Arama sonuçları: *

1. exist.one

Yardım RE3 Remake yama sonrası Rusça ses

Merhabalar, SinnerClown RE3 Türkçe Yama kurdum yama sonrası sesler Rusça oldu düzeltemiyorum metinlerde sıkıntı yok.
  2. exist.one

GTA 5 Araba modundan sonra türkçe yama çalışmıyor.

Merhabalar, GTA 5 Lisanslı araba modu kurdum kurulumdan sonra türkçe yama çalışmıyor. Mod adı: GTA V - 200+ Car Replace Pack By (Best Modding)
  3. exist.one

GTA 5 Crack kol algılamıyor

Merhabalar, GTA5 Crack sürümü DualShock4 algılamıyor ne yapmalıyım?
  4. exist.one

GTA 5 gerçekçi grafik modu nasıl bir sistem ister?

Merhabalar, GTA 5 oyununu çok gerçekçi yapan videolar gördüm bu modları yükleyip 1080p 60FPS sabit almak için nasıl bir sistem lazım? Artı olarak sistemim bu modlar ile birlikte nasıl bir FPS verir? Sistem: GTX 1050Ti + i5 9400F Modlar: NVE+ 5real + La Revo
  5. exist.one

FC24 ucuz genç oyuncu önerileri

Merhabalar FC24 kariyer modu için ucuz Wonderkid'ler lazım potansiyeli yüksek oyuncular lazım bildikleriniz varsa önerebilir misiniz? Bir de ucuza yıldız oyuncu alma taktiği falan varmış doğru mu?
  6. exist.one

Yardım God of War Lossless Scaling ile kaç fps alırım?

Merhaba 1050Ti ve 9400F bir sistem var bu sisteme God of War almak mantıklı mı normal de kaç FPS alır? Lossless Scaling ile girersem FPS'te akıcılık olur mu?
  7. exist.one

Valorant ban sistemi şaka mıııı?

8. exist.one

Sizce ATS mi ETS 2 mi?

Merhaba Steam'den Kamyon oyunu alıcam fakat American Truck Simulator mü Euro Truck Simulator mü?
  9. exist.one

Epic Games Iade Ettiğim Oyun Dosyalarda Duruyor Oynayabiliyorum Sorun Olur Mu?

Merhaba Epic Games'ten Rise of The Tomb Raider ve Slime Rancher almıştım ikisinide iade ettim Launcher'dan açınca girilmiyor fakat Epic Games dosyasında oyunların dosyası var ve girmeyi denediğimde oynayabiliyorum. Sorun olur mu?
  10. exist.one

Slime Rancher 2 vs Slime Rancher 1

Merhaba oyun almayı düşünüyorum max bütçe 65 TL şuan sizce Slime Rancher almalı mıyım yoksa almamalı mıyım? Alınırsa hangisi daha iyi? Slime Rancher 2 vs Slime Rancher 1 Farklı oyunlar önerebilirsiniz.
  11. exist.one

Steam veya Epic Games oyun önerisi

Merhaba açık dünya oyunlarını severim bana steam'den 1.99 dolar altında veya Epic Games'ten 65TL altı oyun önerisi verebilir misiniz sistemimin 60FPS üstü oynatabileceği. 16GB DDR4 RAM GTX 1050 Ti Intel i5 9400F
  12. exist.one

The Amazing Spiderman 2 Türkçe Yama

The Amazing Spiderman 2 Türkçe Yama var mı?
  13. exist.one

A8 6600K APU işlemci Radeon HD 8570D Ekran kartı performans sorunu

Merhaba arkadaşlar benim sistemim şöyle: AMD A8-6600k APU with Radeon (tm) HD Graphics (4cpus), 3.9 GHz. 16384 MB RAM (16 GB) DirectX sürümü: DirectX 12. Ekran kartı: AMD Radeon HD 8570D (2015 MB) (2 GB) Yaklaşık toplam bellek: 5855 MB. Windows 10 Pro 64 Bit. Bu sistemle Valorant'ta 60 FPS'yi...
Top Bottom