Arama sonuçları: *

1. Fatieh

3'ü 1 arada kablosuz şarj stand için 25W versiyonu beklenmeli mi?

Arkadaşlar Galaxy Buds+ kulaklığım, Apple Watch series 10'um ve iPhone 16 Pro Max'im için kablosuz şarj standı arıyorum. Biliyorsunuz ki Apple bu sene MagSafe şarjını 25W'a çıkarttı ama bütün ürünler ya 7.5W ya da 15W destekli iPhone için. Series 10'da hızlı şarj var ama 5W sanırım o. Şu ürünü...
  2. Fatieh

İnceleme Playstation Portal İnceleme!

Güzel cihaz fakat Türkiye standartlarına göre çok çok pahalı. Yurtdışında olsam keyfini çıkarırdım ama burada bence mantıklı değil. Telefondaki black bardan dolayı görüntünün küçülmesi konusunda haklısınız ama telefonu aynı ps portal gibi arada ekran olacak şekilde kıstırıp oynayabileceğiniz...
  3. Fatieh

Windows 11 e geçmeli miyim

Açıkçası sistem de gayet uygun geçebilirsiniz. Fakat fps farkını öyle aman aman beklemeyin 200-300 fps lerden sonra fark edecektir.
  4. Fatieh

Exem Shop güvenilir mi?

sitede yorumlarda resimli yorum baya var hatta bir tanesi gerçek olduğu anlaşılsın diye oyunlu görsel falan atmış. Bilemedim scam gibi değil sanki.
  5. Fatieh

Exem Shop güvenilir mi?

Arkadaşlar Instagram'da reklam olarak çıktı kendi siteleri üzerinden satış yapıyorlar ve yorumlar çok iyi gözüküyor akıllı LED şerit almayı düşünüyorum monitör için ama fiyatı garibime gitti. 24 inç için olan fiyatı 1250 TL ve yorumlardaki videolar olsun bana gösterdikleri videolar olsun...
  6. Fatieh

Beni seven kızı seviyor muyum?

yerleştim Allah'a şükür. Teşekkürler.
  7. Fatieh

Beni seven kızı seviyor muyum?

açıkçası ben bu sene yks sınavına girdim. Hayatımda hep seven ama sevilmeyen taraf oldum. Bu sene dershanede bir kız beni seviyordu. Ben ilk zamanlardan itibaren farkındaydım ama çaktırmadım. Kız benden hoşlanıyordu çok netti yani ama mesela ben ona karşı hiç senin yazdıklarını hissetmedim. Bu...
  8. Fatieh

Laptop Temizliği için yardım ve Termal macun önerisi

şöyle ki bende 4 gram olanı vardı. İki kere işlemci ve bir ekran kartı olmak üzere kullandım ve daha yarısı belki daha fazlası var. Yeterli olacaktır. 1723475999 evet bu şekilde fakat bu laptop üzerinde çalışmadım ince noktalarını bilmiyorum bu video yardımıyla yapabilirsiniz.
  9. Fatieh

Sıcaklık anlamında dedim ama eksik olmuş. Daha iyi oldu yani. 1723475673 Ya şöyle çok dert edilecek şey değil ben eski laptopumda bir vidayı tam gevşetmeden çıkarmaya çalıştığım için bloğu hafif yamultmuştum bütün vidaları gevşettikten sonra yavaş yavaş kaldırın.
  10. Fatieh

Aynı laptoptan bende var fakat onun üzerinde hiç çalışmadım ve yeni serilerin soğutma tasarımları farklı benimki Ryzen 7 4800H ve 1650Ti lı model (2 fan da birbirine yapışık olan tasarım) Öncelikle düzgün uç bulduysanız şarjlı matkap falan kullanmaya çalışmayın ben eski laptopumda soğutucu...
  11. Fatieh

Laptopun soğutma bloğundaki vida yalama oldu

sanırım ben de öyle yapacağım. Teşekkürler.
  12. Fatieh

Laptopun soğutma bloğundaki vida yalama oldu

Arkadaşlar merhaba. Eski bir laptopum var Samsung sf510. küçük işlerde kullanmak için termal macununu değiştirmeye karar verdim. Çünkü çok ısınıyordu hatta bazen kapanıyordu. Ben de önceden de arka kapağını çıkardığım için kolayca arka kapağını söktüm. Soğutma bloğundaki ve fandaki vidaları...
  13. Fatieh

YTÜ Metalurji ve Malzeme mühendisliği nasıl?

