Arama sonuçları: *

1. Ernest Muçi

Vücudum neden gelişmiyor

selamlar 2 yıldır fitness yapıyorum dostlar ama 1.günümde nasılsam şuan da aynı şekilim birkaç ay iyi form tutuyorum fakat sonradan iştahım kesiliyor sürekli kusuyorum aynı kiloma geliyorum ve kaslar da eriyor hali hazırda hormonel bozukluğum ve dizimde ön çapraz ve menisküs sakatlığı var acaba...
  2. Ernest Muçi

Özel hastanede sigorta işe yarıyor mu

Arkadaşlar iki diz mr cektirmem gerekiyor ameliyat olucam devlet 2aya sıra verdi sonuçlar da 20güne ancak çıkıyor Özel hastanede muayene olmadan çektirebilir miyim annemin sigortası var indirim olur mu acaba sağolun şimdiden
  3. Ernest Muçi

Geçmeyen ön çapraz ağrısı

Arkadaşlar merhaba Bundan tam 2,5 ay önce spor yaparken dizimde zorlama ve fazlaca ağrı hissettim 2 hafta sonra doktora gittim ve ön çapraz bağını zedelemişsin dedi 1aya geçer vs dedi Fakat doktora gitmemin üstünden 2ay geçmesine rağmen ağrılarım ilk günkü gibi Randevu bulamıyorum şuan o...
  4. Ernest Muçi

Ramazanda roaccutane kullanabilir miyim

Arkadaşlar bileniniz vardır zoretanin ,aknetrent veya roaccutane denilen sivilce ilacını 7aydır kullanıyorum Yüzümde pek bir değişiklik olmadı ama tedavi ramazanın ortasında bitiyor Ramazandan kaç gün önce ilacı bırakmalıyım 1hafta ilacı içmeyip bol su tüketirsem ramazanda susuzluktan dolayı...
  5. Ernest Muçi

Menisküs ameliyatı olan varmı

Arkadaşlar selamun aleyküm İki dizimde de menisküs yırtığı var futbol oynadığım için ameliyat olmam gerekiyor Aranızda ameliyat olan yada aynı sorunu yaşayan varsa tavsiye verebilirmi ve ameliyat süreci nasıl işliyor Şimdiden sağolun
Top Bottom