Arama sonuçları: *

1. morocco

Yeşil pasaporta sahibim, sigorta girişi olunca iptal olur mu?

Üniversite öğrencisiyim, yeşil pasaporta sahibim ve yazın 3 ay işe gireceğim. Bu süreçte ardından sigorta çıkışım yapılacak. Yeşil pasaportum iptal olur mu? Resmiyette sanırım olur diyor fakat yürürlülüğe koyulmuyor, iptal olan birisini duymadım daha.
  2. morocco

Hayattaki en çıkmaza girdiğiniz an

Hayatta en çok bu olayı nasıl atlatacağım, nasıl açıklayacağım diye tepki verdiğiniz, kafayı yediğiniz an nedir.
  3. morocco

Kedim kustu sebebi nedir.

Normal yediğinden başka bir mama yedi ve evimize yeni geldi. Bu sabah oynadık biraz, ardından su içti ve geldi mousepadimin üstüne kustu. *Ten renginde mamasını kustu galiba.* Sorun teşkil ediyor mu. Yardım ederseniz sevinirim
  4. morocco

Evde kedi bakan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim :)

Perşembe günü kedi bakmaya başlayacağız. 1.5 aylık bir kedi ve dişi. Ne yapmamız gerekiyor. Bilmem gereken önemli şeyleri yazarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler!
  5. morocco

En son kopyaladığınız şeyi yapıştırma etkınlıgı

CTRL+V yapalım bakalım. çocek.menü GELDİ oyuncak yerli..otamabil,hediye BEDAVA otamabil.hedıyesı. hemen çoceğinne al bunu yesın yawrucak
  6. morocco

"YER IMLERINIZDE" hangi siteler var ?

Açıkçası canım sıkıldığı ve merak ettiğim için konuyu açtım.
  7. morocco

Arkadaşlarınızla Müzik Zevklerinizi Karşılaştırın!

https://musictaste.space/request/ancient-liquor-427 Üstteki link benim linkim. Linke tıklayıp spotify ile giriş yaparsanız sizin ve benim dinlediğimiz müzik ve sanatçıları karşılaştırabiliyorsunuz. Arkadaşlarınızla bunu nasıl yapabilirsiniz? Spotify ile giriş yaptıktan sonra ana sayfaya...
  8. morocco

Size Göre En İyi Hizmet Veren Kargo Şirketi

Bana göre en iyi yurtiçi. En azından başkaları gibi kargomu 2 gün boyunca İstanbul içinde dolaştırmıyorlar :D
  9. morocco

Ölmeden önce hangi şarkıyı dinlerdiniz?

Diyelim ki ötenazi ile öleceksiniz. Dinleyebileceğiniz tek bir şarkı hakkınız var ve maksimum uzunluğu 10 dakika. Bu şarkı ne olurdu? Benim tercihim: Gazapizm-Yeraltı Edebiyatı
Top Bottom