Arama sonuçları: *

1. Marginale

1000TL klavye Önerisi (TR içi)

Sen nerenle okuyorsun daha önemlisi bu. Yurtdışı stoğu zaten bitti yazmışım. Ama 1500 liraya alacağın aula f75 saçma sapan ithalatçı garantilerden çok daha uzun ömürlü ve kaliteli bi ürün. Saçma sapan outemo switchli klavyelerden daha iyi yani emin ol. Önerdiğin klavyelerin bozulmak için oksijen...
  2. Marginale

1000TL klavye Önerisi (TR içi)

Ne kadar saçma bi laf ediyorsun. Aula ortağı değil kimse kardeşim sen Türkiye'de dodiklenme diye adamlar öneriyor. Hala onlara gelmesin diyorsun. K617 linki koyup aula'yı eleştirmek akıl mantık işi değil. Zaten yurtdışı satışı bitti şu an sarı sitede var.
  3. Marginale

❌İndirim Bitti! AULA F75 KLAVYE 28TL!!! Temu İndirim Rehberi

Canımsın saol. 1732900216 Neden kanka?
  4. Marginale

Çözüldü✓ Bu iki monitör arasında ne fark var

Hepsi güzel ama LG alırdım ben olsam.
  5. Marginale

Nasıl yani. Sebep?
  6. Marginale

Bence curved dan vazgeç ıps düz monitör al. https://www.n11.com/urun/msi-g2412f-238-1-ms-180-hz-full-hd-adaptive-sync-rapid-ips-gaming-monitor-52407128?magaza=incehesap&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel...
  7. Marginale

Yardım EPOMAKER X AULA KLAVYE GÜMRÜK SORUNU ?

Kargoya vermeden verirler diye düşünüyorum hemen vermiyorlar zaten kargoya.
  8. Marginale

Kanka itfaiye gelse yüreğini zor söndürür gümrüğe varınca. Parana yazık günah iptal ettir hemen sdfsdfsdf.
  9. Marginale

Sana şöyle söyliyim altı üstü klavye diyorsun ama günün sonunda 22k ya klavyen olur veya gümrükte bırakırsın devletin olur. Firma anlayışlı ise iade yollarsın ama o da 30 euro altı ise gümrükten çıkar ve ptt'den iade edersin. Direkt yasal sınırın üstünde hiç vermeyede bilirler. 1732879735 Evet...
  10. Marginale

Ajazz Aj159 Apex gıcırtı

Bende de var. Evet aj159 serisinin hepsi aynı kasaya sahip. Ama sizde ki gıcırtı nasıl bir şey video bulursanız atın bakayım.
  11. Marginale

Öneri Yazılım için klavye önerisi

Bütçe maks 3k mı
  12. Marginale

2K TL Mouse önerisi

Sözleşmeyi kabul et butonuna basıyorsun. Çoğu firma bunu yapıyor sana sözleşme imzalatıyor zaten. Satış sözleşmesi denen şeyi de onlar yapınca işte o mevzu dediğin gibi olmuyor...
  13. Marginale

AULA F75 SİYAH TEKRAR STOKLARA 26 SINA KADAR GELİR Mİ ?

Allah bilir. Gelirsede 3-4 tane geliyor yetişmek kolay değil.
  14. Marginale

Yeni klavye almayı düşünüyorum

İkinci el sitelerinde olan f75 lerden al. Her ne kadar boş eleştiriler yapanlar olsadad 3-4 tane alıyorlar. O klavyenin ederi 2500-3000 den aşağı değil piyasaya bağlı tabii. Yani bu fiyata bulmuşken al.
  15. Marginale

Çözüldü✓ Hk gaming gk61 klavye satılık sahibinden ilan no su 1212282241

İkinci el bölümüne açman lazım
  16. Marginale

Çözüldü✓ Aula F75 tuş kayması

O kadarı normal.
Top Bottom