Bu sıralamada öyle bir şey ki istediğim olmuyor işte. Ya bir ticarethaneye gidip okuyacağım ya da iyi üniversitede böyle bölümler yazacağım. Sanırım yüksek hayalim olan tercihleri verip gelmeyince tekrar hazırlanacağım teşekkür ederim. 1722453608 GTÜ eğer uçak mühendisliği gelseydi yüksek...
  14. Fatieh

YTÜ Metalurji ve Malzeme mühendisliği nasıl?

Arkadaşlar sayısal 36 bin sıralama yaptım ve açıkçası çok istediğim şeyler gelmiyor ama tercih vericem sınırımda ve yüksek bölümlere. Yani yerleşemezsem bile tekrar hazırlanırım diye. Şöyle ki kafamda İTÜ Tekstil mühendisliği var babamın da işi olduğundan ve İTÜ olmasından dolayı kafama...
  15. Fatieh

Yardım Son Nvidia Game Ready sürücüsü 556.12 fakat bende 560.38 sürücüsü kurulu

Geçen Geforce Experience'den driver güncellemesi yapayım dedim uzun zaman sonra. Fakat baktım en son 24 Ocak'ta çıkmış son sürücü ve numarası 560.38 olarak belirtilmiş ve kurulu. Yeni güncelleme yoktu aslında biraz garibime gitti çünkü normalde ayda bir yayınlıyor neredeyse Nvidia yeni sürücü...
  16. Fatieh

LG OLED EVO G3 parlaklığına bu kadar da dikkat etmek gerekiyor mu?

Arkadaşlar televizyonu yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ve çok memnunum. Parlaklığı olsun renk doygunluğu olsun muazzam bir cihaz ses kalitesi de gayet iyi bir televizyon hoparlörüne göre. Çok çok az %100 parlaklıkta kullandım televizyonu şu ana kadar sadece dün 1 saat kadar %100 parlaklıkta isf...
  17. Fatieh

Artık bu konudan çok sıkıldım içimi dökmek istiyorum

bugün okuldan dershaneye geçecektim metrodan indim baktım karşımda arkasında kaldım hızlı adımlarla yanından geçip gittim. Artık ne olduğu ne olacağı umurumda değil düşünmeye değecek bir durum da yok. O yüzden sen de bırak olmuyorsa zorlama.
  18. Fatieh

Öneri LG OLED EVO G3 için voltaj regülatör önerisi

Arkadaşlar dün servis kurulum yaptı fakat direkt fişe taktık biz cihazı. İnternetteki bazı forumlardaki insanlar ve gelen ekip te voltaj regülatörü takmamızın cihazı daha uzun ömürlü yapacağını söyledi düşük voltaj ve yüksek voltaj OLED TV'ler için daha sıkıntıymış. Biz de akım korumalı priz...
  19. Fatieh

Horoz lojistik kargoyu ne zaman teslim eder?

aman sağlam gelsin de. Ama erken gelse iyi olur çünkü bu hafta daha boşluğum var.
  20. Fatieh

Horoz lojistik kargoyu ne zaman teslim eder?

Arkadaşlar Hepsiburada'dan LG OLED EVO G3 satın aldık dün Horoz Lojistik'e kargoya verilmiş. Tahmini ne zaman gelir Hepsiburada'da 22 Kasım Çarşamba diyor ama kendi sitesinde yarını gösteriyor. Yarın imkansız gibi Ankara'da kargoya verilmiş olarak gözükyor ötesi yok. Ayrıca önceden kargosu horoz...
Top Bottom