Arama sonuçları: *

1. Marginale

PARAYI DOLARA ÇEVİRİP 3 AY SONRA BOZMAK

Alırken örn 35 ten alacaksan satarken sana zarar ettirip geri alacak dövizi mesela 34.5, bunu hesaba katıp yapabilirsin yani muhtemelen en fazla 100-150 lira oynar ama zaten 3 aylık enflasyonu hesaplarsak sadece paranı korumuş olursun yatırım gibi düşünmezsen sadece saklayacağım dersen mantıklı.
  2. Marginale

Kararsızlık konusunda yardım.

Bence daha mantıklı olur.
  3. Marginale

Kararsızlık konusunda yardım.

Rx 6800 XT düşündün mü hiç?
  4. Marginale

Seduna Thunder Pro Fab alınır mı?

Sandalye kılıfı çözer onu ama hangisi içine sinerse artık.
  5. Marginale

Yani rahat ama rahatlığı attığım ürün ile aynı ortalama ürün ikiside. Seduna ben alırken de şu an kullandığımdan daha pahalıydı.
  6. Marginale

Almadan önce ikisinide denedim,kontrol ettim daha iyi falan değil dış kaplaması farklı sadece. Kalite aynı. Teker,kolçak,yıldız ayağına kadar aynılar. Arada da 2k dan fazla fark var.
  7. Marginale

https://www.idefix.com/burocci-fileli-mudur-koltugu-siyah-file-2350b0541-p-3981370?vendorId=3512&gclsrc=aw.ds&gad_source=4&gclid=CjwKCAjwvr--BhB5EiwAd5YbXgHgjcMmn-FSYCYypnhyRn3qHQ4JjDIFeQvRG9s_8m6GM22Zu5RVTRoCxgQQAvD_BwE 2 yıldır kullanıyorum sapasağlam hala daha uygun fiyatlı olarak önerebilirim.
  8. Marginale

Mng kargo param guvende sistemi

alışverişleriniz.sa.com yazmış birde safddsfsdf
  9. Marginale

Yurt dışından pc toplayıp tr ye getirebilir miyim

Keşke biraz detaylı anlatsaydın. Eğer zaten ordaysan ve dönerken getireceksen mantıklı ama sırf pc için oraya gidip gelmen zaten bi pc parası. Veya tanıdık getirirse mantıklı.
  10. Marginale

Yardım AJAZZ AK680 VS Leaven K550

Ajazz al
  11. Marginale

Yurt Dışı Alışverişte Dikkat Etmem Gerekenler Neler?

Bunların hiçbirini dert etmene gerek yok çünkü zaten sepete aynı üründen 5 taneden fazla ekliyemiyorsun ve gümrük sınırını aşarsan ödeme ekranına gidemiyorsun bile.
  12. Marginale

27" 2K Monitör Önerisi

https://www.hepsiburada.com/lenovo-legion-r27qe-27-2k-180hz-0-5ms-monitor-67c5gac1tk-p-HBCV00006ZZZ54?magaza=Hepsiburada&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&utm_source=pc&utm_medium=akakce&v=1.74.4
  13. Marginale

En sessiz switch fps için

Bu paraya çok daha mantıklı ürünler var attığın klavye zaten normal mekanik switch, magnetic değil.
  14. Marginale

Bildiğim hiç silent switchli klavye yok ama fps için Magnetic switchli klavyeler tercih edebilirsin. Onlar genel olarak tok ses çıkarır kafanı ağrıtmaz. Çoğu magnetic switch sessizdir zaten.
  15. Marginale

Silent switch alman lazım sıfır ses istiyorsan. Örnek amaçlı bi link atıyorum...
  16. Marginale

17 yaşında basketbola başlanır mı

Pro olmak gibi beklentin yoksa başla sporun yaşı olmaz.
  17. Marginale

Çözüldü✓ Aula f75 keycap önerisi ve profiller hakkında soru

Fp olur almak istersen al
  18. Marginale

Pc durduk yere kapanıyor donanımsal bir sorun olmadığını doğruladım

Geçmiş olsun Valla insanı delirtiyor neden olduğunu bilmediğin problemler.
  19. Marginale

Pc durduk yere kapanıyor donanımsal bir sorun olmadığını doğruladım

Peki klavyen Hall effect destekli magnetic bi klavyemi? Sistem bazen bunları hile olarak algılıyabiliyor.
  20. Marginale

AJAZZ AJ159PRO TEKRAR STOKLARDA!!!!

Sen bilirsin o zaman. Ödeme kısmında ödeme yaptırmaz zaten sınırı aşsan. Alabilirsin yani.
Top Bottom