 bin TL'ye çıkmama gerek yok hocam en uygun fiyatlı telefonlardan birini düşünüyorum. Xiaomi Note13'ün kamerasının bi tık daha iyi versiyonu ne mesela marka fark etmez
  5. erencavdarr

Merhabalar, telefon arayışındayım ve iş yerinin vatandan kullanabileceğim 10k bir çeki var , üstüne ekleme yapacağım. O yüzden bütçe 10.000'den başlıyor. Aslında ben elimdekiyle devam edip seneye iphone15 almayı düşünüyordum fakat elimdeki telefon (Poco X3) buna izin vermedi ve hemde çek...
  6. erencavdarr

F/P Kaliteli Şarjlı Dikey Süpürge Önerisi

Merhabalar dostlar, aile evine dikey yeni nesil süpürge bakıyorum. Bütçe 10k diyebiliriz. Şu anda 7k var hani çok fark yoksa direkt 7k verip alabiliriz ya da 10k bütçeye çıkıp 11-12'ye esneyerek kasım indiriminde fiyatına sonuna kadar değebilecek bir şey olursa onun için bekleyebilirim...
  7. erencavdarr

Yardım MEKANİK KLAVYE ÖNERİSİ

2 yıl önce 270₺'ye almıştım şu an fiyatını bilmiyorum ama düşük bütçeli mekanik klavye için gayet ideal bir klavye alabilirsin. Hatta ufak çaplı inceleme bile yapmışım şimdi fark ettim Şu anda sağ ok tuşuna sertçe basınca yay sesi geliyor ama normal kullanımda öyle ses gelmez. Bir de son...
  8. erencavdarr

Tıraş makinesi öneri

kuzenim braun kullanıyor döner başlıklı, herhalde 5 yıldır kullanıyordur braunun hemen bozulduğunu sizden duyuyorum ilk defa 1727631324 Amaan hocam vallahi linktekini alldım ne zaman tıraş makinesi araştırsam ya brinin pili berbat ya kesimi uzun, hiçbir zaman içime sinen olmadığı için sonuca...
  9. erencavdarr

Tıraş makinesi öneri

Hocam fiyatı aşırı fazla benim için. Şu nasıl; link
  10. erencavdarr

Tıraş makinesi öneri

Braunun 1,5k ya attığınızda direkt bıçaklarında ayarlama var aradığım özellik. Teşekkür ederim
  11. erencavdarr

Tıraş makinesi öneri

ilk attığınız iyiymiş hocam bir bakıcam incelemesine teşekkür ederim aradığım şeyler var gibi. Marka da gayet güven hissettiriyor
  12. erencavdarr

Tıraş makinesi öneri

şu attığın philipsin direkt bıçaklarında ayarlanma işi yok sanırım taraklarla daha uzun sakalları şekillendiriyor
  13. erencavdarr

Tıraş makinesi öneri

Belli etsinde babamda mesela powertec bir tane makine var 0,9 ile başlayıp 1,2 - 1,4 - 1,7 - 2,0 diye ilerliyor bu şekilde ayarlanabilir ama 0,9 gibi idare edecek düzeyde alan kaliteli bi makine almayı düşünüyorum ilk tercih philips ama böyle kısadan hafif uzuna doğru kısa sakal yapacak makine...
  14. erencavdarr

Tıraş makinesi öneri

rez (up)
  15. erencavdarr

🔥İndirim Kahve Dünyası Kahve Dünyası Fındık Kreması 2'li Set 2x alımda adet 226TL

çekirdek olarak istemiyorum zaten de french presse uygun demişler aldık bakalım en kötü alıcaz kağıt
  16. erencavdarr

🔥İndirim Kahve Dünyası Kahve Dünyası Fındık Kreması 2'li Set 2x alımda adet 226TL

Filtre kahve alırken notlara french press için olduğunu belirtiyor muyuz yorumlarda biri toz olarak geliyor demiş filtre kağıdım yok
  17. erencavdarr

Öğrenci için iPad önerisi

10. nesil + usbc kalemini aldım 18,500'e Replika kalem benlik bir hareket değil Tavsiyeler için teşekkür ederim
  18. erencavdarr

Apple ekosistemi kuruyorum. Huawei Google muhabbetleri vardı o yüzden tercih edeceğim bir marka değil
  19. erencavdarr

Bu ay sonunda iPad almayı düşünüyorum. Öğrenci (2. kez mezun) olduğumdan en ucuzu da işimi görür dizi izlemek ve not almak için diye düşünüp iPad 10. nesil almayı düşünüyorum şu an. Güncel fiyatlarla gürgençlerden 18.500₺'ye pencil usb-c ile alınabiliyor. Var mı kullanan veya şu modeli...
Top Bottom