Arama sonuçları: *

1. A

Pwnage trinity cf vs Atk blazing sky f1 pro max vs Hitscan Hyperlight

Palm tutuyorum ve sizce hangisi bu tutus için daha uygun olup, tercih edilebilirdir?
  2. A

Atk blazing sky f1 pro max vs Pwnage trinity cf

Peki palm tutuş için hangisi daha iyi ve uygun olur?
  3. A

Atk blazing sky f1 pro max vs Pwnage trinity cf

Merhabalar, ben palm tutuş kullanıyorum ve birini tercih edeceğim. Sizce hangisi palm tutuş için daha uygun? görselde shape mevcut, buradan bir yargıya varılır mi?
  4. A

Rtx 5080 ekran kartı ve 7800x3d vs 9800x3d

Merhabalar, rtx 5080 ekran kartı ile 1440p çözünürlükte bu iki işlemci arasında ne kadarlık fps farkı oluşuyor. Yani aralarında ki fiyat farkına değecek bir performans farkı var mı?
  5. A

Pc pubg fps drop yemek

Çözümü kızıp sistemi satmakta buldum. Önerim pubg özelinde soruyorsan 4070 super 7800x3d sistem almami öneririm. Geçen İnternet kafeye gittim bu sistem aynı ayarlarla 300-350 fps aşağı gostermiyordu. Yeni ekran kartlarıyla bir sistem toplayacağım 1080p için 5070ti, 1440p için 5080 düşünüyorum...
  6. A

RTX 5080 incehesap fiyatı 🤣

7. A

Beyerdynamic DT 990 pro 250 ohm kulaklıklar hk.

Merhaba, fps oyun amaçlı beyerdynamic DT 990 pro 250 ohm ve sound blasterx g6 almayı düşünüyorum. Ama aşağıda attığım üç farklı linkteki aynı olan bu kulaklıkların fiyatları farklı. Acaba özellikleri mi farklı bunlar 250 ohm ama anlayamadım, sipariş verirken bunu bilmek için size soruyorum bir...
  8. A

Beyerdynamic DT 990 Pro Special Edition Referans Kulaklık 250 Ohm alınır mı?

Merhabalar, bu kulaklık(250 ohm) ile soundblasterx g6 ses kartı ile fps oyunlarında ses kasmak amacı ile kullanmayı düşünüyorum. Bu kulaklık alinir mi? Birde referans kulaklık denmiş neden? Bu modelin birçok varyasyonu mevcut mesela buradaki gibi. Neye göre nasıl tercih edilmeli bu 990 pro...
  9. A

Ses karti ve jack uzatma kablosu alirken nelere dikkat etmeli?

Peki sb gc7 mi yoksa sb g6 mi?
  10. A

1736705665 @Göktürk ArdaHan son kez şunu sorayım. Oyun odaklı olarak sb x4 mu yoksa sb g6 mi?
  11. A

Birde bendeki iem 117.5 db soundblaster g6 130 db ama bendeki Jack uzatma 100 db üst sınırı var. Bu ses kalitesini ve özelliğini düşürüp, değiştirir mi?
  12. A

İyi de piyasada yok herhalde. İyi bir ses kartı olduğunu duydum da ses kartının iyisini neye göre seçeceğim
  13. A

Merhaba, ben fps türü oyunlar oynuyorum ve ses kasmak benim için çok önemli. bende truthear zero blue iem, ugreen ses kartı ve Jack uzatma var. Daha üst düzey ses kartı almayı düşünüyorum. Sizce ses kartı ve Jack uzatma alirken neye dikkat etmeliyim? Hassasiyet, empadans vs. Bendeki ürünlerin...
  14. A

Gaming Ses karti önerileri

Merhabalar fps oyunları için truthear zero blue iem kulaklığı için usb ses kartı arıyorum. Sennheiser gsx1000 tarzı bir ses kartı arıyorum ama yok, satılmıyor. Bu ses kartını buldum, sizce bununla ayak seslerini iyi kasabilir miyim? Veya sizin bir öneriniz olur mu? Teşekkürler...
  15. A

Logitech g309 alınır mı?

Teşekkürler
  16. A

Logitech g309 alınır mı?

G203 ve diger tüm logitech fareleri denedim, sadece bu elime uydu. Yani beklesem çıkar mı bu modelin kablolu veya şarjlı(kablo ile) modeli acaba? Böyle bir duyun var mı ki?
  17. A

Logitech g309 alınır mı?

Merhabalar, bu mouse shape olarak tam bana göre mükemmel. Ama adamlar pilli mouse yapmışlar, pili takınca 20 gr kadar ağırlığı artıyor ve sürekli pille uğraşması cabası. Yani millet 8k wireless mouse yapıyor, sen koskoca markasin logitech niye pilli yapıyorsun, pil mi kaldı bu devirde... sizce...
  18. A

Temudaki en iyi mouse nedir?

Ajazz am3 max konusunda bilgi sahibi olan var mı? Özellikle de shape konusunda.
  19. A

Mouse shape hakkinda bilgi

Top Bottom