Arama sonuçları: *

1. Y KRAL

Elektro gitar önerisi

kayraya sordum güzel dedi ayni benim kasadan dedi yinede soram dedim whatsapp bak
  2. Y KRAL

Yardım Fan kabloları nereye takılır ?

CPU_FAN diye bisi olmasi lazim fan yazan seylere dikkat et anakartta dene onlari
  3. Y KRAL

Elektro gitar önerisi

sen nerden gördün la olum hoşuma gitti evde calicam öylesine
  4. Y KRAL

Elektro gitar önerisi

https://www.rotamuzik.com/urun/ibanez-gsa60-bkn-gio-sa-serisi-siyah-elektro-gitar bu gitarı beğendim pena ve kılıfıda içinde 10.000 bütçem var daha iyileri varsa önerilere açığım
  5. Y KRAL

Xbox ta aldığım dlc steam e eklenir mi

assetto corsa oynuyorum sunucuya girmek için dlc lazım porshe pack 2 xbox tan alsam steam e uygulayabiliyormuyum şunuda sorucam assetto corsa ultimate xbox ta çok ucuz onu alırsam bütün dlc ler geliyor gelirsede content ten herşeyi silmem mi gerekiyor
  6. Y KRAL

Hazır sistem aldım nası wifi bluetooth bağlarım?

elektrikçiden ethernet kablosu al en sağlıklısı budur performans kaybıda yaşamazsın
  7. Y KRAL

7500f için soğutucu önerisi

https://www.gaming.gen.tr/urun/384933/thermalright-phantom-spirit-120-se-argb-tl-c12b-s-v2-120mm-7-x-6mm-isi-borulu-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ ben aynı işlemci için bunu kullanıyorum canavar gibi
  8. Y KRAL

27" Monitör Önerisi ips panel

kankam eğer bütçen 5000 ise 1080 p monitör almak zorunda kalıyorsun haliyle 27 inc monitör alırsan büyüklüğünden dolayı pixelleşmeleri görüceksin eğer 1080 p monitör alıcaksan 24 inc al 27 inc rahatsız edebilir
  9. Y KRAL

7800xt sistem önerisi

hocam şöyle rtx sistemlere fazla para vermek yerine aynı güçte amd ekran kartı ve daha ucuza alıyorsunuz yeri geldiğinde fps değerleri bile rtx i geçiyor rx 7800 xt nin dengi 4070 süper dir 4070 süper li sistem toplamaya kalksan bayağa maaliyetli oluyor zamanında 34 k ya almıştım rx 7800 xt...
  10. Y KRAL

7800xt sistem önerisi

hocam bende 7800 xt var cidden güçlü ama fps oyunu oynucaksanız 7800 xt ye gerek yok 7700 xt yeterli olucaktır
  11. Y KRAL

War thunder da hangi filo uçağı daha iyi

sizce en iyi hangisi
  12. Y KRAL

Sapphire RX 7800 XT Nitro+ Alınır mı?

evet hocam haklısınız asus ayrıcalıktır ya kutusuna bile özen gösteriyorlar :)
  13. Y KRAL

Sapphire RX 7800 XT Nitro+ Alınır mı?

hocam bende asus dual rx 7800 xt var çok memnunum 1729610663 bendede aynısı var :D
  14. Y KRAL

rat yedim ne yapmam lazim lutfen yardim edin

beyler valo banımda açılmış komik bir durum yasandi :D neyse ders oldu
  15. Y KRAL

ders oldu hocam :) 1728150691 çok haklısınız cidden böyle demeye hiç gerek yok çok önyargılı davranıyorlar suan temiz formatladim hiç bir sorunu yok olursa yazarım driver de kurdum valo yukluyom umarim ban gitmistir :D
  16. Y KRAL

evet formatladim suanlik birsey yok driver kurdum kaspersky plus deneme surumu tam tarama yaptim birsey cikmadi
  17. Y KRAL

niye bölüyorum ki bide int acik mi olmasi lazım 1728143473 formatladim şimdi ne yapmam lazım
  18. Y KRAL

hocam simdi formatlicam da interneti takiyim mi 1728141888 flasha attim windows u butun diskleri bicimlendiricem 1728141905 flasha attim windows u butun diskleri bicimlendiricem 1728142147 arkadaşlar kırmızı ekran büyük ihtimalle şu yuzden oldu ben flash i boot dan seçmistim windows var...
  19. Y KRAL

akıllandım knk 1728135054 tamamdır
  20. Y KRAL

bu virus 1728134349 hocam suan pc acik flashta windows yokmus sansima pc acik herhangi bir sorun olmaz dogru mudur diger pc den indirecegim windows u flasha
Top Bottom